Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Μέχρι Ιούνιο που σου είπανε θα μείνουν κλειστοί οι χώροι εστίασης. Δηλαδή ο κόσμος ναι μεν θα κυκλοφορεί αλλά όχι άσκοπα και όλη μέρα ξέρω. Όπως ήταν στην αρχή πριν την ολική απαγόρευση αλλά με κλειστές τις οποίες επιχειρήσεις. Αυτό ναι θα κράτησει μέχρι Ιούνιο. Για να μην μαζεύεται πολύ κόσμος μαζί... Εγώ πιστεύω μέσα Μαΐου ότι είναι θα γίνει. Άλλωστε και από παλαιότερα τα βύσματα συνήθιζαν να φεύγουν στο 4 μηνο για εκεί που θέλουν. Μετά τς 27 θα χαλαρώσει λίγο το πράγμα αντε να πάρει παράταση μέχρι τς 10 Μαΐου και τέλος
Δεν ειπαν αυτό. Αυτό που ανέφερα ειπαν. Δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Αναμονή να τελειώσουμε απλά. Τώρα για βυσματικη στο 4μηνο υποχρεώνεσαι χωρίς λόγο. Στο 4.5 μηνο θεωρητικά φεύγεις με εταπ κτλ. Βέβαια τώρα δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν το 5μηνο θα είναι όντως 5μηνο.1998 έγραψε: Μέχρι Ιούνιο που σου είπανε θα μείνουν κλειστοί οι χώροι εστίασης. Δηλαδή ο κόσμος ναι μεν θα κυκλοφορεί αλλά όχι άσκοπα και όλη μέρα ξέρω. Όπως ήταν στην αρχή πριν την ολική απαγόρευση αλλά με κλειστές τις οποίες επιχειρήσεις. Αυτό ναι θα κράτησει μέχρι Ιούνιο. Για να μην μαζεύεται πολύ κόσμος μαζί... Εγώ πιστεύω μέσα Μαΐου ότι είναι θα γίνει. Άλλωστε και από παλαιότερα τα βύσματα συνήθιζαν να φεύγουν στο 4 μηνο για εκεί που θέλουν. Μετά τς 27 θα χαλαρώσει λίγο το πράγμα αντε να πάρει παράταση μέχρι τς 10 Μαΐου και τέλος
Παιδιά, θελω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς ποτέ μπορούμε να αρχίσουμε να παίρνουμε καμία άδεια τουλάχιστον γιατί δεν παλεύεται άλλο εδώ στο Έβρο τόσο καιρό μέσα! Αν γνωρίζει κάποιος, ας μας πει!
τι θα γίνει την άλλη εβδομάδα ;Gg έγραψε: Μετά το Πάσχα. Από την άλλη εβδομάδα δηλαδή.
από ποια πηγή το ξέρεις ;Gg έγραψε: Μεταθεσεις(βυσματικες)
παιδια εγω πιστευω πως παμε για 5 μηνο πλεον Δεν βλεπω φως για βυσματικες Εγω προσωπικα δεν μου δωσανε την κατεξαιρεση Με θεμα υγειας και ορφανος απο πατερα Εχω βαλει βυσμα να ειμαι κοντα μιας και εχω μονο την Μητερα μου ουτε αδερφια Αλλα το dead line μου ειναι το 5 μηνο Δεν το βλεπω να φευγουμε νωριτερα τα βυσματα Να σημειωσω πως εβαλα το βυσμα αφου με κοψανε την κατ εξαιρεση Καλη δυναμη σε ολους μας παλικαρια και υπομονη 364 α εσσο
Φίλε τι να πω κι εγώ χλωμό το κόβω. Είναι μιλημένοι διάφοροι παράγοντες μεταξύ των οποίων και ένας υπουργός. Η μετάθεση μου όμως ακόμη να έρθει... Οι μόνοι που έχουν καταφέρει να ξετρυπώσουν από το στρατόπεδο μου είναι διαβιβαστές. Δεν ξέρω πως
Παίδες έχουμε κάποιο νεώτερο για το αν θα υπάρξει γκρουπ αδειων;
Η άκρη μου με διαβεβαιώνει πως μέχρι Κυριακή 26 Απριλίου η μετάθεση μου θα έχει εγκριθεί (Κατ´ εξαίρεση). Φίλος με πολύ καλό βύσμα υποστηρίζει με το που γίνει άρση των μέτρων θα ξεκινήσουν και οι βυσματικες. Υπάρχει κάποιος που να έχει άλλη ενημέρωση σχετικά με τις μεταθέσεις;
Στο Λιτόχωρο γίνονται ήδη, όπως εχω ξαναγράψει, απλά με αργούς ρυθμούς προς το παρόν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες