Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Φιλε βρήκες τιποτα?; Και εγω για εκει ειμαι σε λιγες μερες
Προτεινω να γραφουμε μολις μαθαινουμε οτι καποιος 365 πηρε μεταθεση οπως εκανα χθες για να δουμε αν κινουνται οι μεταθεσεις
Απο παραμεθωριο φευγουν τα 2 παιδια που λες;
Ναι παραμεθωριο. απλα θελω να δω αν θα αρχισουν να κινουνται οι μεταθεσεις ή θα φτασουμε Ιουλιο για να φυγουμε με βυσματικη
Παίδες από παραμεθορα που είμαι εγώ δεν έχει φύγει κάποιος , εμένα μου έχουν πει μέσα στον Ιούνιο προς τα τέλη (15-25). Γενικά έμαθα ότι στην παραμεθόριο αργούν σχετικά οι βυσματικες και βγαίνουν αφού μπει η καινούργια σειρά στα κέντρα για σβεν εκτός αν έχεις πολύ δυνατό βύσμα (τότε όλα γίνονται). Μας έκατσε και ο κορονοιος και πήγαν όλα ενα μήνα πίσω. Υπομονή παίδες.
Εε για να φευγουν οι φιλοι σου λογικα τρεχουν οι βυσματικες
Ναι φευγουν οι φιλοι μου ωστοσο λενε οτι ειναι πολυ δυνατα βυσματα. Κ εγω δεν ειμαι τοσο δυνατο κ ανησυχω για το ποτε θα φυγω
Ξερεις τι βυσμα ειχαν;
Δεν ξερω οχι. Λενε οτι ειχαν κορυφαια βυσματα. εγω παντως ακόμα περιμενω
Ναι φιλε περιμενω βυσματικη.. θα δειξει
Δεν είχες καμία ειδοποίηση από το βύσμα σου;Strkd έγραψε: Ναι φιλε περιμενω βυσματικη.. θα δειξει
Δεν μου ειπε φιλε απλα ειπε θα το κανονισει και οτι εστειλε τα χαρτια μου στο υπουργειο
- lancecorporal
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Αμα σου ειπε οτι πηγε τα εστειλε στο υπουργειο τοτε να περιμενεις τη μεταθεση σου, συνηθως κανουν 1μηνα.Strkd έγραψε:Δεν μου ειπε φιλε απλα ειπε θα το κανονισει και οτι εστειλε τα χαρτια μου στο υπουργειο
You couldn't beat me even if you wanted to.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης