Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 207

Δημοσίευση από papercut »

Gpap95 έγραψε:Το σκέφτηκα και αυτό αλλά η αστυνομία ήταν κάτι που ήθελα από μικρός αλλά δε διάβαζα τόσο ώστε να περάσω και ελπίζω σε κάποια προκήρυξη τώρα. Εσύ είσαι από τις περιοχές που θα ζητάει η προκήρυξη;

Οχι ουτε εγώ είμαι από εκεί πάνω. Δίπλα σ είμαι εγώ. Μη βιαζόμαστε ας βγει πρώτα κ βλέπουμε Εντοπιοτητα σημαίνει ότι θα πάρουν μόρια το αν είναι περιφερειακή η οχι δν το ξέρουμε. Πάντως ζήτησαν να είναι περιφερειακή και όχι Πανελλαδικη!

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Gpap95 »

Μακάρι να είναι απλά τα μόρια. Από ότι κατάλαβα θέλεις και εσύ να κάνεις τα χαρτιά σου ;
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Μακάρι να είναι απλά τα μόρια. Από ότι κατάλαβα θέλεις και εσύ να κάνεις τα χαρτιά σου ;

Ναι ρε συ εννοείται. Αλλά μη βιάζεσαι να πεις να μην έχουν εντοπιοτητα και να μην παίρνουν μόρια γτ μπορεί να βγεί και για σας εκει και να τα θες τα μόρια

Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 242

Δημοσίευση από Antonio's »

Οπότε να περιμένουμε ο καθένας για την περιοχή του!
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Δε λέω πως δε θα πάρουν μόρια απλά ελπίζω να μην είναι αποκλειστικά μόνο για αυτούς. Μακάρι να ισχύει αυτό που λες αν και μου φαίνεται δύσκολο να πάρουν και στην Ημαθία και σε άλλες περιοχές για το λόγο ότι πρέπει να τους συντηρούν κιόλας και δε νομίζω να υπάρχει η οικονομική δυνατότητα
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Δε λέω πως δε θα πάρουν μόρια απλά ελπίζω να μην είναι αποκλειστικά μόνο για αυτούς. Μακάρι να ισχύει αυτό που λες αν και μου φαίνεται δύσκολο να πάρουν και στην Ημαθία και σε άλλες περιοχές για το λόγο ότι πρέπει να τους συντηρούν κιόλας και δε νομίζω να υπάρχει η οικονομική δυνατότητα

Μην ακους π λένε για λεφτά έχει λεφτά το κράτος! Θα πάρει κ για άλλες περιοχές δε θα ναι τελευταία προκήρυξη! Αλλά εποπ εσένα π σ παίρνουν τα χρόνια κάνε αίτηση μετά θα χτυπάς το κεφάλι σ γτ ειναι μόνιμοι οι Σφ κατά 99% θα ναι 5ετια και ίσως να μην υπάρξει μονιμότητα! Εποπ αν έχεις κανα Γερο βυσμα πανε μια Στρατονομια μετά και. Τέλος

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Θα κάνω τα χαρτιά μου και για εποπ αλλά πιστεύω πως δύσκολα θα διώξουν άτομα σφ γιατί σίγουρα χρειάζονται γενικότερα για ενίσχυση της αστυνομίας
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Θα κάνω τα χαρτιά μου και για εποπ αλλά πιστεύω πως δύσκολα θα διώξουν άτομα σφ γιατί σίγουρα χρειάζονται γενικότερα για ενίσχυση της αστυνομίας. Πάντως πότε πιστεύεις ότι θα βγάλουν για σφ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Ιαν 06, 2021 2:08 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Θα κάνω τα χαρτιά μου και για εποπ αλλά πιστεύω πως δύσκολα θα διώξουν άτομα σφ γιατί σίγουρα χρειάζονται γενικότερα για ενίσχυση της αστυνομίας

Βρε μακάρι να μπουμε κ να μαστε μόνιμοι αλλά Ελλάδα είσαι! Ας βγει πρώτα η προκήρυξη να δουμε τα κριτήρια και τα αλλά τα βλεπουμε

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Γνωρίζουμε πότε θα βγει ;
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Γνωρίζουμε πότε θα βγει ;

Αν όχι μέσα σε αυτον τον μήνα Φεβρουαρίο πιστευω να χει βγεί! Υπάρχει κ μια περίπτωση για Μάρτιο αλλά ας ελπίσουμε νωρίτερα να τελειώνει το άγχος

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Δε πιστεύω Μάρτιο γιατί ο Χρυσοχοΐδης είπε ότι την άνοιξη, θα έχουν ήδη πάει στις μονάδες τους αυτοί που θα επιλέξουν. Ας ελπίσουμε αυτό το. Μηνσ
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Δε πιστεύω Μάρτιο γιατί ο Χρυσοχοΐδης είπε ότι την άνοιξη, θα έχουν ήδη πάει στις μονάδες τους αυτοί που θα επιλέξουν. Ας ελπίσουμε αυτό το. Μηνς

Η αλήθεια είναι ότι την βιάζονται την προκηρυξη και αργεί επειδή μάλλον αλλάζουν καποια κριτήρια και μάλλον θα μας δυσκολέψει αυτό από το να μπούμε ακόμα πιο πολυ! Αν όχι την πλειοψηφία πολλους από εμάς

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Κριτήρια οπως;
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Κριτήρια οπως;

Πτυχία θέλει να βάλει σπουδαγμένους απ. Ότι υποψιάζομαστε δν το διευκρινίσε εντελώς. Και φοβάμαι μην αλλάξει τπτ Μορια. Εσυ ξέρεις αλλά άτομα από Βέροια που θέλουν να μπουν; Πάνω κάτω δλδ έχει κόσμο από εκεί π να θέλουν!

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες