Αθλητικές δοκιμασίες Συνοριοφυλάκων (2020)
Παιδιά τα αθλήματα την άλλη εβδομάδα θα γίνουν έχετε καμία ενημέρωση;
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Εμένα μου είπαν για Νοέμβριο για τα αθλήματα
-
- Ανθυπασπιστής
Και εγω αυτο ακουσα για νοεμβριοEf.Anthipoloxagos ED έγραψε:Εμένα μου είπαν για Νοέμβριο για τα αθλήματα
Στη σφαιροβολία θέλει μέσο όρο και των 2 χεριών ; Δηλαδή αν κάποιος ρίξει 4,5μ με το ένα χέρι και 3μ με το άλλο τότε κόβεται ;
Ναι συνολικά είναι αν δν κάνω λάθος
- capten fan
- Υπολοχαγός
Ναι Μαριλένα ετσι ακριβώς ειναιMarilenaM έγραψε:Στη σφαιροβολία θέλει μέσο όρο και των 2 χεριών ; Δηλαδή αν κάποιος ρίξει 4,5μ με το ένα χέρι και 3μ με το άλλο τότε κόβεται ;
ΔΕΛΤΑ
Θέλει μέσο όρο με τα δύο χέρια. Αμα ρίξεις 1 μέτρο με το ένα και 3 μισή με το άλλο πέρασες. Δεν θέλει να περάσεις 4 μισή με το ένα και 4 μισή με το άλλο.
Α μακ έγραψε:Θέλει μέσο όρο με τα δύο χέρια. Αμα ρίξεις 1 μέτρο με το ένα και 3 μισή με το άλλο πέρασες. Δεν θέλει να περάσεις 4 μισή με το ένα και 4 μισή με το άλλο.
Χωρίς να θελω να σε προσβάλω σχολείο πηγες;
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Χαχαχαχαχα
Προσθέτεις τα δυο χέρια ποσο έριξες για παράδειγμα 5 μέτρα με το δεξί και 5 με το αριστερό; Μας κάνει 10 μέτρα. Αυτο το 10 το κάνουμε δια 2 και βγαίνει 5. Ειναι πάνω από 4,5 άρα περνάς. Πρεπει να πεταξεις τουλαχιστον 4,5 με το ένα χέρι ετσι ώστε να είμαι 4,5+4,5=9 μέτρα δια 2 =4,5 να περασεις ακριβως στο όριο. Δηλαδη ούτε αυτό; Πραγματικά. Αν είναι να πετάς 1 μετρο με το αριστερό και 3 με το δεξί για ποιον λόγο να πας να δώσεις;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Παιδιά 4,50 μέσο όρο θέλει οπότε ή ρίχνεις 4,50 με το κάθε χέρι ή ρίχνεις με το καλό σου 7 και με το αδύναμο σου 2 για παράδειγμα. Εγώ όταν είχα δώσει παλαιότερα αθλήματα οι περισσότεροι είχαμε ρίξει από 7 και πάνω με το δεξί οπότε με το αριστερό δεν μας έβαλαν για να γλιτώσουν χρόνο.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 17
Όπως τα λέει ο Mike έτσι είναι.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Α μακ έγραψε:Θέλει μέσο όρο με τα δύο χέρια. Αμα ρίξεις 1 μέτρο με το ένα και 3 μισή με το άλλο πέρασες. Δεν θέλει να περάσεις 4 μισή με το ένα και 4 μισή με το άλλο.
ΆΚΥΡΟ Μ. Ο ρίψης με το δεξί και το αριστερό χέρι άμα ρίξεις οσο λες εσύ 1 με το ένα και 3,5 με το άλλο Έχουμε (1+3,5) =4,5/2=2,25, όταν λέμε ΜΟ εννοούμε πρόσθετες τα μετά και διαιρείς δια του 2, αμα πας και ρήξεις 15 μετρα με το ένα επειδή είσαι σφαιροβόλος απλα με το αντίθετο χερι τυπικά θα ρίψης Μπορεί και καθόλου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Οκτ 08, 2020 8:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Mike19 έγραψε:Προσθέτεις τα δυο χέρια ποσο έριξες για παράδειγμα 5 μέτρα με το δεξί και 5 με το αριστερό; Μας κάνει 10 μέτρα. Αυτο το 10 το κάνουμε δια 2 και βγαίνει 5. Ειναι πάνω από 4,5 άρα περνάς. Πρεπει να πεταξεις τουλαχιστον 4,5 με το ένα χέρι ετσι ώστε να είμαι 4,5+4,5=9 μέτρα δια 2 =4,5 να περασεις ακριβως στο όριο. Δηλαδη ούτε αυτό; Πραγματικά. Αν είναι να πετάς 1 μετρο με το αριστερό και 3 με το δεξί για ποιον λόγο να πας να δώσεις;
ακριβώς έτσι και επίσης δεν κάθονται να μετράνε όταν έδωσα εγώ απλά είχαν μια κορδέλα στα 4,5 μέτρα και πετάς αν την περάσεις με το ένα οκ αν την περάσεις με το άλλο πάλι οκ
Mike σόρρυ φίλε μου έχω τελειώσει το σχολείο. Έκανα ένα λάθος.
. Ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες