Paintball
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Paintball
Ναι ρε παίδες, πως ανεβάζουμε φωτό;
Paintball
Εκτός και αν θέλετε να ανεβάσετε φωτογραφίες σε imagehost και να προσθέσετε το αντίστοιχο URL.
Προσοχή! Μην κάνετε hotlink, δηλαδή copy/paste της φωτογραφίας από άλλη ιστοσελίδα κατευθείαν εδώ.
Προσοχή! Μην κάνετε hotlink, δηλαδή copy/paste της φωτογραφίας από άλλη ιστοσελίδα κατευθείαν εδώ.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 1
Paintball
Εγω δεν εχω παιξει ποτε και θα ηθελα παρα πολυ να μαθω να δω που και ποτε Αλλα οπως λετε ειναι φαρμακερο το γεμισμα 

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Paintball
ειναι απο τα καλυτερα αντρικα χομπι φιλε... Ειδικα αμα εισαι με μεγαλη παρεα εκει να δεις μαχη...thrakiotis έγραψε:Εγω δεν εχω παιξει ποτε και θα ηθελα παρα πολυ να μαθω να δω που και ποτε Αλλα οπως λετε ειναι φαρμακερο το γεμισμα

-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 3
- Ενδιαφέροντα: pc,μοντελισμος,[πχ.ελικοπτερα]ποδηλατο,κατασκεβες
Paintball
Εχω ακουσει οτι ειναι γ... Ατο, εγω ειμαι καμενος με το call of duty 4&5 αλλα ολα αυτα ειναι μονο ενα ψεμα σε μια οθονη, ενω το paintbal ειναι αληθινο νιοθεις την αδρεναλινη 

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Paintball
ναι όντως νιώθεις αρκετά, το σώμα μου είχε γίνει γεμάτο σημάδια Μονο το κράνος φορούσα από κάτω τίποτα μονο τα ρούχα μου, σου λέω όλο στρογγυλά σημάδια ήταν το σώμα μου αφού σε κάποια φάση η μάνα μου ερχόταν η ίδια απ το σχολειό τα μεσημέρια και με έπαιρνε σπίτι για να μην πάρω το λεωφορείo και πάω εκεί χαχαχαχα...Raccoon έγραψε:Εχω ακουσει οτι ειναι γ... Ατο, εγω ειμαι καμενος με το call of duty 4&5 αλλα ολα αυτα ειναι μονο ενα ψεμα σε μια οθονη, ενω το paintbal ειναι αληθινο νιοθεις την αδρεναλινη

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Paintball
Χαχα... Οσο και να προσπαθει ομως αν εισαι πορομενος με το χομπι αυτο δεν την γλυτωνει καμια μαμα... Εγω εχω ακυρωσει και ραντεβου με κοπελα που ηταν και ντυμενη και με περιμενε γιατι με ειπαν τελευταια στιγμη οι φιλοι μου οτι εκλεισαν για Paintball...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Paintball
lol=laughing out loud, ναι είχα και εγώ τρελή πώρωση στο λύκειοΓΙΩΡΓΟΣ έγραψε:Χαχα... Οσο και να προσπαθει ομως αν εισαι πορομενος με το χομπι αυτο δεν την γλυτωνει καμια μαμα... Εγω εχω ακυρωσει και ραντεβου με κοπελα που ηταν και ντυμενη και με περιμενε γιατι με ειπαν τελευταια στιγμη οι φιλοι μου οτι εκλεισαν για Paintball...

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης