Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
bardi εγώ εύχομαι να απορροφηθούν τώρα διότι εάν απορροφηθούν θα βγει 1000000000000% προκήρυξη . χθες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 83
θα γίνει όπως έγινε και παλιά φίλε, επιλαχοντες με 2 μήνες στην δουλειά γίνανε πενταετοιςbardi έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ! Στην Ελευσίνα βρίσκομαι. Πάντως εδώ οι εποχικοί και του 2019 και του 2020 και κάποιοι μόνιμοι θεωρούν ότι θα απορροφηθούν οι εποχικοί πυροσβέστες άμεσα. Εγώ να πω την αλήθεια σαν παραμύθι μου ακούγεται !
mikeangel έγραψε:θα γίνει όπως έγινε και παλιά φίλε, επιλαχοντες με 2 μήνες στην δουλειά γίνανε πενταετοις
Και πολύ καλά θα κάνουν. Ακόμα και αυτοί μεγαλύτερη εμπειρία και επαφή θα έχουν με το αντικείμενο σε σχέση με τον τελευταίο ιδιώτη που "είδε φως και μπήκε".
-
- Αντισυνταγματάρχης
Συμφωνω!D.Y.K έγραψε:mikeangel έγραψε:θα γίνει όπως έγινε και παλιά φίλε, επιλαχοντες με 2 μήνες στην δουλειά γίνανε πενταετοις
Και πολύ καλά θα κάνουν. Ακόμα και αυτοί μεγαλύτερη εμπειρία και επαφή θα έχουν με το αντικείμενο σε σχέση με τον τελευταίο ιδιώτη που "είδε φως και μπήκε".
Αυτοι τελικά οι εποχικοί πού μπήκαν ι3 και ι5 ποτε θα τους διώξουν; Γτ έχουν ήδη 2-3 ακόμα να το καταλάβουν στην πυροσβεστική.
Μακάρι το καλύτερο Predator !
Μακάρι φίλε μου !
Γνωρίζει κάποιος ποιο θα είναι το όριο ηλικίας για τους πολίτες και ποιο θα είναι για τους εποχικούς όταν βγει η προκυρηξη;
Stan20 έγραψε:Γνωρίζει κάποιος ποιο θα είναι το όριο ηλικίας για τους πολίτες και ποιο θα είναι για τους εποχικούς όταν βγει η προκυρηξη;
Από την συνομιλία του κυρίου χαρδαλιά που θέλει να ρίξει το όριο ηλικίας κατάλαβα ότι θα είναι σε πολίτες 28 και εποχικούς 32- Πάντα με επιφύλαξη τα λεω γτ τα σωματεία άρχισαν να τρέχουν να σώσουν τους 34 35 + ...
29 πολίτες και 35 για εποχικούς πιστεύω.
Λίγο δύσκολο μου φαίνεται γιατί τους πήρε ως εποχικούς με όριο 40 μάχιμους και 45 για οδηγούς, οποτε δύσκολα να μην το κρατήσει το όριο αυτό για τους εποχικούς. Τωρα φυσικά θα κριθεί και από τα σωματεία τι θα κάνουν για να μην αφήσουν τους συνάδελφους απ εξω
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Αφού μιλάμε να ρίξει το ΠΣ τον ΜΟ ηλικίας,των εποχικών ο ΜΟ είναι τα 28 έτη άρα χωράνε και οι 40+!
Αναμένουμε.
Αναμένουμε.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγώ θα πω ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η προκυρηξη θα έχει ως εξεις, οι πολίτες πού θα μπουν θα πάνε απευθείας στο μόνιμο προσωπικό γιατί θα είναι έως 28 ετών, οι εποχικοί μέχρι 40 ετών θα γίνουν πενταετοις με δικαίωμα μονιμότητας μετά την πενταετία και οι εποχικοί πάνω από 40 ετών θα παραμείνουν πενταετοις έως την συνταξιοδότηση τούς
Τέλειο σενάριο.
Καλησπέρα παιδιά! Τελικά εκτός από την προκήρυξη του Οκτωβρίου έχει πάρει τίποτα το αυτί σας για εποχικούς για τον επόμενο Μάρτιο ευχαριστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες