Παραμεθόριος και πόλεις με κάτω από 10.000 κατοίκους έχουν εντοπιοτητα στον ασεπ. Πάλι καλά βγαίνει απ τον ασεπ και όχι απ το υπουργείο, γιατί ο πασοκος θα έβαζε εντοπιοτητες στον Βόλο και στην Πάτρα, όπως στους ΣΦ.
Διασωστης31 έγραψε:Παραμεθόριος και πόλεις με κάτω από 10.000 κατοίκους έχουν εντοπιοτητα στον ασεπ.Πάλι καλά βγαίνει απ τον ασεπ και όχι απ το υπουργείο, γιατί ο πασοκος θα έβαζε εντοπιοτητες στον Βόλο και στην Πάτρα, όπως στους ΣΦ.
Η καταγωγή μου είναι απ' Δράμα εμένα έως τα 19 εκεί τώρα είμαι 26. Τώρα μένω Βόλο αν ζητάει εντοπιότητα την διεκδικώ;
Εντοπιοτητα θα έχει 90% μόνο ο δήμος Παρανεστιου, γιατί εκεί ανήκουν οι φυλακές του Νικηφόρου.
Για την απόδειξη της μόνιμης κατοικίας, προσκομίζουν «βεβαίωση μόνιμης κατοικίας» (όχι πιστοποιητικό εντοπιότητας) του δημάρχου του οικείου δήμου σύμφωνα με το άρθρο 279 του Ν.3463/2006 (Α΄114).
Άρα όχι, είσαι μόνιμος κάτοικος Βόλου. Εκτός και αν έχεις σπίτι εκεί με λογαριασμούς και ότι άλλο χρειάζεται στο όνομα σου.
Ή παραμεθόριος ή κάτω από 10.000 κατοίκους, οχι Υποχρεωτικα και τα δύο. Θα έχει εντοπιοτητα, οχι όλος ο νομός όμως, μόνο ο δήμος Παρανεστιου που έχει 3.900 κατοίκους.
Και έτσι να το κάνουν μόνο με το δήμο παρανεστιου εγώ πχ με 1482 μόρια χωεις Εντοπιότητα σιγά μη βρω θέση χαχαχα... Από στόμα σε στόμα αυτοί εκεί θα μαζευτούν 400 άτομα από το δήμο.
Διασωστης31 έγραψε:Εντοπιοτητα θα έχει 90% μόνο ο δήμος Παρανεστιου, γιατί εκεί ανήκουν οι φυλακές του Νικηφόρου.
Για την απόδειξη της μόνιμης κατοικίας, προσκομίζουν «βεβαίωση μόνιμης κατοικίας» (όχι πιστοποιητικό εντοπιότητας) του δημάρχου του οικείου δήμου σύμφωνα με το άρθρο 279 του Ν.3463/2006 (Α΄114).
Άρα όχι, είσαι μόνιμος κάτοικος Βόλου. Εκτός και αν έχεις σπίτι εκεί με λογαριασμούς και ότι άλλο χρειάζεται στο όνομα σου.
Χμμμ έχω το πατρικό μου στην Δράμα τα χαρτιά μου ανήκουν στη Δράμα. Απλά νοικιάσω σπίτι στο Βόλο κ εργάζομαι στην βολο θα το ψάξω πάντως. Και νομίζω εδώ στο Βόλο υπάρχουν και φύλακες ανηλίκων θα ζητάνε θέσεις εδώ;
Εντοπιότητα δε θα πάρει ο δήμος Παρανεστίου αλλά όλος ο νομός Δράμας ή Όλη η περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας &Θράκης που αποτελείται από 6 νομούς. Και προσοχή τί απαντάμε σε φίλους που ρωτάνε :Μόρια εντοπιότητας παίρνει αυτός που κατοικεί τα 5 τελευταία χρόνια ή αυτός που έζησε εκεί από την γέννησή του ως τα 18 του χρόνια.
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. έγραψε:Εντοπιότητα δε θα πάρει ο δήμος Παρανεστίου αλλά όλος ο νομός Δράμας ή Όλη η περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας &Θράκης που αποτελείται από 6 νομούς.Και προσοχή τί απαντάμε σε φίλους που ρωτάνε :Μόρια εντοπιότητας παίρνει αυτός που κατοικεί τα 5 τελευταία χρόνια ή αυτός που έζησε εκεί από την γέννησή του ως τα 18 του χρόνια.
Δηλ εγώ πού εμένα Δράμα μέχρη τα 19 μου με πιάνει εντοπιότητα;