Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Εμένα ο δικός μου μου έχει πει ότι μπήκαν οι υπογραφές και κανονικά μέχρι Παρασκευή έχει βγεί, δεν ξέρω όμως αν θα με διώξουν κατευθείαν γιατί λείπουν πολλοί σε άδειες και έχουμε μείνει τρείς και ο κούκος.
ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ 365'

Δημοσίευση από ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ 365' »

Γιάννη άκουσες κάτι τέτοιο όντως; Γενικά εγώ έχω ακούσει το τέλος μήνα αρκετά! Εσείς παιδιά; Κάποια ενημέρωση;
Στρ(τθ)

Δημοσίευση από Στρ(τθ) »

Strkd έγραψε: Μαγκες αν σου εχει πει το βυσμα σου οτι εχει στειλει τα χαρτια σου στο υπουργειο ειναι σιγουρο οτι θα βγει μεταθεση ή μπορει και να μην βγει;
Αδερφέ δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά όταν σου λέει ότι έχει στείλει τα χαρτιά στο υπουργείο τότε δεν είναι καλό βύσμα. Τα καλά σου λένε απευθείας τη μέρα που θα φύγεις και 1 μέρα πριν σου λέει όντως το 1ο γραφείο της μονάδας «φεύγεις αύριο»
fsafsa

Δημοσίευση από fsafsa »

Strkd έγραψε:Μαγκες αν σου εχει πει το βυσμα σου οτι εχει στειλει τα χαρτια σου στο υπουργειο ειναι σιγουρο οτι θα βγει μεταθεση ή μπορει και να μην βγει;

Ρε φίλε μας έχεις ζαλίσει, αντί να ρωτάς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια σε ένα φόρουμ, γιατί δεν ζαλίζεις τον ίδιο που προφανώς και σε δουλεύει;

Strkd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Strkd »

Χωρις παρεξηγηση, δε νομιζω να ισχυει αυτο, το οτι δεν σου λεει ποτε θα φυγεις δε σημαινει οτι δεν ειναι καλο βυσμα. Απλα μου ειπε οτι εχει στειλει τα χαρτια και περιμενω, προτιμοτερο απο το να μου πει φευγεις αυριο και να μην φυγω... τελος παντων θα δειξει.. το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχω αμεση επαφη μαζι του
Strkd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Strkd »

Εχεις καλο βυσμα φιλε αν επιτρεπεται;
Στρ (τθ)

Δημοσίευση από Στρ (τθ) »

Εγώ προσωπικά ήρθα στο 2μηνο Αθήνα. Πιστεύω ότι αν στο 5μηνο που είμαστε τώρα σου λέει ότι τα χαρτιά σου έχουν πάει υπουργείο και τέτοια τότε σε δουλεύει. Σε λίγο θα βγουν και οι μη βυσματικες εξάλλου. Μην υποχρεωθείς άσκοπα.
Seiroula

Δημοσίευση από Seiroula »

Βασιλης47 (και όποιος άλλοςς γνωρίζει) , από όσο ξέρω το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που εκδίδουμε για μειωμένη θητεία πρέπει να αναγράφει "για στρατολογική χρήση". Αυτό γίνεται μόνο μέσω ΚΕΠ. Πώς μπορώ να το κάνω εγώ μέσω του gov gr; Επίσης, μπορώ να το αποστείλω ηλεκτρονικα στην στρατολογία;

Strkd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Strkd »

Εσενα δηλαδη σου ειπε θα φυγεις την ταδε μερα ;
Στρατιώτης 365

Δημοσίευση από Στρατιώτης 365 »

Στρ (τθ) σου ηρθε στο 2 μηνό ως 365; Παιδια δεν γινεται πιστευω να μην βγουν βυσματικες άμεσα... ορκίζεται η 366 την Παρασκευή! Ολοι κάπου λένε για τελος μήνα παντως!
365

Δημοσίευση από 365 »

Στρ (τθ) έγραψε: Εγώ προσωπικά ήρθα στο 2μηνο Αθήνα. Πιστεύω ότι αν στο 5μηνο που είμαστε τώρα σου λέει ότι τα χαρτιά σου έχουν πάει υπουργείο και τέτοια τότε σε δουλεύει. Σε λίγο θα βγουν και οι μη βυσματικες εξάλλου. Μην υποχρεωθείς άσκοπα.
Εμένα δηλαδή που μου έχει πει ότι 6/7 θα είμαι στο άλλο στρατόπεδο. Ποτέ να περιμένω ειδοποίηση. Έχεις καμία ιδέα;
Στρ(τθ)

Δημοσίευση από Στρ(τθ) »

Είμαι 364. Είμαι κοντά 3 μήνες τώρα στην Αθήνα. Εμένα με πήρε τηλ μόνο του το βυσμα και μου είπε σε μια βδομαδα θα είσαι Αθήνα. Και όντως μετά από 6 μέρες με ενημέρωσε το 1ο γραφείο της μονάδας ότι αποχωρώ την επόμενη μέρα.
Στρ(τθ)

Δημοσίευση από Στρ(τθ) »

365 έγραψε:
Στρ (τθ) έγραψε: Εγώ προσωπικά ήρθα στο 2μηνο Αθήνα. Πιστεύω ότι αν στο 5μηνο που είμαστε τώρα σου λέει ότι τα χαρτιά σου έχουν πάει υπουργείο και τέτοια τότε σε δουλεύει. Σε λίγο θα βγουν και οι μη βυσματικες εξάλλου. Μην υποχρεωθείς άσκοπα.
Εμένα δηλαδή που μου έχει πει ότι 6/7 θα είμαι στο άλλο στρατόπεδο. Ποτέ να περιμένω ειδοποίηση. Έχεις καμία ιδέα;
Λογικά θα σε ειδοποιήσει η μονάδα σου την άλλη Πέμπτη ότι φεύγεις Παρασκευή 3/7. Είσαι και κωλοφαρδος αν παρουσιαστεις στην καινούργια Δευτέρα 6/7 παίζει να πάρεις και 2 μέρες οδοιπορικά, το ΣΚ off.. δεν συμβαίνει σε όλους.
Strkd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Strkd »

Λογικα 3 ιουλιου θα ερθει σημα και θα φυγεις για να παρουσιαστεις δευτερα!
Strkd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Strkd »

Δηλαδη απ οταν του εδωσες τα στοιχεια σου εκανε 1 εβδομαδα να σε παρει απο εκει που ησουν;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης