Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Ακούγεται πως οι κατεξαιρεση θα φύγουν 24/3 αντί 27/3 τελικά. Αν δε κάνω λάθος η Β'ΕΣΣΟ θα ορκιστεί επίσης τότε. Άρα εκεί περίπου θα φύγουν Ειδικότητες, Βύσματα κτλ υποθέτω.
Υπομονή. Δευτέρα θα ξέρουμε περισσότερα. Αν και για πότε θα βγει διαταγή για να ξαναφυγουν οι μεταθεσεις.
Καλημέρα,
Όλοι εν αναμονή μεταθέσεων;
Λέτε για 27 του μήνα αλλά μήπως τελικά πάει παραπισω κι άλλο λόγω κοροναιου;
Σημαντικό: όσοι περιμένετε μεταθέσεις επειδή έχετε μέσο (364) σας είχε έρθει το χαρτί από τις 6 του μήνα και απλά δεν φύγατε; Γιατί εμένα δε μου είχε έρθει κάτι, δεν ξέρω αν τελικά θα φύγω και φοβάμαι, αν εσείς το ξέρετε ήδη από τις 6 του μήνα, ότι τελικά το μέσο μου δεν βοήθησε
Όλοι εν αναμονή μεταθέσεων;
Λέτε για 27 του μήνα αλλά μήπως τελικά πάει παραπισω κι άλλο λόγω κοροναιου;
Σημαντικό: όσοι περιμένετε μεταθέσεις επειδή έχετε μέσο (364) σας είχε έρθει το χαρτί από τις 6 του μήνα και απλά δεν φύγατε; Γιατί εμένα δε μου είχε έρθει κάτι, δεν ξέρω αν τελικά θα φύγω και φοβάμαι, αν εσείς το ξέρετε ήδη από τις 6 του μήνα, ότι τελικά το μέσο μου δεν βοήθησε
Φίλε μου κάποιοι όντως έφυγαν 6 Μαρτίου.7 βγήκε η διαταγη αναβολής μεταθεσεων κ γύρισαν σχεδόν όλοι πίσω. Κι ας είχαν παρουσιαστεί στη νεα μοναδα με φυλλο πορειας. Μιλάμε για πρωτοφανή στα χρονικά του στρατου κατάσταση και ταλαιπωρία ψυχική σωματική και οικονομική των φανταρων αλλά εν μέρει φυσικά και των οικογενειών τους. Ακούγεται πως τέλη του μηνός θα μετατεθουν οριστικά. Δεν υπάρχει όμως ακόμη ρητή διαταγή. Με υπογραφή του α. γες. Που θα κοινοποιηθει μετά στις μονάδες. Αναμένουμε. Το είπαμε ήδη. Αν κάποιος έχει κάτι σίγουρο 100% επ αυτου, ας το γράψει. Θα του ήμασταν ευγνώμονες.
Καλησπέρα Mariosma, Κανένας από τα βύσματα δεν ξέρει τίποτα. Όταν λήξει το πάγωμα και ανοίξει το σύστημα (λογικά 27/3) θα πέσουν τηλεφωνήματα την ίδια μέρα για να φύγουμε κατευθειαν. Τελευταία στιγμή γενικά σκάνε οι μεταθέσεις βυσμάτων στις μονάδες από όσο ξέρω. Αν μάθεις κάτι ενημέρωσε.
Όποιος μάθει αν ενημέρωση ρε παιδιά λίγο για τις μεταθέσεις μας 363
Με βάση τα τωρινα στοιχεια εμάς δεν μας πιάνει προς το παρών κάτι. (ο διοικητής μας κιωλας μας είπε πως θα μας αφήσει να φύγουμε αύριο με φύλλο πορείας γιστι δεν έχει και χώρο λόγο που θα μείνουν όλοι μέσα). Όλα αυτά βέβαια με την προηποθεση πως δεν θα βγει κάτι αρνητικό μέχρι αύριο λεει.
Δεν έχουν παγώσει όλων οι μεταθέσεις; Αφου μπήκαμε και σε καραντίνα πως θα φύγει κόσμος.
Να φύγεις μπορείς Να φύγεις και να ξαναγυρίσεις δε μπορείς
Οι άδειες κόπηκαν, όχι οι μεταθέσεις
Τουλάχιστον επίσημα δεν έχουν ανακοινώσει κάτι τέτοιο
Οι άδειες κόπηκαν, όχι οι μεταθέσεις
Τουλάχιστον επίσημα δεν έχουν ανακοινώσει κάτι τέτοιο
Επιτέλους ρε μάγκες 5,5 μήνες εδώ πανω Έβρο φτάνει ποια δεν υπάρχει άλλη υπομονή ούτε κουράγιο
Από όσο έχω καταλάβει οι μεταθέσεις συνεχίζουν αφού δεν είναι «άσκοπες μετακινήσεις». Πάντως εμας τους κατεξαιρεση τους έδιωξαν από το νησί προχθες στα γρήγορα, για να παρουσιαστούν 27/3 στις νέες τους μονάδες σπίτι. Αν κάποιος ξέρει κάτι για βύσματα και αν παίζει να φύγουν 27/3 ας το πει. Με τις νέες αλλαγές (κόψιμο αδειών, Πάσχα μέσα στο στρατόπεδο κτλ) δε ξέρω τι θα γίνει.
Παιδιά, δεν ξέρω για εσάς αλλά έχω απογοητευτεί πλήρως με όλα όσα συμβαίνουν και δε νιώθω να υπάρχει ελπίδα γενικα. Νιώθω πως είναι οι χειρότεροι μήνες αυτοί για θητεια
Τι να πω γιατί εδώ στον Έβρο ακούγονται πολλά ότι θα φύγουμε 28 Απριλίου και ***** ... Δεν την παλεύουμε άλλο εδώ πάνω
Καλημέρα σε όλους. Βγήκαν οι μεταθεσεις. μη με ρωτάτε ποιες. λογικά όλες.26-27-28 αναχωρείτε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης