Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Stan20 »

Οι εποχικοί μπήκαν στο σώμα καταθετοντας τα χαρτιά τους και η διαδικασία ήταν μεσω άσεπ και δώσανε κανονικά τα αγωνίσματα τους μετά τις υγειονομικές εξετάσεις, σε αντίθεση με τους εθελοντές οι οποίοι με μια αίτηση στην ΠΥ μπήκαν καικάνουν ένα 24ωρο τον μήνα Αμισθοί, εχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Αυτη είναι η αλήθεια παιδιά ας μην λέμε ότι θέλουμε. Με αυτή τη λογική μπορεί αργότερα να ζητήσουν και οι εθελοντές από τον ερυθρό σταυρό να μπουν στο ΠΣ επειδή είναι εθελοντές και βοηθούν κόσμο,

Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Πραγματι, το σεναριο του να κανει πολλα χρονια να ξαναπαρει εποχικους, ακουγεται ολο και πιο εντονα τωρα τελευταια στους κολπους του αρχηγειου, οπως και σε καποια σωματεια. Το κατα ποσον ευσταθει, θα φανει μελλοντικα. Για καταργηση του θεσμου προσωπικα δεν εχω ακουσει η διαβασει κατι σχετικο.
Fabri
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Fabri »

Stan20 έγραψε:Οι εποχικοί μπήκαν στο σώμα καταθετοντας τα χαρτιά τους και η διαδικασία ήταν μεσω άσεπ και δώσανε κανονικά τα αγωνίσματα τους μετά τις υγειονομικές εξετάσεις, σε αντίθεση με τους εθελοντές οι οποίοι με μια αίτηση στην ΠΥ μπήκαν καικάνουν ένα 24ωρο τον μήνα Αμισθοί, εχουν μεγάλη διαφορά μεταξύ τους. Αυτη είναι η αλήθεια παιδιά ας μην λέμε ότι θέλουμε. Με αυτή τη λογική μπορεί αργότερα να ζητήσουν και οι εθελοντές από τον ερυθρό σταυρό να μπουν στο ΠΣ επειδή είναι εθελοντές και βοηθούν κόσμο,

Καλημέρα φίλε. Χωρίς να είμαι τπτ απο τα 2, οι εθελοντές πυροσβέστες ανήκουν με νόμο στο ΠΣ. Οι εθελοντές του ερυθρού σταυρού που φέρνεις ώς παράδειγμα δεν ανήκουν. Εκείνη η ανακοίνωση δεν γράφει ότι θέλει να ''φάνε'' τις θέσεις των εποχικών. Απλά θέλουν ένα λιγότερο αυξημένο όριο ηλικίας σε σχέση πχ με εμένα που δεν έχω καμία επαφή με το αντικείμενο πέρα από το να ποτίζω τον κήπο μου. Εννοείται θα δώσουν κανονικά αθλήματα και αυτοί. Δεν θα μπούνε έτσι απλά. Εγώ που προσωπικά τα βλέπω αντικειμενικά, μακάρι όλοι οι ικανοί εποχικοί και εθελοντές να μπούνε. Όλοι έκαναν τον αγώνα τους. Εγώ που δεν πήγα ούτε ειδικές δυνάμεις ούτε εθελοντής δεν μου φταίει κανείς. Απο την στιγμή που έτσι είναι η μοριοδότηση στην Ελλάδα ας φρόντιζα να πάω.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fabri την Πέμ Ιούλ 01, 2021 10:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ntaras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Ntaras »

Καλημέρα παιδιά αν Αληθεύει ότι θα δοθούν μέσα ατομικής προστασίας Πολύ σύντομα στους εποχικούς δυστυχώς είναι ο προάγγελος ότι τουλάχιστον για φέτος δεν θα γίνει κάτι με κάποια προκήρυξη για μόνιμους
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Θα δώσουν ΜΑΠ το έχουν αποφασίσει αυτό να ξέρετε.. Θα δώσουν γιατί είχαν προσφύγει πολλά στα σωματεία και έγινε χαμός.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από mikeangel »

Ntaras έγραψε:Καλημέρα παιδιά αν Αληθεύει ότι θα δοθούν μέσα ατομικής προστασίας Πολύ σύντομα στους εποχικούς δυστυχώς είναι ο προάγγελος ότι τουλάχιστον για φέτος δεν θα γίνει κάτι με κάποια προκήρυξη για μόνιμους
μπορεί να γίνει και το αντίθετο όμως, Τα μαπ είναι ακριβώς τα ίδια με του μόνιμου προσωπικού, δεν θα πάνε χαμένα με λίγα λόγια
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

Από την στιγμή που θα πάρουν ΜΑΠ όντως αυτό κάτι λέει και δεν είναι καλό για τους εποχικούς καθώς δεν είναι τα ίδια με τον μόνιμων γιατί οι μόνιμοι φορούν μπλε στολή και οι εποχικοι θα πάρουν και δεύτερη στολή μπεζ. Αρα μπορεί και να τους προορίζουν για αρκετό καιρό ακόμη. Δεν νομίζω αν ήταν να βγει προκυρηξη στα κοντά να τους έδιναν και δεύτερη στολή.
Ntaras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Ntaras »

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ερχεσαι στα λόγια μου και στα λόγια της λογικής! Μετά τον Οκτώβρη θα ξεχαστούν όλα τα περί ελλείψεως προσωπικού γιατί θα ρθουν στο προσκυνιο άλλες έλλειψεις προσωπικού υγείας κλπ. Οπότε παιδιά για φέτος ας μην έχουμε αυτάπατες. Καλύτερα να μην περιμένεις τιποτα και αν γίνει θα είναι ευχάριστο πάρα το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
Stan20
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Stan20 »

Το θέμα είναι ότι ο χαρδαλιας έκανε ένα βήμα με την δήλωση που έκανε για πρόσληψη 4000 πυροσβεστών από την άλλη όμως δεν ήταν και πολύ σαφής τουλάχιστον χρονικά. Ευχομαι να το εννοούσε και όχι απλά να ήταν μια προεκλογική δήλωση και τίποτα παραπάνω.
Ntaras
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Ntaras »

Δεν είπε ποτέ συγκεκριμένο αριθμό όλα αυτά είναι λόγια σωματείων το μονο που είπε είναι ότι οι ανάγκες δεν είναι εποχιακές πλέον μόνο αυτό.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Ηλικία να δούμε...
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Παιδιά μην αγχώνεστε . κογο της παράνομης Υποχρεωτικότητας του εμβολίου αναμένεται να παραιτηθεί άπειρος κόσμος από όλα τα σώματα ήδη ξεκινάνε στην ΕΜΑΚ .. Όποτε θα μπείτε όλοι κάποια στιγμή λόγο κενών δν θα υπάρχει κόσμος .. Την καλησπέρα μου
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Δηλαδη προτιμουν καποιοι να μεινουν ανεργοι και δη να φυγουν απο το Πς, απο το να κανουν το εμβολιο;Δεν ξερω, δεν το αμφισβητω, αλλα μου φαινεται λιγο ακραιο το σεναριο.

Εποχικους θα ξαναπαρει; Αυτο μας ενδιαφερει. Παιδια, για προκηρυξη μονιμων υπαρχει σχετικο θεμα, μην ανεβαζουμε εδω οτι να ναι. Το λεω διοτι καποιοι ενδιαφερομαστε μονο για εποχικοι.

eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από eirini k »

Predator έγραψε:Παιδιά μην αγχώνεστε . κογο της παράνομης Υποχρεωτικότητας του εμβολίου αναμένεται να παραιτηθεί άπειρος κόσμος από όλα τα σώματα ήδη ξεκινάνε στην ΕΜΑΚ .. Όποτε θα μπείτε όλοι κάποια στιγμή λόγο κενών δν θα υπάρχει κόσμος .. Την καλησπέρα μου
δεν νομιζω να παρετηθει κοσμος... Γιατι μετα θα μεινουν ανεργοι
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες