Λεγεώνα των ξένων

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Anonymous »

Ξερετε αν μπορει να μπει καπου στον ελληνικο στρατο μετα την ολοκληρωση της ποινης του;

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Velerefontis »

Στον ελληνικο στρατο, με τιποτα εφοσον εχει λερωμενο ποινικο μητρωο
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μόνο Λεγεώνα των ξένων εφόσον το επιθυμεί. Για το ελληνικό στράτευμα να μην το σκέφτεται καθόλου.

Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Ημουν σιγουρη γι'αυτο αλλα επεμενε. Θα του το πω... Ευχαριστω. Αν χρειαστω καμια αλλη πληροφορια για το στρατο θα στειλω εδω... Εικόνα

Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Παιδια διαβασα ενα αρθρο που ελεγε οτι για να καταταγεις πρεπει να εισαι ακεραιος δηλ. Να μην εχεις σπασει ουτε ραγισει τιποτα. Θα ηθελα πολυ να μαθω αν αυτο ισχυει!

Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Φιλε πολιτη οποισδηποτε ανδρας μπορει να παει. Δεν σημαινει επειδη ο αδελφος σου ειναι φυλακη, δεν μπορει να παει. Ας βγει με το καλο και ας παει. Εκει δεν τους νιαζει αν εκανε φυλακη. Για να παει πρεπει να εχει 2 προσοντα.1ο να ξερει καλα Γαλλικα και 2ο να ειναι καλα γυμνασμενος γιατι εκει θα του "βγαζουν" τα συκωτια.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 27
Επικοινωνία:

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Nassos »

Μόνο που τώρα ζητάνε ποινικό μητρώο, ακόμη και από πρώην στρατιωτικούς.
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Υπηρετησα στους βατραχανθρωπους πριν καποια χρονια, γνωριζω αρκετα πραγματα για την λεγεωνα των ξενων, εγω θα ελεγα σε αυτους που ενδιαφερονται να το σκεφτουν 100 φορες πριν κανουν την κινηση να πανε. εδω δεν μπορουν να βγαλουν ενα απλο ελληνικο στρατο και μου σκεφτονται την λεγεωνα.
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Ειμαι 25 ειχα παει 19 φανταρος δουλευω οικοδομη απο16 και τελειωνω το τεει που σπουδαζω δουλευοντας παραλληλα. τωρα και 4 χρονια τρεχω σε διαγωνισμους για σωματα ασφαλειας παντου ο τοιχος που τον λενε βυσμα! πλεον δεν υπαρχει δουλεια ουτε οικοδομη εχο ψαχτει με το θεμα λεγεωνα τωρα και 1 χρονο ξερω αγγλικα δεν ξερω γαλλικα για μενα δεν ειναι και μαγαλο ξεβολεμα να χασω την οικοδομη και κατα 99% σε δυο μηνες θα ειμαι παρισι θα ηθελα οσο το δυνατον περισοτερες πληροφοριες για να ειμαι καλητερα προετοιμασμενος (ουτα φωνιας ουτε παρακαθιανος ειμαι μου αρεσει η περιπετια και εχω αριστη εξηκοιωση με τα οπλα και καταδυσεις επισης εχω αρκετα καλη φυσικη κατασταση. αρκετα πανω απο το μεσο ορο)

spirosgiapros
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6
Ενδιαφέροντα: Στρατ/κές-Αστ/κές Επιχειρήσεις
Επάγγελμα: Υπαξ/κός ΛΣ

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από spirosgiapros »

Εγω δεν μπορω να καταλαβω ολοι εσεις που εχετε προβλημα επαγγελματικης αποκαταστασης Γιατι δεν καθεστε ΟΒΑ
Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

για τα λευτα! αν παω μωλις περασει η πενταετια παω αμερικη σε ετερεια ασφαλειας οσο για το οβα που λες μαλον πως οποιος ειναι εξω απο την πιατσα και την βοιοπαλη πετα την ποιο χεφτιλα λυση να παω σε ενα ξεφτιλα στρατο που τσιγκουνεβεται ακομα και 10 σφαιρες που εριξα σε ολη την θητια μου οχι δεν θα παρω! οσο για τα 500 ευρο που περνουν οι οβα δεν θα ξερω που θα τα πρωτωεπενδυσω σε ακινητα η μετωχες. εγω ζηταω πληροφοριες για την λεγεωνα που θα μου φανουν χρησιμες εχω παρει την αποφαση μου χ για την χωρα μου μα πολυ την παρακαλεσα και ειδα τα αποτελεσματα τωρα θα σας παρακαλουσα αν εχετε τετοιες πληροφοριες να μου τοις δωσετε οσο για το κυρηγμαρα σε αλους ευχαριστω!

Anonymous

Λεγεώνα των ξένων

Γεια χαρα σε ολους. Θα ηθελα να μαθω ποσος ειναι ο μισθος των Λεγεωναριων; Οπου κι εψαξα δεν μπορεσα να το βρω. Παρακαλω αν καποιος ξερει ας απαντηση και ας αναφερει και την πηγη του. Ευχαριστω εκ των προτερων!
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

ZAGOS έγραψε:Γεια χαρα σε ολους. Θα ηθελα να μαθω ποσος ειναι ο μισθος των Λεγεωναριων; Οπου κι εψαξα δεν μπορεσα να το βρω. Παρακαλω αν καποιος ξερει ας απαντηση και ας αναφερει και την πηγη του. Ευχαριστω εκ των προτερων!

Εδω θα βρεις αυτό που ψαχνεις...
http://www.legion-recrute.com/en/salaires.php?SM=0
Αν και δεν ξέρω κατα πόσο θα σε βοηθήσει αυτή η πληροφορία... Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 62

Λεγεώνα των ξένων

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΚΡΗΤΙΚΟΣ 25 έγραψε:για τα λευτα! Αν παω μωλις περασει η πενταετια παω αμερικη σε ετερεια ασφαλειας

Καλησπέρα αδερφέ. Μια ερώτηση, πως ακριβώς θα πάς μετά την 5ετία σε εταιρεία ασφαλείας;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες