Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Πιπης

Δημοσίευση από Πιπης »

Τώρα βέβαια με τα καινούρια μέτρα καραντίνας δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να γίνουν μεταθέσεις... Μακάρι να μην γίνει καμία μλκια και τις κόψουνε εντελώς με πρόφαση ότι θα γίνει η διασπορά του ιού... Τι να πω
ΚΩΣΤΑΝΤΊΝΟΣ

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΝΤΊΝΟΣ »

Παιδιά σήμερα μίλησα με το βύσμα μου και μου είπε ότι δε θα φύγει κανείς με μετάθεση βυσματικη. Είπε ότι αν φύγουμε στο 5μηνο καλά θα είναι. Είμαι 364
Gr3g13

Δημοσίευση από Gr3g13 »

Από ότι έχω ακούσει από στελέχη αν γίνει μετάθεση θα γίνει αυτή τν βδομάδα αλλιώς δεν νομίζω παιδιά
Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

T ε λ ε ι α, αντιο
t25

Δημοσίευση από t25 »

Στο 5μηνο φεύγουμε υποχρεωτικά, όπου κι αν είμαστε. Το αν φύγουμε τώρα θα δείξει μες στην εβδομάδα.
GREG13333
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από GREG13333 »

Παιδια σας το εχω γραψει και πισω στα μηνυματα αλλα εσεις συνεχιζεται να λετε τι σας ειπε το βυσμα σας. και εγω 364 ειμαι και εχω παρει κανονικα μεταθεση! μια στις 8 που πηγα και γυρισα και μετα στις 26! και Ειμαστε 90ατομα 364 μονο στο δικο Μου τμημα και περιμενουμε 30 ατομα 365 μετα τα σπεν
Username 7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Username 7 »

Ρε μάγκες το θέμα είναι τι θα γίνει με τις κατεξαιρεσεις; Αυτοι που πραγματικά πρέπει να είναι κοντά στα σπίτια τους.
Νικολαι

Δημοσίευση από Νικολαι »

Εεε δεν νομίζω να αφορά κυρίως τους κατ εξαίρεση. Αν είσαι κατ εξαίρεση και δεν έχεις φύγει ακόμα κάτι λάθος γίνεται. Η δεν έχεις δικαίωμα κατ εξαίρεσης η είναι τόσο χάλια στη μονάδα σου που δεν στο ανακοινώνουν ακόμα η δεν έχει φτάσει το χαρτί ακόμα. Εδώ σε μας Έβρο οι κατ εξαίρεση έφυγαν 10 Μαρτίου και ένας πριν 10 μέρες που είχε έρθει με απόσπαση.

Οι περισσότεροι ανησυχούμε για τις βυσματικες και μην ακούγεται περίεργο ότι συζητιέται ένα τέτοιο θέμα σε φόρουμ το 2020. Και το λέω αυτό γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιος κατ εξαίρεση και να μην φύγει. Το ότι κάποιοι είναι 1200 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι τους με γονείς στο μεροκάματο οικοδομή κτλ χωρίς ασφάλεια δεν τον κάνει αυτόματα με λιγότερες αναγκες από κάποιον που απλά μπορεί να έχει έναν αδερφό που κάνει άλλου την θητεία του και δικαιωματικά παίρνει μετάθεση κατ εξαίρεση.

Άρα ελάτε και στη δίκη μας θέση που λόγω έλλειψης νόμιμων χαρτιών ελπίζουμε και παρακαλάμε ένα βύσμα να μας βοηθήσει αφού το κράτος δεν αναγνωρίζει ανεργία αν δεν είσαι σε ταμείο ανεργίας κτλ. Έχουμε καθημερινό άγχος θα πάμε πιο κοντα στους δικούς μας η όχι. Και αν όχι ας το μάθουμε να ησυχάσουμε να μην τρέφουμε άδικα ελπίδες. Αυτά συμβαίνουν όταν στα 200 μέτρα από το σπίτι σου έχεις ναυτικό και τα έξοδα σου θα ήταν πρακτικά μηδέν.

Αλλά το κράτος δεν δίνει δεκάρα για αυτό εφόσον είσαι Έλληνας που απέκτησε την ιθαγένεια με πολιτογράφηση και σε υποχρεώνει να χαλασεις τουλάχιστον χιλιάρικο στις μετακινήσεις.
Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

GREG13333 έγραψε:Παιδια σας το εχω γραψει και πισω στα μηνυματα αλλα εσεις συνεχιζεται να λετε τι σας ειπε το βυσμα σας. και εγω 364 ειμαι και εχω παρει κανονικα μεταθεση! μια στις 8 που πηγα και γυρισα και μετα στις 26! και Ειμαστε 90ατομα 364 μονο στο δικο Μου τμημα και περιμενουμε 30 ατομα 365 μετα τα σπεν

Αν επιτρέπεται, σε ποιο τμήμα είσαι?

avp

Δημοσίευση από avp »

Δεν καταλαβαίνεις ότι σε εμάς λόγω της καταστασης στα συνορα δεν έφυγε κανεις.
GREG13333
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από GREG13333 »

Παραμεθωριο ημουν και εγω
Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Ήρθε καμία μετάθεση ; Μάγκες ;
Pspol

Δημοσίευση από Pspol »

GREG13333 έγραψε:Παραμεθωριο ημουν και εγω

365 ποτε περιμενετε; Ακομα δεν εχουν τελειωσει σπεν (πεμπτη τελειωνουν)

Gr3g13

Δημοσίευση από Gr3g13 »

Από Έβρο καμία ενημέρωση ακόμα
Dimos7

Δημοσίευση από Dimos7 »

Έμαθα παιδιά δεν θα γίνει καμία βυσματικη καλή δύναμη και υπομονή σε όλους λόγω του ιού !! Κρατάτε γερά !
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες