Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Γελάω ..ok ας πάρουν τους ειδικοδυναμιτες 40+++ χρονων 110 κιλά. το μέλλον το ΠΣ .. Δν λέω για όλους για να μην παρεξηγηθώ πάλι ! Θέλουν να ανανεώσουν το ΠΣ αλλά πάλι με λάθος κριτήρια .. Πιο ***** από το ΠΣ δν υπάρχει αλήθεια
Ενώ οι εθελοντές παλεύουν και αυτοί να μπουν στο σώμα, από την άλλη πλευρά οι ήδη εποχικοί θα είναι σίγουρα μέσα στην προκυρβξη με έξτρα μόρια. Για να λέμε και την αλήθεια το αξίζουν.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν είπε κανεις ότι δν αξίζουν φυσικά ! Απλά να δώσουν κ αυτοί αθλήματα . πολλοί από αυτους δν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους που θα πάνε ; Υποτίθεται θέλουν αναβάθμιση του ΠΣ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σε επαφή με το αρχηγείο ρώτησα εάν πάρει τους ειδικούς πυροσβέστες κ πάρει και τους εποχικούς αν θα ξαναβγεί νέα εποχικών. Δυστυχώς ο θεσμός του εποχικού τελειώνει. Ότι κενά έχει ανα δυο με τρία χρόνια θα παίρνει ειδικούς πυροσβέστες με προκήρυξη όπως αυτή που περιμένουμε. Με όριο ηλικίας 29 για τους πολίτες. Τώρα δν ξέρω με την ηλικία των εθελοντών. Από όσο καταλάβατεεποχικοί δν έχουμε ελπίδα πλέον μόνο μέσω ειδικών πυροσβεστών.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 83
εσύ θα λάβεις μέρος στην προκυρηξη?Predator έγραψε:Δεν είπε κανεις ότι δν αξίζουν φυσικά ! Απλά να δώσουν κ αυτοί αθλήματα . πολλοί από αυτους δν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους που θα πάνε ; Υποτίθεται θέλουν αναβάθμιση του ΠΣ
Και ποιος σου έδωσε τέτοια πληροφορία ακριβώς; Αν δε κάνω λάθος οι εποχικοί πυροσβέστες είναι απο χρήματα της ευρωπαϊκής επιτροπής και δύσκολα να τους σταματησουν γιατί δεν έχουν κλείσει ούτε 5 χρόνια που προβλέπεται αν κάνω λάθος να με διορθώσει ο Δυκ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μέσα από το αρχηγείο πήρα κ ρώτησα γνωστό μ που δουλεύει εκεί. Μιλούσαμε ώρα. Παιδιά δν ξέρω έχω αγχωθεί αν γίνει κάτι τέτοιο το βάψαμε. Μάθετε κ εσείς από όποιον πιστευτέ ότι θα ξέρει. Ναι θα λάβω μέρος εάν την βγάλει αυτή τώρα που λένε
-
- Αντισυνταγματάρχης
αφού θα μπεις ειδικός πυροσβέστης, τί αγχώνεσαι;Predator έγραψε:Μέσα από το αρχηγείο πήρα κ ρώτησα γνωστό μ που δουλεύει εκεί. Μιλούσαμε ώρα. Παιδιά δν ξέρω έχω αγχωθεί αν γίνει κάτι τέτοιο το βάψαμε. Μάθετε κ εσείς από όποιον πιστευτέ ότι θα ξέρει. Ναι θα λάβω μέρος εάν την βγάλει αυτή τώρα που λένε
-
- Αντισυνταγματάρχης
Θα μπω; Ή θα φάω φόλα πάλι από ειδικές δυνάμεις όπως δυο χρονιές τώρα ..
-
- Αντισυνταγματάρχης
θες να πεις ότι δεν είχες αρκετά μόρια;Predator έγραψε:Θα μπω; Ή θα φάω φόλα πάλι από ειδικές δυνάμεις όπως δυο χρονιές τώρα ..
Τους εποχικους δε τους σταματαει αυτό είναι το μόνο σίγουρο οπότε τι αγχωνεσαι
-
- Αντισυνταγματάρχης
Έχω 5000 προς τ παρόν ..ρε συ δν είμαι εποχικός και προσπαθούσα να μπω αλλά αν τν βγάλουν τον θεσμό τελείως δν ξέρω αν είναι τόσο θετικό διότι 500 πολίτες εάν πάρει παιδιά θα γίνει σφαγη
-
- Αντισυνταγματάρχης
γύρο στις 40.000 αιτήσεις είχαν κάνει για την προκυρηξη πενταετωνPredator έγραψε:Έχω 5000 προς τ παρόν ..ρε συ δν είμαι εποχικός και προσπαθούσα να μπω αλλά αν τν βγάλουν τον θεσμό τελείως δν ξέρω αν είναι τόσο θετικό διότι 500 πολίτες εάν πάρει παιδιά θα γίνει σφαγη
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αα τέλεια .. τσαπού έφαγα από τώρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης