Paintball
Paintball
οσοι δεν εχετε παιξει χανετε ειναι ενα παιχνιδι με οπλα που πετουν μπιλιες με χρωμα και χτυπας τον αλλον ακομα και απο αποσταση 25 μετρων οποιος ενδιαφερετε εχει πολλα πεδια στην αττικη εγω αυτο που επαιξα ειναι στην κερατεα και ειναι ενα κτιριο με 100 δωματια και ειναι τελειο για να παιξεις γραφω και το τηλεφωνο του παλακαριου που εχει το πεδιο αν ενδιαφερετε κανενας 6937269741 το ονομα του δεν το θυμαμε.
Paintball
Ωραίο φαίνεται (και είναι) αλλά δυστυχώς αποκτάς κάμποσα σημάδια στο σώμα παρ'όλη την προστασία που σου δίνει η στολή εξαιτίας της ταχύτητας εξόδου της μπίλιας από το όπλο. Τα έχω δεί από φίλους μου...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: airsoft,enduro,mtb,caves
- Επικοινωνία:
Paintball
Με την καλημέρα μου και εγώ σαν νέος χρηστης του forumΠαρακολουθώ εδώ και τρία χρονια στενά δραστηριότητες σε παιχνίδια AIRSOFT, τα γνωστά που βλέπαμε και πολλοί από εμάς σίγουρα κάποια στιγμή θα είχαμε στη κατοχή μας, πιστα αντίγραφα πραγματικών οπλων με τις πλαστικές χωρίς χρώμα μπίλιες των 6mm. Απίστευτος ρεαλισμός και λειτουργίες πλέον που δεν έχουν καμια σχέση με αυτά που βλέπουμε στους πάγκους στα πανηγύρια.http://www.hellasairsoft.comKαι ένα video με το δεύτερο πανελλήνιο παιχνίδι που κάναμε στην περιοχή την Φθιώτιδας με πάνω από 70 όπλα ταυτόχρονα στο πεδίο
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Paintball
εγωHangman έγραψε:Ποιος από εσάς έχει παίξει Paintball.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Paintball
Κ εγώ επίσης! Τέλειο παιδιά! Όσοι δν έχετε παίξει να to δοκιμάσετε.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 7
- Ενδιαφέροντα: paintball
- Επάγγελμα: Χασαπης
Paintball
illy έγραψε:Πολυ ωραιο θεμα ανοιξεςΜου αρεσει πολυ αλλα δεν ειχα ποτε την τυχη να παιξω προς το παρον
Χάνεις. Είναι ότι καλύτερο. Το Λατρεύω.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Paintball
παθος φιλε μου και να φανταστεις δεν φορουσα ουτε τα προστατευτικα και το σωμα μου ειχε γινει κατακοκκινο Απ τις μελανιες αστα πολυ φαση στο λυκειο ομως πηγαινα καθε μερα με συμμαθητες μου.Hangman έγραψε:Αααα. Μόνο εσύ.
πως σου φάνηκε. Σε ενδιαφέρει να μπεις σε Mil/Sim Team.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης