Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)
Αν το οριο ηλικιας γινει 32 θα πρεπει μετα να αλλαξει και για τα υπολοιπα σωματα ασφαλειας διοτι θα υπαρξουν αντιδρασεις, πραγμα δυσκολο ...
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Kostasdim έγραψε:Αν το οριο ηλικιας γινει 32 θα πρεπει μετα να αλλαξει και για τα υπολοιπα σωματα ασφαλειας διοτι θα υπαρξουν αντιδρασεις, πραγμα δυσκολο ...
Λιμενικο πέρυσι από 26 στους λφ πηγε 29.
Στο 11:35 τα τελευταία νέα όσον αφορά τους 800 ΣΦ και τα όρια ηλικίας.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 33
Ας το πανε 40 τοτε σιγα
Που βασίζεται η ειρωνεία;
Ακομα το εξεταζουν;
Ο τι και να λένε έχει απαντήσει ο υφυπουργός προστασιας του πολιτη σε αυτό το θέμα...
Τι απαντησε δηλαδη;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 242
Ναι οντως τι απαντησε;
Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα όρια ηλικίας θέλουν όσο πιο νέους γίνετε γιατί θα κάτσουν για αρκετά χρόνια δεν τους συμφέρει να πάρουν 30 και
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Tony 99 έγραψε:Εγώ πάντως δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν τα όρια ηλικίας θέλουν όσο πιο νέους γίνετε γιατί θα κάτσουν για αρκετά χρόνια δεν τους συμφέρει να πάρουν 30 και
1+1 χρόνο σύμβαση θα είναι οι επόμενες σειρές.
Το ξέρω αυτό φίλε αλλά και πάλι όσοι μπουν θα παραμείνουν πολλοί δύσκολα θα διώξουν κάποιον είναι όλα υπολογισμένα αλλιώς δεν θα παίρνανε άλλους
Το ότι θα μπει 30 η 32 δε σημαίνει κάτι φίλε μου, τα συνταξιοδοτικά έχουν αλλάξει πλέον.Tony 99 έγραψε:Το ξέρω αυτό φίλε αλλά και πάλι όσοι μπουν θα παραμείνουν πολλοί δύσκολα θα διώξουν κάποιον είναι όλα υπολογισμένα αλλιώς δεν θα παίρνανε άλλους
Να ρωτησω κατι γιατι δν το εχω πολυ ψαξει με τους συνοριοφυλακες και τελευταια εμαθα οτι μπηκαν κατι ατομα τα οποια δν ανηκουν σε καποια περιφεριακη ενοτητα εχουν το δικαιωμα να κανιουν ολοι αιτηση αν βγει και αν βγει απο οποιαδηποτε περιφερεια;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες