Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Σάκης 365

Δημοσίευση από Σάκης 365 »

Ρε μάγκας και εγώ για σήμερα ήξερα ότι θα βγουν σας ελπίζουμε να έχουμε καλά νέα τι να πω κουράγιο σε όλους μας αδέρφια.
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Στρατιώτης »

Εγώ άκουσα οτι όλοι οι 365 θα φύγει τέλους Ιουλίου μου το πε ένας ψυχολόγος που ήρθε σήμερα
Στρατάρχης

Δημοσίευση από Στρατάρχης »

Στρατιώτης έγραψε:Εγώ άκουσα οτι όλοι οι 365 θα φύγει τέλους Ιουλίου μου το πε ένας ψυχολόγος που ήρθε σήμερα

Αυτό θα ειναι οι μεταθεσεις 5μηνου μαν.

50ΤΥΠ

Δημοσίευση από 50ΤΥΠ »

Ρε που ειιιιναι οι μεταθέσεις εεεεεεεεεεεεε ρε 365
365Β

Δημοσίευση από 365Β »

Δευτέρα από Λιτόχωρο φεύγουν 17-18 ατομα, σήμερα ανακοινώθηκε. Σχεδόν όλοι για Αθήνα
ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ 365

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ 365 »

365Β ήρθαν οι μεταθέσεις δηλαδή; Ή σαν σήμα; Δηλαδή μονο για αυτούς τους 17-18;
Ferero
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ferero »

Βυσματα ή 5μηνου;
GG

Δημοσίευση από GG »

Ενημερώθηκε κάνεις σήμερα;
365

Δημοσίευση από 365 »

Βυσματικες προφανως αργουν του 5μηνου ακομα. προσωπικη μου γνωμη εινσι ότι ηρθε η ωρα ν φυγουμε
Στρ

Δημοσίευση από Στρ »

Μάγκες μου φαίνεται έδω θα το πιούμε εμεις ή 365 μέχρι τέλος ίουλιου
366

Δημοσίευση από 366 »

Dimos.P7 έγραψε: Καλησπέρα μάγκες είναι κανείς από κάποια σειρά (364,365) που του έχει έρθει χαρτί για μετάθεση την βδομάδα 6-10 Ιουλίου. ;
Εγώ σχεδόν σίγουρα θα φύγω μετά το σπεν μου. Ξεκινάει 6/7 και λήγει νομίζω γύρω στις 24
Πολίτης

Δημοσίευση από Πολίτης »

Παιδιά παρουσιάζομαι με τη Δ εσσο του 2020 στις 22 του μήνα, αλλά το μυαλό μου είναι ιδη στις μεταθέσεις. Ποσο ισχυρό πρέπει να είναι το κονε μου για να φύγω από κέντρο αμέσως αφού ορκιστώ; Επίσης στείλτε μου τα πιο λελαδορικα στρατόπεδα στην Αθήνα μου για να τα έχω έτοιμα όλα.
Στρατάρχης

Δημοσίευση από Στρατάρχης »

Πολίτης έγραψε:Παιδιά παρουσιάζομαι με τη Δ εσσο του 2020 στις 22 του μήνα, αλλά το μυαλό μου είναι ιδη στις μεταθέσεις. Ποσο ισχυρό πρέπει να είναι το κονε μου για να φύγω από κέντρο αμέσως αφού ορκιστώ; Επίσης στείλτε μου τα πιο λελαδορικα στρατόπεδα στην Αθήνα μου για να τα έχω έτοιμα όλα.

Αν ξερεις τον υπουργο θα φυγεις αφου ορκιστείς, αν εχεις εχεις πολυ δυνατο βυσμα θα φυγεις μετα τα σπεν αλλιως γυρο στο 3μηνο 4μηνο. Για τα στρατόπεδα πηγαινε 4-5 σελιδες πισω καποιος εχει γραψει για καλη καλη λιστα.

365..

Δημοσίευση από 365.. »

φιλε 365ΤΘ ήρθε το σημα Σαββατο; και ποιος ηταν στο γραφείο της μοναδας σου για να στο πει; γινεται αυτο;
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Εγώ θα πάρω την Τετάρτη δεκαπενθήμερη αδειουλα, ελπίζω όταν επιστρέψω να βγουν τα καλά νέα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες