ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μιλάμε καθαρά για το χειρότερο όπλο των ΕΔ.) Ναύτικο)
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 31
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Χειρότερο μόνο για τους χαμηλόβαθμους. Για στρατεύσιμους και αξιωματικούς νομίζω είναι το καλύτερο.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για τους στρατεύσιμους θα συμφωνήσω.

Για τους Αξιωματικούς επιφυλλάσσομαι.
Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Rania_23 »

Καλησπερα. Η ειδικοτητα Διαχειριση Λογιστικου ειναι καραβι και αυτη;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ολες οι ειδικοτητες ΕΠΟΠ ΠΝ σε αυτην την προκηρυξη εχουν καραβι. Και απο την στιγμη που καταργηθηκαν και οι στρατευσιμοι τις υπηρεσιες στη στερια ποιοι νομιζεται θα τις κανουν; Οι εποπ ή η παλιοί ΕΜΘ, ΕΠΥ, Ανθύπες; Η λιγότερη θαλασσια υπηρεσια ειναι 6 χρονια του θαλαμηπολου... Αλλα μακριά!
Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οι διαχειριστες υλικου-λογιστικου ποσα χρονια πανε καραβι; Εγω που ειμαι κοριτσι αν με παρουν και κανω 2-3 χρονια καραβι θα με βγαλουν μετα στεριανη;
Anonymous

Rania_23 έγραψε:Οι διαχειριστες υλικου-λογιστικου ποσα χρονια πανε καραβι; Εγω που ειμαι κοριτσι αν με παρουν και κανω 2-3 χρονια καραβι θα με βγαλουν μετα στεριανη;

2-3;10 χρονια ειναι κ πλεον δεν ισχυει το οτι εισαι γυναικα θα πας γραφειο. Πλεον δεν παιρνουν φανταρους κ ετσι θα υπαρξει ελλειψη
Anonymous

Οι διαχειριστες εχουν πολυ θαλασσια υπηρεσια, πολυ πιο πανω απο 3 χρονια. Και οπως ειπε ο φιλος πιο πριω δεν εχει σημασια που εισαι γυναικα, εκτος αν εχεις τρομερο βυσμα... Ισοτητα βλεπεις...

Rania_23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο για τις πληροφοριες.Εικόνα
Cloud
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Cloud »

Καλησπέρα παιδιά, έκανα τα χαρτιά μου για Π. Ν με ειδικότητες Τ/ΜΗΧ/ΜΕΚ και Τ/ΜΗΧ/ΕΦ. Πριν μπώ στο forum ήλπιζα πως θα ήταν σχετικά "καλά" αλλά τελικά απο τι βλέπω μάλλον πολύ χειρότερα απο ότι νόμιζα. Αρχίζω ήδη και το μετανιώνω και σκέφτομαι μήπως να περίμενα την προκύρηξη ΕΠ. ΟΠ Στρατού Ξηράς... Τα χαρτιά μου για ΕΠ. ΟΠ Π. Α δεν τα έκανα μόνο και μόνο επειδή θα πάνε ΟΛΟΙ και τζάμπα θα έκανα τα χαρτιά μου... (ένα σωρό φίλους ξέρω... ) Μπορεί να μου πει κάποιος τι ακριβώς παίζει με υπηρεσίες πόσα ταξίδια και τι ακριβώς παίζεται με την ειδικότητά μου;

Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Anonymous

Φιλε cloud, οι μηχανικοι ειναι απο τις χειροτερες (και αυτη) ειδικοτητες στο ΠΝ. Οι βαρδιες που κανουν οι μηχανικοι ειναι 6ωριες και 8ωριες και οχι 4ωριες οπως οι περισσοτερες ειδικοτητες. Και επιπλεον εχουν περιπου 10 χρονια καραβι. Ελπιζω να σε καλυψα
Anonymous

Παιδια με λιγα λογια μακρια απο το πολεμικο ναυτικο. Οσοι εχουμε μπει οι περισσοτεροι εχουν παραιτηθει και οι αλλοι το σκεφτομαστε. Μην χαραμισετε να χρονια σας εκει μεσα. Στεριανες ειδικοτητες δεν υπαρχουν πλεον. Σας τα λεω επειδη τα ζω καθε μερα.
Cloud
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Cloud »

Με λίγα λόγια όταν λές 10 χρόνια καράβι τι εννοείς; Όλο τον μήνα μέσα; Πως είναι οι υπηρεσίες;
Anonymous

Οταν λεω 10 χρονια καραβι εννοω οτι δεν μπορεις να παρεις Στεριανη μεταθεση. Οι υπηρεσιες ειναι αναλογα το καραβι. Ειδικα τωρα που υπαρχει ελλειψη σε ναυτοδιοπους πηγαινει 1-1,1-2. Σε φρεγατα παντως που ειμαι ειναι περιπου 260 μερες πλευσιμες το χρονο, δηλαδη λειπεις 9 μηνες περιπου απο το σπιτι σου.
Anonymous

Καλησπερα., διαφωνω με ολους σας! Δεν ξερω γιατι αλλα μου εχετε γυρισει το μυαλο απιστευτα! Ολοι πολυξεροι και σχετικοι... 5 χρονια ο ενας 23 αλλος! Συγγνωμη παιδια αλλα χεστ... Κα ποσο και ρο ειστε μεσα κια ποσο και ρο εξω... Σχεδον κανενας σας, για να μην πω ολοι, δεν ειναι αντικημενικος... Αντι να λετε ιστοριες γιατι δεν λετε ειδικοτητες που ισως να ειναι χειροτερο απο καποιες αλλες, δεν αντιλεγω αλλα λετε οτι ολα ειναι τα ιδια σκα... Τ... ! Δηλαδη ενας χαρτογραφος στο ναυτικο ειναι ασχημα... ; Ενας υδρογραφος; Οχι... Μια χαρα ειναι... Πολυ πολυ καλα! Δεν μιλαμε για καποιους που εχουν τελειωσει μονο το λυκειο και θελουν δουλεια... Μιλαμε για καποιον με πτυχιο! Δεν ξερω κανεναν με γνωσεις που καποιος τον εκανε δουλευει σαν σκυλι η του συμπεριφεροταν σαν σκυλι... Και μην πειτε για στρατο γιατι πηγα και εγω... Ειχα και τα κακα και τα καλα... Αλλα και παλι δεν θελω να αποθαρινετε τον καθενα που σκεφτετε αν κανει ενα βημα στη ζωη του... Αν καποιος απο εσας εκανε μια κινηση και πηγε μονιμος αλλα τελεικα δεν ειχε τα εφοδια για μια καλη θεση και ειδικοτητα, τοτε καλα να παθει, με την καλη εννοια! Το ηξερε και διαλεξε οτι διαλεξε... Δεν γινεται ενας μονο με πτυχιο λυκειου να κανει την ιδια δουλεια με καποιον που εχει το πτυχιο του και εχει συνναφη ειδικοτητα σαν εποπ... Μην τρομαζεται τα παιδια... Και στο κατω κατω μην κανετε σαν τα κωλοφανταρα... Που πηγανε στρατο πριν απο μας και οταν ηρθε το χαρτι το δικο μας λεγανε μονο τα ασχημα... Θα πιξεις θα καθαρισεις και τετοια! Μαλακι... ς ολα... Αν εισαι νοημον ανθρωπος καιλιγο μορφωμενος καταλαβαινεις οτι διαλεγεις απλα μια δουλεια συμφωνα με τα πτυχια που εχεις... Τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο! Οσο για αυτους που καλος η κακος δεν καταφεραν για οποιοδηποτε λογο να παρουν ενα χαρτι, λυπαμαι αλλ ειναι οπως στον ιδιωτικο τομεα... Καποιοι κανουν τους μαλακ... ς! Γιαυτο λεγανε η γονεις μια ζςωι... Μαθε τεχνη και μαθε γραμματα... Οτι ξερεις και μπορεις να το αποδειξεις στο στρατο και οχι μονο σε κανει να λειτουργης με αλλο αερα... Σε κανει λιγο διαφορετικο στους αλλους! Δεν μπορω να ακουω οτι ολοι εκει μεσα ειμαστε ιδιοι! Ετσι σας λενε... Οι ανωτεροπι δεν ειναι βλακες... Ξερουν που να συμπεριφερθουν και πως! Ειμαι ο δημητρης 25 ετων και εργαζομαι στον ιδιωτικο τομεα... Αλλα εκανα τα χαρτια μου για εποπ... Γιατι δεν θελω να πηδαει ο καθενας για να βγαζει λεφτα στην πλατη μου και να μην εχω δικαιωματ... !

συγγνωμη για τον τροπο μου!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες