Βάσεις - μόρια για Σωφρονιστικούς (2020)
Μαλιστα, το τελευταιος Σωφρονιστικος ξερουμε με ποσα μπηκε με απολυτηριο στο Κορυδαλλο?
Διασωστη με 14.7 πτυχιο ΕΠΑΛ και proficiency πιστευεις εχω πιθανοτητες;
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 16
Guardian έγραψε:Μαλιστα, το τελευταιος Σωφρονιστικος ξερουμε με ποσα μπηκε με απολυτηριο στο Κορυδαλλο;
1140 νομίζω β επικουρία
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Guardian έγραψε:Μαλιστα, το τελευταιος Σωφρονιστικος ξερουμε με ποσα μπηκε με απολυτηριο στο Κορυδαλλο;
Απολυτήριο και προϋπηρεσία βέβαια!****
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
nikos521 έγραψε:Διασωστη με 14.7 πτυχιο ΕΠΑΛ και proficiency πιστευεις εχω πιθανοτητες;
Πολύ δύσκολο φίλε γτ βγάζεις 880 μόρια μόνο υπερβολικά λίγα ! Αν είδες καί κάνα 40μηνο προϋπηρεσία θα ήσουν πολύ καλά
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
MSCPCT έγραψε:nikos521 έγραψε:Διασωστη με 14.7 πτυχιο ΕΠΑΛ και proficiency πιστευεις εχω πιθανοτητες;
Πολύ δύσκολο φίλε γτ βγάζεις 880 μόρια μόνο υπερβολικά λίγα ! Αν είδες καί κάνα 40μηνο προϋπηρεσία θα ήσουν πολύ καλά
Φιλαράκι εγώ στην 6κ ήμουν στην 250 σειρά με 810 μόρια μαζί με προϋπηρεσία! Τώρα έχω μαζέψει 1100 κοντά με τν προϋπηρεσία. Τι να πω μακάρι... Να μην έχει μεγάλη απήχηση προκήρυξη αυτη. Καλά πιστεύω για να υπάρχουν ελπίδες έστω και μηδαμινές για β επικούρεια πάντα από 1.000 και πάνω μόρια
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Πάντα κρατάμε μικρό καλάθι σε αυτές τις προκηρύξεις! Και εγώ στους ειδικούς όρους το είχα ψηλό δεδομένο ότι θα μπω αλλά @@@@ πήρα αχαχαχα επιλαχών.
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
MSCPCT έγραψε:Πάντα κρατάμε μικρό καλάθι σε αυτές τις προκηρύξεις! Και εγώ στους ειδικούς όρους το είχα ψηλό δεδομένο ότι θα μπω αλλά @@@@ πήρα αχαχαχα επιλαχών.
Φρουρούς*****
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
nikos521 έγραψε:Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας!
Να σαι καλά φίλε! Καί εννοείται πώς δεν απογοήτευσε καί εννοείται πως θα κάνεις αίτηση ποτέ δεν ξέρεις... ! Καλή συνέχεια.
- 35MK.A
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
Ποια είναι τα μόρια που σου δίνουν για τους σοφρωνοστικους;
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
35MK.A έγραψε:Ποια είναι τα μόρια που σου δίνουν για τους σοφρωνοστικους;
Εάν έχεις στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας. Πας κύριο τίτλο! Α επικουρία ΙΕΚ αρχαιοτήτων. Και β επικουρία απολυτήριο λυκείου. Μόρια δίνει η προϋπηρεσία ξένες γλώσσες.
Καλησπέρα παιδιά, σαν προϋπηρεσία πιάνεται και πρώην επαγγελματίας οπλίτης ; Πχ 7 χρόνια ; Επίσης τα μόρια για τον βαθμό απολυτηρίου πως βγαίνουν;
Η προϋπηρεσία ως πρώην ΕΠΟΠ δεν μετράει σε αυτό το διαγωνισμό.
Τώρα ως προς τον υπολογισμό των μορίων για το απολυτήριο, μόλις στην προηγούμενη σελίδα απάντησε ο Διασωστης31 που είναι επιτυχών στην 6Κ
Επιπλέον μόρια λαμβάνεις από την προϋπηρεσία ως προσωπικό ασφαλείας, οι ξένες γλώσσες, κλπ. Επίσης υπάρχουν και ειδικές κατηγορίες (πχ πολύτεκνοι).
Τώρα ως προς τον υπολογισμό των μορίων για το απολυτήριο, μόλις στην προηγούμενη σελίδα απάντησε ο Διασωστης31 που είναι επιτυχών στην 6Κ
Διασωστης31 έγραψε:
Επι 55 πολλαπλασιάζεις το απολυτήριο.
Επιπλέον μόρια λαμβάνεις από την προϋπηρεσία ως προσωπικό ασφαλείας, οι ξένες γλώσσες, κλπ. Επίσης υπάρχουν και ειδικές κατηγορίες (πχ πολύτεκνοι).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Οκτ 06, 2020 11:18 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στην 6κ19 πάντως φίλε μου τα είχαν μετρήσει και πήρα κανονικά τα μόρια εμπειρίας λόγω εποπ. Δεν ξερω τώρα αν σημαίνει κάτι αυτό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες