Ψυχομετρικά Συνοριοφυλάκων (2020)
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 1
Ο ποτσ3π που είναι?
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 4
Δίνει 19 ψυχοτεχνικα Θεσσαλονίκη. Τζάμπα θα πάει.
Sunoriofulakas93 έγραψε:Ναι λογικά τεστ χρειάζεται μόνο αν έχεις έρθει σε επαφή με πιθανό κρούσμα.
Ωραία γτ κι γω αυτό καταλαβα
Καλημέρα παιδιά τεστ θέλει μόνο εάν έχεις έρθει σε επαφή με κρούσμα σήμερα ρώτησα στο Μέγαρο!
- Panos944
- Posts in topic: 3
Ωραίος, και εγώ ετσι κατάλαβα, αφου το Επιβεβαίωσες κίολας ακόμα καλύτερα.Βμκδ έγραψε:Καλημέρα παιδιά τεστ θέλει μόνο εάν έχεις έρθει σε επαφή με κρούσμα σήμερα ρώτησα στο Μέγαρο!
ΔΕΑ ΑΝ μου έχεις απαντήσει στείλε μου μνμ δίωτη δν μου αναγνωρίζει τν συνομιλία
Παιδιά έχει κανένας καμία ιδεα για τα ψυχοτεχνικα; Αρντηικα τι μπορούμε να πούμε σε φυσιολογικά πλαίσια; Όποιον και να ρώτησα δέν ε χει ιδεα
Να είσαι ο εαυτός σου φίλε αυτό και τίποτα άλλο. Σκέψου τι αρνητικά έχεις και τι θετικά. Στα πλαίσια του λογικού εννοειται αρνητικά πχ μην πεις είμαι τρελός ψυχακιας κτλπ
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Panos944
Παιδιά, να ρωτήσω, την πρώτη μέρα στα ψυχοτεχνικα, πήρατε μαζί σας και την ιατρική καρτέλα μαζί με τις εξετάσεις; Ή δεν χρειάζεται; Επίσης σου λένε την ίδια στιγμή αν πέρασες και πας στην επόμενη μέρα;
δν χρειάζεται Η καρτέλα τν πρώτη μέρα και σου λένε εκεινει τν στιγμή αν πέρασες.Panos944 έγραψε:Παιδιά, να ρωτήσω, την πρώτη μέρα στα ψυχοτεχνικα, πήρατε μαζί σας και την ιατρική καρτέλα μαζί με τις εξετάσεις; Ή δεν χρειάζεται;Επίσης σου λένε την ίδια στιγμή αν πέρασες και πας στην επόμενη μέρα;
Πρώτη μέρα για ψυχομετρικα,3 έγγραφα: Δήλωση για τον ιό, ταυτότητα και βεβαίωση ΑΜΚΑ. Επίσης αν είστε Θεσσαλονίκη να είστε σοβαροί και σίγουροι για όσα λέτε
- Panos944
Παιδιά στα ψυχοτεχνικα σας έβαλαν και μαζί με άλλους σε μικρές ομάδες να συζητήσετε ένα θέμα μπροστά στην επιτροπή; Ή όχι;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Panos944 την Δευ Οκτ 19, 2020 12:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες