Μεταθέσεις στο στρατό (2020)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Krok23

Δημοσίευση από Krok23 »

Εγώ για 6/4 έχω μάθει δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.. ο καθένας λέει τα δικά του εδώ μέσα.. εμένα το βύσμα με ενημέρωσε ότι φεύγω 6/4.. δεν ξέρω αν όλοι φύγουν την ίδια μέρα..
Κ...

Δημοσίευση από Κ... »

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες... κ μας έχει βγει αλλά δεν έχει σταλεί ακόμα το φύλο πορείας... Περιμενουμε!!!
prosoxi

Δημοσίευση από prosoxi »

Όσοι κάνουν 5 μήνες σε μονάδα παραμεθορίου παίρνουν μετάθεση έτσι κι αλλιως; Η πρέπει να πληρούν κριτήρια;
Nikolai

Δημοσίευση από Nikolai »

Σας έχει φωνάξει κανένας διοικητής η πρώτο γραφείο; Η από το βύσμα ξέρετε για τότε; Γτ σε μας μόνο σε ένα παιδί του είπαν ότι παίρνει μετάθεση στις 8 βυσματικά. Και λέω έχουμε πει πόσοι ότι έχουμε βύσμα δεν μπορεί μόνο ένας στα 20 άτομα να πάρει μετάθεση από την 364 στην μονάδα μας. Απλά μπορεί επειδή εμείς πάμε κάθε μέρα σύνορα να μην μας το λένε ακόμα για να μην χαλαρώσουμε η κάτι τέτοιο. Γαμ@ τον Έβρο 32 μέρες σερί πρωί βράδυ 9 ώρες βάρδιες στο ποταμι.
Dimos.p

Δημοσίευση από Dimos.p »

Όποτε μάγκες μάλλον κανεις δεν έχει φύγει από 364 πλην κατεξερεσεως!!! Όποτε περιμένουμε όλοι πιστεύω αυτή είναι βδομάδα μεταθέσεων !!
Spyrous

Δημοσίευση από Spyrous »

(364 κι εγω) εμενα ουτε απο την μοναδα μου μου εχει πει κανεις οτι θα φυγω, ουτε το βυσμα μου ουτε τιποτα. Οποτε πλεον απλα εχω αρχισει να πιστευω οτι θα μεινω εδω για "παντα". Τι να πω ρε μαγκες καλη τυχη σε ολους
Κωνσταντινος

Δημοσίευση από Κωνσταντινος »

Καλησπερα αδερφια μου 364 εδω εχασα την κατεξαιρεση που δικαιουμουν Επειδη οι υπολοιπη τις βυσματωσαν.. Εχω και γω δυνατο βυσμα εχει βγει η μεταθεση μου αλλα δεν ξερω Ποτε θα φυγουμε εχω χασει καθε ελπιδα μαγκες Να σημειωσω οτι ειμαι Ι4 με προβλημμα υγειας Με μανα που δουλευει για 500 ευρω το μηνα Χωρις αδερφια και ορφανος απο πατερα... Και με εχουνε ακομα εδω... βαστατε γερα αδερφια Ψυχραιμια και υπομονη γιατι δεν βλεπω φως Θα αργησουμε πολυ κατι μου λεει...
Dimos.p

Δημοσίευση από Dimos.p »

Δεν νομίζω ότι θα αργήσουμε πολύ, απλά διώχνουν την 363 γιατί έφαγε εμπλοκή με τον Έβρο το πολύ την άλλη βδομάδα πιστεύω θα φύγουμε και εμείς με 364
Αντιστράτηγος

Δημοσίευση από Αντιστράτηγος »

Dimos.p έγραψε:Δεν νομίζω ότι θα αργήσουμε πολύ, απλά διώχνουν την 363 γιατί έφαγε εμπλοκή με τον Έβρο το πολύ την άλλη βδομάδα πιστεύω θα φύγουμε και εμείς με 364

Δεν παίζει να μας διώξουν την άλλη εβδομάδα. Σε κάνα μήνα ή 2 το πολύ.

Gr3g13

Δημοσίευση από Gr3g13 »

Εδώ πάντως είμαι στο Έβρο στο κουφόβουνο δεν έχει ακουστεί τπτ για τα βύσματα τις 364 περιμένουμε αλλά καμία ενημέρωση
Tmct

Δημοσίευση από Tmct »

Σήμερα είπαν ότι με εντολή ΓΕΣ οι μεταθέσεις θα γίνουν μέρα με την μέρα. Περιμένουν τα χαρτιά οποίων είναι. Καραντίνα μέχρι 18 του μηνός χωρίς άδειες και εξόδους από 20 21 θα έρθουν εκ νέου διαταγές. Οι μεταθέσεις θα φύγουν πάντως είπαν
PaulGR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από PaulGR »

Σε 1-2 μήνες φεύγουμε έτσι και αλλιώς με μετάθεση 5μηνου... αυτό δεν παίζει με τίποτα. Τα βύσματα θα φύγουν κανονικά αυτές τις μέρες. Οι μεταθέσεις με εντολή κυλάνε κανονικά. Θεωρώ πως μέχρι 8/4 θα έχουν φύγει όσοι είχαν καλό βύσμα που δούλεψε.
Αεκ21

Δημοσίευση από Αεκ21 »

Ήρθαν σε σήμερα τρεις βυσματικες σε στρατόπεδο του Δ'Σωματος. Το πότε φεύγουν είναι στο χέρι του Διοικητή!!
GREG13333
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από GREG13333 »

Παιδια σταματηστε να παραπληροφορειτε κοσμο,363 εχει φυγει κανονικα μονο εβρο δεν ξερω τι παιζει, οι κατ'εξαιρεση 364 να το πιεσουν και αυτες για να φυγουν αν οντως ειναι οχι να θεωρουν οτι ειναι λογο εισοδηματος και γενικα 364 εχουν φυγει αρκετοι αλλα οχι πολλοι ! τωρα για τους υπολοιπους απο 364 δεν ξερω τι παιζει, και η καραντινα ειναι διαφορετικη απο στρατοπεδο σε στρατοπεδο! σε αλλους παει 4-3 και μετα 3-4 σε αλλους 7-7 σε αλλους σερι μεσα, πολλα παιζουν
Αντιστράτηγος

Δημοσίευση από Αντιστράτηγος »

GREG13333 έγραψε:Παιδια σταματηστε να παραπληροφορειτε κοσμο,363 εχει φυγει κανονικα μονο εβρο δεν ξερω τι παιζει, οι κατ'εξαιρεση 364 να το πιεσουν και αυτες για να φυγουν αν οντως ειναι οχι να θεωρουν οτι ειναι λογο εισοδηματος και γενικα 364 εχουν φυγει αρκετοι αλλα οχι πολλοι ! τωρα για τους υπολοιπους απο 364 δεν ξερω τι παιζει, και η καραντινα ειναι διαφορετικη απο στρατοπεδο σε στρατοπεδο! σε αλλους παει 4-3 και μετα 3-4 σε αλλους 7-7 σε αλλους σερι μεσα, πολλα παιζουν

Πολλοί μεταξύ αυτών (364) έχουν βύσμα υπουργό και δεν έχουν φύγει. Μάλλον για 5μηνο πάει η μετάθεση των περισσοτέρων από εμάς.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες