Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Εγώ τα λέω βάση της προηγούμενης προκυρηξης φίλε οι λογικοί λέει καλοκαίρι και λόγο πανδημίας βέβαια για να μην υπάρξει συνοστισμος οποίος μάθει βέβαια κάτι άλλο ας μας ενημερωση
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση έχει βγει προκηρυξη για διδακτικό προσωπικό στις σχολές αστυφυλακων κομοτηνης και Διδυμότειχου για τους μήνες του καλοκαιριού αυτό μήπως μας λέει κάτι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 242
Μπα δεν νομίζω έπρεπε ήδη να είχε βγει η προκηρηξη
Μαλλον παμε για μετα την ΟΠΠΙ εμεις οπως φαινεται.
Εδώ μπορεί να βγει Ιούλη ή Αύγουστο σαν τους περσινούς
Γνωριζουμε για ποιες περιοχες ειναι να βγαλουν?
Σε ολα τα χοτ σποτ της Ελλάδας με εντοπιότητα
Ξερεις περιπου ποτε
1ον δεν ειναι απαραιτητη ρε συ η εντοπιοτητα, μορια παιρνεις μονο και 2ον δεν νομιζω να βγαλουν μυτιληνη ας πουμε παλι ουτε χιο, εχουν φισκαρει τα νησια απο ΣΦKwstas26 έγραψε:Σε ολα τα χοτ σποτ της Ελλάδας με εντοπιότητα
george94 έγραψε:1ον δεν ειναι απαραιτητη ρε συ η εντοπιοτητα, μορια παιρνεις μονο και 2ον δεν νομιζω να βγαλουν μυτιληνη ας πουμε παλι ουτε χιο, εχουν φισκαρει τα νησια απο ΣΦ
Τ δεν νομίζω π λες είναι δικιά σ άποψη ; Και εσυ π ξες αν δεν χρειάζονται κιαλους στα Ίδη υπάρχων νησιά ; Ξέρεις μήπως ότι δεν θα στείλουν στα νησιά περισσότερους πρόσφυγες ; Καλό θα ήταν πριν μπείτε σε ένα νήμα να κάτσετε να ψάξετε λίγο συπ μαγικό google ερωτήσεις απαντήσεις για να ξέρετε περίπου τ να περιμένετε. Όσο για εντοπιότητα συνήθως οι σφ βγαίνουν μόνο περιφερειακές όποτε παρακαλα να βγουν πανελλήνιες γιατί δύσκολα τα πράγματα. Φιλικά στα είπα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 29, 2021 6:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φίλε georg ειδικά στην Μυτιλήνη θέλουν άτομα μιας και έχει αεροδρόμιο διεθνή έκει και θα κάνουν καινούργιο κλειστό κυτ Τα 600 άτομα στα νησιά που νομίζεις ότι θα τα πάρει εκεί που δεν έχουν μετανάστες και διεθνείς αεροδρόμια να ξέρουμε τι λέμε μην πετάμε βλακείες
Εγώ πιστεύω πως πανελλήνια πως Είναι η προκήρυξη για τα νησιά, αλλιώς δεν θα βρει κόσμο εκεί.
bro απο μυτιληνη ειμαι και ξερω τι γινεται, δεν ειπα οτι δεν θα παρουν γενικα για τωρα ειπα σε αυτην την προκ. Που θελουν να βγαλουν οτι δεν θα ειναι για μυτιληνη ...
Και γω από Μυτιλήνη είμαι και ακούγεται πως θα πάρει τέλος πάντων θα δείξει
Αδερφε τονυ μακαρι να ισχυει αυτο που λες εσυ πραγματικα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες