Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Κάλεσε ναι
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Καλησπέρα παίδες. Αναρτηθηκαν σήμερα οι πίνακες επιλαχοντων (τα ονόματα) στην σελίδα της πυροσβεστικης. Μα αυτά τα ξέραμε εδω και 20 μέρες! Δεν άλλαξε κάτι. Ειχαν ξανα κοινοποιηθεί εδω και μέρες... Ένας εποχικος πυροσβεστης Εδω στην περιοχή μου που πέρασε λιμενικό και παραιτήθηκε πριν μια εβδομάδα δεν τον καλυψε... Λογικά θα τον καλύψει στο τέλος της αντιπυρικής τον Οκτώβρη. Και πέρυσι καλυψε κενα στο τέλος της αντιπυρικής.
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 72
Πριν το 2025 δεν το κοβω να ξαναπαιρνει εποχικους εαν ισχυει το οτι θα καλυψει κενα επιλαχοντων στο τελος της αντιπυρικης. 

-
- Αντισυνταγματάρχης
Ρε παιδιά μην λέτε δεν το κόβετε να βγει μέχρι το 25. Μην λέτε κουταμάρες θα βγει άλλη μια και μετά θα βγει σίγουρα μετά το 25 .. Ήταν να τη βγάλουν φέτος. Ειδικά αν βγάλει κιόλας τώρα οκτωμβρη που θα απορροφήσει κ τους εποχικούς τους περισσότερους δλδ διότι δεν γίνεται σε μια προκήρυξη να μονιμοποιήσει απο το πουθενά 2500 άτομα θα τους πάρει 1000 - 1000 όπως για εποπ λέγανε 5000 άτομα και θα τις βγάλει σπαστές τις προκηρύξεις .. ο θεσμός του εποχικού δν θα πάψει να υπάρχει διότι τους συμφέρει πιο πολύ να πληρώνει μισθούς 6 μήνες παρα 12μηνο όλοι ξέρουμε πως λειτουργεί αυτό το ***** που έχουμε γ κράτος όποτε θα υπάρχουν συνέχεια τέτοιο θεσμοί για εκμετάλλευση .. Του χρόνου το λένε όλοι ότι είναι πολύ πιο σίγουρο να βγει οπότε μην τα βάφεται μαύρα
- Ε'ΜΚ
Εγω δεν ειπα οτι δεν θα ξαναπαρει γενικως η οτι θα καταργηθει ο θεσμος των εποχικων. Ειπα οτι εφοσον μιλαμε για 5ετια και προς το παρον τουλαχιστον δεν εχουμε προκηρυξη για μονιμους στο σωμα, θεωρω οτι πριν το 2025 δεν θα ξαναπαρει κοσμο. Τωρα αν οντως βγει κατι τον Οκτωβριο και απορροφησει ενα μεγαλο μερος εποχικων, τοτε ισως και να γινει κατι. Μην γινει μονο οπως το 2011 που περασαν 8 χρονια για να ξαναπαρει εποχικους, παροτι απορροφησε ενα μεγαλο μερος των εποχικων του 2003. Αυτο φοβαμαι μονο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Καλά με αυτους όλα να τα φοβόμαστε. Απλά μη λέμεμεγάλα λόγια ότι θα αργήσει να ξαναπάρει κλπ κλπ
ανα πάσα ώρα και στιγμή αλλάζουν όλα και τα λεφτά π λένε για τόσους εποχικούς το χρόνο ή προσωπικό ειδικά το κονδύλι για εποχικούς κόβεται στο άψε σβήσε εάν δλδ ο αρχηγός ή κάποιος πολύ
μεγάλος πει θέλω κονδύλι για τόσους δεν μπα να έχουν πει πχ μόνο 2500 αν πουν θέλω άλλους 1000 θα κοπεί και θα τους πάρουν.:)
ανα πάσα ώρα και στιγμή αλλάζουν όλα και τα λεφτά π λένε για τόσους εποχικούς το χρόνο ή προσωπικό ειδικά το κονδύλι για εποχικούς κόβεται στο άψε σβήσε εάν δλδ ο αρχηγός ή κάποιος πολύ
μεγάλος πει θέλω κονδύλι για τόσους δεν μπα να έχουν πει πχ μόνο 2500 αν πουν θέλω άλλους 1000 θα κοπεί και θα τους πάρουν.:)
Εάν κάνει τους εποχικούς όπως λένε ΠΠΥ τότε δεν θα αργήσει να ξαναπάρει εποχικούς, αυτο είναι το μόνο σίγουρο. Ο χρόνος θα δείξει.
Οποιος μπηκε μπηκε. Οι υπολοιποι υπομονη... Σε καμια 10ετια κατι μπορει να γινει
Οι δηλώσεις του υφυπουργού πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων κ. Νίκου Χαρδαλιά:
https://www.facebook.com/122058262524222/videos/342183714133342
https://www.facebook.com/122058262524222/videos/342183714133342
Να περιμένετε εξελίξεις είπε, αρα ήρθε η ώρα φαίνεται να βγει το φεκ που συζητάμε τόσο καιρό, οσοι είναι ήδη εποχικοί το κέρδισαν το στοίχημα.
- Ε'ΜΚ
Ρε παιδια, στην αρχη λεει "επιπλεον 2500 εποχικων", λετε να παρει κι αλλους σχετικα συντομα;
Ελάτε παιδιά σήμερα υπογράψαμε ! Και ξεκινάμε από αύριο εκπαίδευση! Όσον αφορά τις δηλώσεις του κΧαρδαλια είπε σε μια στιγμή κατά την ομιλία του Ότι " δεν θα αλλάξουμε τις συμβάσεις! " Εγώ αυτό το εξελαβα κάπως αρνητικά ! Τι λέτε εσείς;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 83
μπράβο! Σιδεροκεφαλος! Σε πιο νομό αν επιτρέπεται; Όσο για τον Νικολάκη δεν κατάλαβα τί ήθελε να πει, όλα καλά θα πάνε, υπομονή θα δούμε τέλος αντυπιρικηςbardi έγραψε:Ελάτε παιδιά σήμερα υπογράψαμε ! Και ξεκινάμε από αύριο εκπαίδευση! Όσον αφορά τις δηλώσεις του κΧαρδαλια είπε σε μια στιγμή κατά την ομιλία του Ότι " δεν θα αλλάξουμε τις συμβάσεις! " Εγώ αυτό το εξελαβα κάπως αρνητικά ! Τι λέτε εσείς;
Σε ευχαριστώ πολύ! Στην Ελευσίνα βρίσκομαι. Πάντως εδώ οι εποχικοί και του 2019 και του 2020 και κάποιοι μόνιμοι θεωρούν ότι θα απορροφηθούν οι εποχικοί πυροσβέστες άμεσα. Εγώ να πω την αλήθεια σαν παραμύθι μου ακούγεται !
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες