Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Thessaloniki

Δημοσίευση από Thessaloniki »

365 βυσματικες ποτέ βγαινουν
Λελαρχος

Δημοσίευση από Λελαρχος »

Εχω δυο αποριες αν μπορει καποιος να με βοηθησει Εχω δηλωσει αμεταθετο υπαρχει περιπτωση να δωσουν μεταθεση παρολο που δεν θελω;

Και δευτερον αν ειναι δυνατον να ακυρωθει μια μεταθεση παρολο που εχει βγει;

Τελος

Δημοσίευση από Τελος »

Θεοί από το ΓΕΣ ικανοποίησαν το αίτημα μου για κατ εξαίρεση μετάθεση (Με βύσμα για σιγουρια) και κάνανε λάθος το όνομα στη μετάθεση. Έχω κλάψει
Πολιτης64

Δημοσίευση από Πολιτης64 »

Spyrous έγραψε:Πολίτης1998, λυπάμαι που θα σε απογοητευσω αλλα είναι βυσματικές. Εγω εν προκειμένω, θα συμπλήρωνα 5μηνο σε 2 μήνες ΑΠΟ ΤΩΡΑ.

+ για οποιον με θυμαται, έγραφα σταθερα εδω στο φορουμ τους τελευταιους μήνες και ρώταγα για τις βυσματικές ενω είχα πολύ καλό μέσο. Ε εν τέλει, τώρα βγήκε η μετάθεση μου και με εβαλε στην creme de la creme. Οπότε προφανως τώρα έπιασε το βύσμα μου.

Βγήκαν κι αλλες μεταθέσεις απο οσο ξέρω, οποτε όσοι είχατε βυσματα να περιμένετε αυτες τις μέρες.

Για να συμπληρωνεις 5ηνο σε 2μηνες απο τωρα (μεσα Ιουλιου) ποτε ακριβως μπηκες; Η 64 συμπληρωνει 5μηνο στις 20 Ιουνιου και η 65 στις 10 Αυγουστου. Μηπως μπηκες μεσα Φεβρουαριου και εισαι σειρα 364.5; Που ακριβως ειναι η κρεμ ντε λα κρεμ και ποσο παει η υπηρεσεια εκει.

Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

Πολίτης, είμαι 364. Τον πρώτο μήνα δεν τον έκανα παραμεθοριο. Για να πάρεις 5μηνη πρέπει να συμπληρώσεις 5μηνο παραμεθοριο. Εγώ τώρα έκλεισα 3μηνο εδω

Πολεμικό Μουσείο, ξερει κάνεις τι παίζει εκεί και αν είναι τόσο καλά όσο ακούγεται; Μένεις μεσα γενικά η κοιμάσαι σπίτι σου;

Πολιτης64

Δημοσίευση από Πολιτης64 »

Spyrous έγραψε:Πολίτης, είμαι 364. Τον πρώτο μήνα δεν τον έκανα παραμεθοριο. Για να πάρεις 5μηνη πρέπει να συμπληρώσεις 5μηνο παραμεθοριο. Εγώ τώρα έκλεισα 3μηνο εδω

Πολεμικό Μουσείο, ξερει κάνεις τι παίζει εκεί και αν είναι τόσο καλά όσο ακούγεται; Μένεις μεσα γενικά η κοιμάσαι σπίτι σου;

Ειναι απο τα ποιο καλα που υπαρχουν. Δεν ειμαι εκει, αλλα ειναι τοπ 5 βυσματικο στην αττικη. Σε φαση θα εισαι ο μονος που θα σκασει απο εβρο η νησια εκει. Θα δεις 63αρια κυριως και απο 64 θα εχουν κλεισει 2-3 μηνες εκει οι περισσοτεροι. Δεν θα κοιμασαι σχεδον ποτε μεσα και θα ξυνεσαι μεχρι να απολυθεις.

Συνηθως απο παραμεθοριο πανε Μενιδι, Χαιδαρι, Καπανδριτι, αντε και ασδυς στο γουδι. Εισαι τυχερος. Απολαυσε το.

Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

Όντως πρεπει να ειναι φουλ προνομοιακο μερος και ειμαι πολυ πολυ τυχερος εν τελει.

αληθεύει αυτό οτι δεν κοιμασαι σχεδον ποτε μεσα; Γιατι κι εγω κατι τετοια διαβαζα αλλα όταν το ρωτησα κι αλλου μονο που δεν με πήραν με τις πετρες : Ρ οπως επισης κι οτι σκ δεν πας καν; Ξερετε τι ισχυει και τι οχι;

α, και γενικα εκει τι πραγματα κανουν συνηθως απο "υπηρεσιες"; Παιζει κάποιο ρόλο και η ιδιοτητα με την οποια πηγαινω εκει (εννοώ πτυχιο, επαγγελματικα κλπ) για οτι κανω;

Thessaloniki

Δημοσίευση από Thessaloniki »

Πότε ξεκινάν 365 βυσματικες
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Εξαρτάται το μέγεθος του βύσματος. Πριν την καραντινα αν ήσουν πολυμπριζο και πριν το ΣΠΕΝ έφευγες.
Ι-I

Δημοσίευση από Ι-I »

Διάβασα την μόνο την τελευταία σελίδα και τρόμαξα. Όταν κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη κοκκινίζει από ντροπή ή και αυτός είναι σαν τα μούτρα σας;

Δεν περιμένω απάντηση, μη μπείτε καν στον κόπο. Δεν φταίτε εσείς που είστε αυτό που είστε...

avp

Δημοσίευση από avp »

Ερώτηση.. Γνωρίζει κανείς αν εφόσον έχει ερθει ήδη μεταθεση 5μηνου , μπορεί να ερθει αλλη και να την αντικαταστήσει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Βυσματικές 364 και 365 υποτίθεται θα γίνουν μέχρι πριν να μπει η επόμενη ΕΣΣΟ.
Πολιτης παλιός

Δημοσίευση από Πολιτης παλιός »

Ι-I έγραψε: Διάβασα την μόνο την τελευταία σελίδα και τρόμαξα. Όταν κοιτάτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη κοκκινίζει από ντροπή ή και αυτός είναι σαν τα μούτρα σας;

Δεν περιμένω απάντηση, μη μπείτε καν στον κόπο. Δεν φταίτε εσείς που είστε αυτό που είστε...

Φίλε η σελίδα είναι για τις μεταθέσεις και ο καθένας ρωτάει για το ποτέ θα βγουν η το πως είναι η μονάδα που θα πάει. Αν είσαι μάχιμος που περνάει καλά σε καμία μαύρη μονάδα, τότε πήγαινε σε άλλη σελίδα.
Πεζικο

Δημοσίευση από Πεζικο »

Επισκέπτης έγραψε: Βυσματικές 364 και 365 υποτίθεται θα γίνουν μέχρι πριν να μπει η επόμενη ΕΣΣΟ.
Ποια επόμενη εσσο; Αν λες για Ιούνιο θα μπουν το πολύ 500 άτομα σε όλη την επικράτεια. Και μετά 367 καμία 200αρα. Παίζει να μην προλάβεις να δεις κανένα από αυτούς. Ποιος μπαίνει τώρα καλοκαιριάτικα να κάνει σβεν και σπεν αν δεν έχει πολύ σος λογο; Το Σεπτέμβριο θα έχει τεράστια εσσο. Βυσματικες θα τρέχουν μέχρι όποτε θες φίλε. Βύσμα να έχεις και φεύγεις και στο 7μηνο αν θες.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ξεκίνησαν και οι μεταθέσεις της 365.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες