Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Όσοι βύσματα η μη για Πενταγωνο ήδη μπήκαν μεταθεσεις κ Παρασκευή αναμένονται και άλλες αφιξεις.
Αλήθεια; Πεντάγωνο ήδη πήγαν βυσματιες;
Ενημερώστε και οι υπόλοιποι με βύσμα αν φύγατε, αν ξεκίνησε να φεύγει από το στρατόπεδο η δική σας σειρα
Ενημερώστε και οι υπόλοιποι με βύσμα αν φύγατε, αν ξεκίνησε να φεύγει από το στρατόπεδο η δική σας σειρα
Και ποτε θα μας έρθει το χαρτί τελευταία στιγμή; Για 364;
Αυτή η εβδομάδα θα δείξει. Οι μεταθέσεις γίνονται κανονικότατα. Τα δυνατά βύσματα θα φύγουν αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος καθυστέρησης είναι προφανώς τα επεισόδια που γίνονται με λαθρο και φυσικά το μπλόκο μετακινήσεων με τον ιο.Αντιστράτηγος έγραψε:Πολλοί μεταξύ αυτών (364) έχουν βύσμα υπουργό και δεν έχουν φύγει. Μάλλον για 5μηνο πάει η μετάθεση των περισσοτέρων από εμάς.
Κανένα νέο από εμάς... Και μέρα με την μέρα εμφανίζονται κι άλλα ύποπτα κρούσματα σε στρατόπεδο της Ξάνθης που βρίσκομαι... Μιλούσα με έναν συνταγματαρχη σήμερα και μου είπε ότι έχουν έρθει διαταγές να αραιωσουν τους στρατιώτες στα υπόλοιπα κτίρια μέσα στο στρατόπεδο... Αν γλιτώσουμε από κορονοιο δν θα γλιτώσουμε σιγουρα από κοριό... Όσον αφορά τις μεταθέσεις κανένα νέο ακόμα από το βύσμα μου...
PaulGR έγραψε:Αυτή η εβδομάδα θα δείξει. Οι μεταθέσεις γίνονται κανονικότατα. Τα δυνατά βύσματα θα φύγουν αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος καθυστέρησης είναι προφανώς τα επεισόδια που γίνονται με λαθρο και φυσικά το μπλόκο μετακινήσεων με τον ιο.Αντιστράτηγος έγραψε:Πολλοί μεταξύ αυτών (364) έχουν βύσμα υπουργό και δεν έχουν φύγει. Μάλλον για 5μηνο πάει η μετάθεση των περισσοτέρων από εμάς.
Μου έχουν πει σειρές μου ότι στο υπουργείο οι μεταθέσεις είναι παγωμένες, ενώ κάποιοι παίρνουν κανονικά μετάθεση αυτές τις μέρες (πάνε ΓΕΕΘΑ). Μάλιστα, ένα παιδί που έχει βύσμα τον αντιστράτηγο είπε ότι θα πάρουν μετάθεση όσοι είναι να πάρουν, μέχρι αυτή την Παρασκευή και μετά πάει στο 5μηνο! Απλά θα ήθελα να μάθω το εξής: Όσες βυσματικές μεταθέσεις είναι παγωμένες έχουν φτάσει στο ΓΕΣ ή όχι; Και αν ναι, θα μας ενημερώσει το βύσμα για τον αν την πάρουμε ή ο διοικητής της εκάστοτε μονάδας;
Εμείς έχουμε Δ ΕΣΣΟ που θα φύγουν μετά τις 8/4 (τους έχει έρθει κανονικά η μετάθεση για τότε, επίσημα). Άρα και μετά την Παρασκευή γίνονται μεταθέσεις. Για το αν το σήμα έχει πάει και είναι παγωμένο δεν ξέρω. Θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες.Αντιστράτηγος έγραψε:PaulGR έγραψε:Αυτή η εβδομάδα θα δείξει. Οι μεταθέσεις γίνονται κανονικότατα. Τα δυνατά βύσματα θα φύγουν αυτή και την επόμενη εβδομάδα. Ο λόγος καθυστέρησης είναι προφανώς τα επεισόδια που γίνονται με λαθρο και φυσικά το μπλόκο μετακινήσεων με τον ιο.Αντιστράτηγος έγραψε:Πολλοί μεταξύ αυτών (364) έχουν βύσμα υπουργό και δεν έχουν φύγει. Μάλλον για 5μηνο πάει η μετάθεση των περισσοτέρων από εμάς.
Μου έχουν πει σειρές μου ότι στο υπουργείο οι μεταθέσεις είναι παγωμένες, ενώ κάποιοι παίρνουν κανονικά μετάθεση αυτές τις μέρες (πάνε ΓΕΕΘΑ). Μάλιστα, ένα παιδί που έχει βύσμα τον αντιστράτηγο είπε ότι θα πάρουν μετάθεση όσοι είναι να πάρουν, μέχρι αυτή την Παρασκευή και μετά πάει στο 5μηνο! Απλά θα ήθελα να μάθω το εξής: Όσες βυσματικές μεταθέσεις είναι παγωμένες έχουν φτάσει στο ΓΕΣ ή όχι; Και αν ναι, θα μας ενημερώσει το βύσμα για τον αν την πάρουμε ή ο διοικητής της εκάστοτε μονάδας;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 15
Μακαρι ρε μαγκες να ερθετε συντομα ολοι κοντα στα σπιτια σας γιατι μεσα στην ατυχια με τον κορωνοιο υπαρχει και ενα θετικο στον στρατο για εμας που εχουμε σπιτι εδω
Σειρά 364,3 βυσματικες σήμερα κανονικά αναχώρηση. Το χαρτί ήρθε από εχθές απλά αργά και δεν μπορούσαν να φύγουν!!
PaulGR έγραψε:Εμείς έχουμε Δ ΕΣΣΟ που θα φύγουν μετά τις 8/4 (τους έχει έρθει κανονικά η μετάθεση για τότε, επίσημα). Άρα και μετά την Παρασκευή γίνονται μεταθέσεις. Για το αν το σήμα έχει πάει και είναι παγωμένο δεν ξέρω. Θα ξέρουμε τις επόμενες μέρες.
Δηλαδή μετά την Παρασκευή θα πάρουν μεταθέσεις από την σειρά 364 οι οποίες ήταν παγωμένες; Δηλαδή θα γίνεται σταδιακά η διαδικασία;
Ξεκίνησαν μάλλον σιγά σιγά να στέλνουν φύλλα πορεία στις μονάδες άντε να δούμε τι θα δούμε !!! Μακαρι μεχρι Την Παρασκευή να έχουμε όλοι και από ένα φύλλο πορείας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες