Βάσεις - μόρια για Σωφρονιστικούς (2020)
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 16
Γεια σας!
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση αν βγει η προκήρυξη εντός ΑΣΕΠ με 1.250 μόρια β επικουρία κανω δουλειά;
Ενώ εκτός ΑΣΕΠ πιστεύω κάνω καλύτερη δουλειά Έχω όλα τα διπλώματα και μηχανή ειδικές δυνάμεις έκανα και για ειδικός φρουρός αλλά ήμουνα επιλαχών πολύ κοντά στην πρόσληψη αλλά δυστυχώς.
Διάβασα ένα άρθρο ότι είναι στην τελική ευθεία η προκήρυξη για σωφρονιστικών. Πώς τα βλέπετε ρε παιδιά τα πράγματα. Υπάρχει κάποιος που δουλεύει ήδη μέσα.
Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση αν βγει η προκήρυξη εντός ΑΣΕΠ με 1.250 μόρια β επικουρία κανω δουλειά;
Ενώ εκτός ΑΣΕΠ πιστεύω κάνω καλύτερη δουλειά Έχω όλα τα διπλώματα και μηχανή ειδικές δυνάμεις έκανα και για ειδικός φρουρός αλλά ήμουνα επιλαχών πολύ κοντά στην πρόσληψη αλλά δυστυχώς.
Διάβασα ένα άρθρο ότι είναι στην τελική ευθεία η προκήρυξη για σωφρονιστικών. Πώς τα βλέπετε ρε παιδιά τα πράγματα. Υπάρχει κάποιος που δουλεύει ήδη μέσα.
Η προκηρυξη θα βγει μεσω ασεπ οποτε μαλλον θα εχουμε κυριο προσον το ιεκ οπως στην 6κ!
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Guardian έγραψε:Η προκηρυξη θα βγει μεσω ασεπ οποτε μαλλον θα εχουμε κυριο προσον το ιεκ οπως στην 6κ!
Εγώ πού δεν έχω κύριο προσόν αλλά έχω 1250 μόρια β επικουρία υπάρχουν ελπίδες:
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 12
1250 μόρια με προϋπηρεσία εννοείς; Επι 55 πολλαπλασιάζεις το απολυτήριο, οχι επί 110.
Αναλογα ποσοι υποψηφιοι υπαρχουν που εχουν πιστοποιηση Ιεκ Στελεχος Ασφαλειας και ιεκ Αρχαιοφυλακων!Σημαντικο ρολο θα παιξουν και οι κομμενοι της 6κ που θα ξανακανουν χαρτια!
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
.Διασωστης31 έγραψε:1250 μόρια με προϋπηρεσία εννοείς;Επι 55 πολλαπλασιάζεις το απολυτήριο, οχι επί 110.
Πολύ σωστά προϋπηρεσία 76 μήνες προετοιμασίας και 13 πτυχίο
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Ναι μέσα είσαι, στις θέσεις που μετράει η προϋπηρεσία.
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Διασωστης31 έγραψε:Ναι μέσα είσαι, στις θέσεις που μετράει η προϋπηρεσία.
Λέγε μου τέτοια φίλεεε! σε ευχαριστώ!
Μεσα για που ομως; Αναλογα ποια περιοχη σε ενδιαφερει και ποσες θεσεις θα εχει!
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Guardian έγραψε:Μεσα για που ομως; Αναλογα ποια περιοχη σε ενδιαφερει και ποσες θεσεις θα εχει!
Προσωπικά εγώ θα διεκδικήσω θέσεις Χαλκίδα Θήβα γιατί εκεί κοντά μένω. Κορυδαλλό τελευταία επιλογή θα βάλω.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
MSCPCT έγραψε:.Διασωστης31 έγραψε:1250 μόρια με προϋπηρεσία εννοείς;Επι 55 πολλαπλασιάζεις το απολυτήριο, οχι επί 110.
Υπερβολικά πολλές ελπίδες έχεις φίλε! Να φανταστείς στην 6κ σε κάτι χαλκιδεες θήβες και τέτοια μπήκαν και με 1140. Καλά είσαι
Ε ναι αν δεν καλυφθουν οι θεσεις απο ατομα με ιεκ, θα μπεις εσυ με απολυτηριο λυκειου!
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Bitcoins8 έγραψε:MSCPCT έγραψε:.Διασωστης31 έγραψε:1250 μόρια με προϋπηρεσία εννοείς;Επι 55 πολλαπλασιάζεις το απολυτήριο, οχι επί 110.
Υπερβολικά πολλές ελπίδες έχεις φίλε! Να φανταστείς στην 6κ σε κάτι χαλκιδεες θήβες και τέτοια μπήκαν και με 1140. Καλά είσαι
Καταρχήν παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Τι να πω μακάρι! Έφαγα μεγάλη ξενέρα με τους ειδικούς φρουρούς. Ελπίζω κάτι να γίνει εδώ!
Παιδια ξερετε μηπως με ποσα μορια μπηκε ο τελευταιος εξωτερικος φρουρος στο Κορυδαλλο με απολυτηριο λυκειου δηλαδη Β Επικουρια; Ή μπηκαν ολοι με ιεκ στο Κορυδαλλο?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Όλοι οι εξωτερικοι ήταν με ΙΕΚ, εκτός από τις περιοχές που είχε εντοπιότητα. Τώρα στα οριστικά θα δούμε πόσοι θα μπουν με Β επικουρικό, γιατί κάποια κόπηκαν αθλήματα, πέρασαν ΕΦ κλπ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες