Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 207

Δημοσίευση από papercut »

Gpap95 έγραψε:Από όσο έχω διαβάσει, εντοπιότητα θα έχει μόνο στον Έβρο και εκεί απλά τα άτομα από Έβρο, θα έχουν παραπάνω μόρια. Νομίζω δε θα σου αφαιρεί το δικαίωμα να κάνεις τα χαρτιά σου, απλα τα άτομα από Έβρο, θα έχουν έξτρα μόρια. Για Καβάλα και Κομοτηνή, γνωρίζω πως δε θα χρειάζεται εντοπιότητα. Επίσης έχω δίπλωμα για μηχανή αλλά για Γ, νομίζω δε θα προλάβω γιατί τώρα με τον κορωνοιο πάνε όλα πίσω και πιστεύω πως αυτό το μήνα ή τον άλλο, θα βγει η προκήρυξη

Γράψε τπτ σωστό ρε μπραταν ενδιαφέρεσαι να γίνεις σφ και δν γνωρίζεις τα βασικά κ μετα λες γτ κραζουμε εντοπιοτητα Έχουν όλες οι προκηρύξεις σφ έτσι έχει θεσπιστεί η προκήρυξη των σφ γενικά!500 μόρια παραπάνω θα έχουν όλοι οι ντόπιοι κάθε περιοχής π θα ζηταει η προκήρυξη. Και όσο για το αν θα έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση άτομα Μην εισαι τόσο σίγουρος μπορεί να μην σ αφήσει καν να τα κάνεις

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Gpap95 »

Είσαι σίγουρος ; Γιατί διάβασα σε επίσημο σάιτ πως Έβρο θα πανε με εντοπιότητα 600 και 100 καβάλα και 100 Ροδόπη χωρίς ομως εντοπιότητα. Αλλά δε με απασχολεί τόσο γιατί τη προηγούμενη φορά που ζήτησαν πάλι εντοπιότητα, δε συμπλήρωναν τα άτομα και πήραν παιδιά από τη πόλη μου χωρίς εντοπιότητα επειδή στείλανε χαρτιά. Το θέμα τώρα είναι το πότε θα βγει η προκήρυξη
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Εγώ απλά λέω αυτά που διάβασα. Ότι εντοπιότητα θα ζητάει μόνο ο εβρος και όχι η Καβάλα και η Ροδόπη. Αν είναι έτσι, τότε δεν έχει κανένας άλλος δικαίωμα να στείλει τα χαρτιά του και τσάμπα υπάρχει η αγωνία που βλέπω στα σχόλια. Εκτός και αν όλοι εδώ που σχολιάζουν, έχουν εντοπιότητα
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Εγώ απλά λέω αυτά που διάβασα. Ότι εντοπιότητα θα ζητάει μόνο ο εβρος και όχι η Καβάλα και η Ροδόπη. Αν είναι έτσι, τότε δεν έχει κανένας άλλος δικαίωμα να στείλει τα χαρτιά του και τσάμπα υπάρχει η αγωνία που βλέπω στα σχόλια. Εκτός και αν όλοι εδώ που σχολιάζουν, έχουν εντοπιότητα

Απλά δν ειναι σίγουρο ότι θα ναι περιφερειακή η προκηρυξη η παννελαδικη γενικά τα 500 μόρια. Θα τα παιρνουν πάντα οι ντόπιοι και συνήθως οι προκηρυξεις σφ είναι περιφερειακες και όχι πανελλαδικες. ΣΥΝΉΘΩΣ! Τώρα τι θα γίνει με την επερχόμενη δν ξέρουμε ελπίζουμε να μην είναι Περιφέρειακη

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Και εγώ αυτό ελπίζω απλά όπως είπα και πιο πάνω, στη προηγούμενη που υπήρχε εντοπιότητα, δε συμπλήρωσαν άτομα και πήραν και από άλλες πόλεις σε δεύτερη φάση. Συγκεκριμένα έχω μερικά ακόμα από τη πόλη μου που είναι εκτός εντοπιότητας. Πάντως ο εβρος εξοπλιστικε με 400 άτομα ήδη τη πρώτη φόρα και πήραν άτομα και από άλλες πόλεις για να φτάσουν τα άτομα. Τώρα θέλουν αλλούς 600 για Έβρο. Τι να πω, μπορεί και να βρεθούν. Ας ελπίσουμε να έχουν όλοι δικαίωμα
Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 242

Δημοσίευση από Antonio's »

Δεν νομίζω μόνο για τους ντόπιους θα είναι η προκηρηξη...
Άβαταρ μέλους
ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ »

Για τον Έβρο οι 400 θέσεις συμπληρώθηκαν χωρίς να χρειαστεί να πάρουν και από αλλού άτομα. Στα νησιά δε συμπληρώθηκαν οι θέσεις όχι στον Έβρο
Panosdar
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Panosdar »

Να ρωτήσω ποσό είναι ο μισθός του σφ;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Οπότε με λίγα λόγια καταλήγουμε στο ότι η προκήρυξη θα είναι μόνο για τους ντόπιους και τσάμπα συνεχίζουμε το θέμα από ότι κατάλαβα
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Οπότε με λίγα λόγια καταλήγουμε στο ότι η προκήρυξη θα είναι μόνο για τους ντόπιους και τσάμπα συνεχίζουμε το θέμα από ότι κατάλαβα

Από που είσαι εσύ;

Antonio's
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 242

Δημοσίευση από Antonio's »

Καλημέρα παιδιά και χρόνια Πολλα... ! Κανα νέο έχουμε;
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Από Βέροια. Από εδώ και από άλλες πόλεις πήραν και τη προηγούμενη σφ επειδή δε συμπλήρωσαν άτομα
Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Αν πάντως είστε τόσο σίγουροι ότι πέρα από Έβρο που θα ζητάνε εντοπιότητα, θα ζητάνε και Καβάλα και Ροδόπη, γιατί εγώ μόνο για Έβρο διάβασα ότι θέλει εντοπιότητα, τότε ας ελπίσουμε όσοι δεν είμαστε από εκεί, να βγει προκήρυξη για ειδικούς φόρους
papercut
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Gpap95 έγραψε:Αν πάντως είστε τόσο σίγουροι ότι πέρα από Έβρο που θα ζητάνε εντοπιότητα, θα ζητάνε και Καβάλα και Ροδόπη, γιατί εγώ μόνο για Έβρο διάβασα ότι θέλει εντοπιότητα, τότε ας ελπίσουμε όσοι δεν είμαστε από εκεί, να βγει προκήρυξη για ειδικούς φόρους

Κάνε για εποπ ρε

Gpap95
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Gpap95 »

Το σκέφτηκα και αυτό αλλά η αστυνομία ήταν κάτι που ήθελα από μικρός αλλά δε διάβαζα τόσο ώστε να περάσω και ελπίζω σε κάποια προκήρυξη τώρα. Εσύ είσαι από τις περιοχές που θα ζητάει η προκήρυξη;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες