Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

ANAMENON έγραψε:Φιλε να σε ρωτησω και εγω κατι εαν ξερεις εχεις ακουσει εαν θα παρουν και αλλα ατομασυντομα με προκυρηξη η επιλαχοντες ακουγετε κατι

ακούγεται πολύ έντονα ότι θα πάρουν άτομα σίγουρα λέγανε για Κομοτηνή Καβάλα Έβρο και τώρα τελευταία ακούγεται πάρα πολύ έντονα ότι θα πάρουν πάλι άτομα για Αθήνα χωρίς να είναι κάτι σίγουρο όμως αυτό.
ANAMENON
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ANAMENON »

Ναι και εγω αυτο εχω ακουσει γι αυτο και σε ρωτησα ευχαριστω παντωςαν μαθεις κατι ενημερωσε μας οτι ακουσεισ

Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 330

Δημοσίευση από Tony 99 »

Και για νησιά αν ακούσει κανείς ας μας πει
Loxagos 7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Loxagos 7 »

Νταξει ρε παιδιά εγώ πιστεύω δεν γίνεται να σε κάψουν μια 5 αετια και μετά να σου πουν φεύγεις είναι λίγο κάπως πιστεύω. Αλλά θα μου πεις ότι θέλουν κάνουν
Μαυρος94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Μαυρος94 »

Loxagos 7 έγραψε:Νταξει ρε παιδιά εγώ πιστεύω δεν γίνεται να σε κάψουν μια 5 αετια και μετά να σου πουν φεύγεις είναι λίγο κάπως πιστεύω. Αλλά θα μου πεις ότι θέλουν κάνουν
κοίτα αυτό το σκεπτικό το δικό σου το έχουμε και εμείς από κει και πέρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω έχεις υπογράψει. Εγώ πιστεύω ότι ήθελε να πάρει κόσμο και από τη στιγμή πού Ευρωπαϊκή Ένωση θα ήταν αυτή που θα πλήρωνε το προσωπικό ήταν ένα παραθυράκι για να βάλει κόσμο στην αστυνομία το θέμα είναι μετά από πέντε χρόνια τι γίνεται θέλω να πιστεύω και το πιστεύω ότι δεν θα διώξουν
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Xrounk »

Παιδιά αν βγει προκυρηξη και δεν είσαι από το τόπικο διαμέρισμα που ζητάει τά άτομα Δεν μπορείς να κάνεις χαρτιά?
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από BilD »

Xrounk έγραψε:Παιδιά αν βγει προκυρηξη και δεν είσαι από το τόπικο διαμέρισμα που ζητάει τά άτομα Δεν μπορείς να κάνεις χαρτιά;

Όχι δεν μπορείς... Αλλα μπορεί να βγει προκ. Που να έχουν δικαίωμα από όλη την Ελλάδα να καταθέσουν τα χαρτιά όπως είχε γίνει πέρυσι για τα νησιά!

-Bildakoss-
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Xrounk »

BilD έγραψε:
Xrounk έγραψε:Παιδιά αν βγει προκυρηξη και δεν είσαι από το τόπικο διαμέρισμα που ζητάει τά άτομα Δεν μπορείς να κάνεις χαρτιά;

Όχι δεν μπορείς... Αλλα μπορεί να βγει προκ. Που να έχουν δικαίωμα από όλη την Ελλάδα να καταθέσουν τα χαρτιά όπως είχε γίνει πέρυσι για τα νησιά!

μακάρι να γίνει έτσι γιατί για οππι δεν παίζει να μπούμε μερικοί
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Tony 99 »

Και στα νησιά παιδιά εντοποιοτητα θέλει οπουδήποτε μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους από άλλο μέρος αρκεί να μην συμπληρωθεί η προκήρυξη να τα γράφουμε όλα για να καταλαβαίνει ο κόσμος
Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από BilD »

Tony 99 έγραψε:Και στα νησιά παιδιά εντοποιοτητα θέλει οπουδήποτε μπορούν να κάνουν τα χαρτιά τους από άλλο μέρος αρκεί να μην συμπληρωθεί η προκήρυξη να τα γράφουμε όλα για να καταλαβαίνει ο κόσμος

Ναι απλα άμα είναι ανοιχτή η Προκήρυξη για τα νησιά π. Χ θα μπορώ να τα κάνω και εγώ τα χαρτιά που είμαι από Αθήνα πχ. Αλλά εσύ θα παρεις Και τα μόρια της εντοπιότητας αν εισαι από αντίστοιχο νησί που έχουν προκηρυχθεί θέσεις...

-Bildakoss-
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Tony 99 »

Ακριβός αλλά η εντοποιοτητα δίνει αρκετά μόρια για να μπεις πχ στα νησιά η οπουδήποτε αλλου στην θέσει του αλλου πρέπει να έχεις αρκετά προσόντα διπλώματα και λοιπά και ο άλλος που είναι από εκεί να έχει λίγα προσόντα για να έχεις εσυ ελπίδες κατάλαβες πως το εννοώ επειδή κάποιοι φίλοι μ τα κάνανε για άλλο μέρος και δεν τους πειρανε λόγο ότι πειρανε σχεδόν όλους τους ντόπιους
Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 242

Δημοσίευση από Antonio's »

Λογικο Tony το 500 της εντοπιοτητας ειναι μεγάλο έξτρα στα μόρια... Για Αθήνα θα πάρουν σίγουρα άτομα απλώς ήθελα να ρωτήσω τον μαύρο αν ξέρει αν θα βγει προκηρηξη για το ελ Βενιζέλος και για τα προκεκα πάλι αν θα είναι δλδ μια προκηρηξη η ξεχωριστές
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Tony 99 »

Δεν ξέρω καθόλου για Αθήνα μεγάλε εγώ για τα νησιά ενδιαφέρομαι λογικά θα πάρει πάντως
Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 242

Δημοσίευση από Antonio's »

Tony το ξέρω ότι είσαι για νησιά εσύ... ! Για το ελ Βενιζέλος ειναι σιγουρο τα 200 άτομα απλά αν θα ξαναπάρει στα προκεκα αν ξέρει κάποιος!
Loxagos 7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Loxagos 7 »

Για 600 άτομα λένε. Αλλά μάλλον εννοούν για όλα τα αεροδρόμια της χώρας
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες