Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Ζητάνε χαρτί ψυχιάτρου!Ενώ στην αστυνομία που περνάνε ψυχομετρικά μέσα από το σωμα είναι όλοι υγιείς!
Επίσης απαραίτητο απολυτήριο στρατού Ι1
Και μέτρημα ΔΜΣ γιατί άλλο οταν ήσουν στρατο και άλλο μετά από 10 χρόνια!
Με τον ΔΜΣ δέχονται μέχρι Ι2
Υγ1 μην λέμε γενικά ότι θελουμε και βγάζουμε εμπάθειες!
Υγ2 αν μιλάτε για παλιά, παλιά παντού ήταν έτσι
Επίσης απαραίτητο απολυτήριο στρατού Ι1
Και μέτρημα ΔΜΣ γιατί άλλο οταν ήσουν στρατο και άλλο μετά από 10 χρόνια!
Με τον ΔΜΣ δέχονται μέχρι Ι2
Υγ1 μην λέμε γενικά ότι θελουμε και βγάζουμε εμπάθειες!
Υγ2 αν μιλάτε για παλιά, παλιά παντού ήταν έτσι
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 18
Για τους παλιούς εποχικους ΠΠΥ λέω. Του 2011ΕΦ ΛΦ κλπ με Ι5 δεν μπήκε ποτέ άτομο, μόνο στην πυροσβεστικη έγινε αυτό.
-
- Ανθυπασπιστής
Για αυτήν την περίπτωση δεν υπάρχουν δικαιολογίες! Συμφωνώ!Διασωστης31 έγραψε:Για τους παλιούς εποχικους ΠΠΥ λέω. Του 2011ΕΦ ΛΦ κλπ με Ι5 δεν μπήκε ποτέ άτομο, μόνο στην πυροσβεστικη έγινε αυτό.
Ευτυχώς είναι μια!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Φίλε μου μην επιμένεις πάνε δίνουν το 50αρικο και βάζουν την υπογραφή μου το έχουν παραδεχτεί πολύ εάν δν πιστεύεις έλα δες τ με τα μάτια σου.. Δεύτερον γνωστός μ μου το είπε μόνος τους έδωσε τα ουρά φίλου του διότι αυτός έκανε μπαφους. Επίσης ΔΜΣ δν λάβανε υπόψη τους ποτε ! Τους έχω δει τους είχα δει κ τότε μου το έλεγαν και οι φίλοι μου μέσα που πέρασαν. Εγώ πήρα τηλ μέσα στηβ πυροσβεστική και ειπα ότι θα πάω με δικηγόρο έξω από τηβ υπηρεσία τη μέρα των υγειονομικών. Διότι όταν λέει η προκήρυξη για ΔΜΣ πρέπει να λαμβάνεται υπόψην.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τους Ι5 τους έδιωξαν φέτος . είχα έναν φίλο που ήταν ι1 κάτι έκανε για να γίνει ι5 πέρασε κάτι επιτροπές για να φύγει παο το στρατό και να μπει πυροσβεστική. Και τ βρήκαν φέτος κ τν έδιωξαν κ το παιδι είχε γίνει πενταετής. Αλλά έκανε δικαστήριο γιατί μετά το ξαναεκανε ι1. Παίζει να τν ξαναπάρουν
Ένα θα πω ... Να είναι καλα τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Αυτά που λεει ο pretador ισχυει 100% και σε όλη την Ελλάδα όχι μόνο εκεί σ αυτον. Κάτι 110 κιλά άνθρωποι που δεν κάνουν βήμα τους πήραν και όχι μόνο τους πήραν καθε χρόνο που και καλά περνάνε για επανεξέταση τους ξανα περνάνε 😂😂Και αυτοί θα γίνουν μόνιμοι κάποια στιγμή κάτι γιωτομπαλα. Κάτι αδούλευτοι. Αλλά όταν βγει η προκήρυξη για ειδικούς πυροσβέστες όλοι αυτοί οι 2500 που θα μπουν μόνιμοι δεν θα ανταγωνιστούν κανεναν ούτε μεταξύ τους. Δεν θα υπάρχουν ούτε Προϋποθέσεις ούτε αξιολόγησεις. Φανταστείτε θα μπει άνθρωπος 31 χρονον εποχικός με 114 κιλά με ύψος 1,80 που δεν μπορεί να βάλει τα πόδια του αλλά ο αντίστοιχος 31εναρης πολίτης 1,80 με 82 κιλά και που είναι και δείχνει μάχιμος θα κοπεί λόγο ηλικίας 👏🏻👏🏻👏🏻
Παιδιά οσον αφορά το ΔΜΣ που έχει γίνει πάρτυ στους 2.500 έπρεπε να έχει αθλήματα 1000μ έλξεις 100αρι μήκος ύψος σφαίρα μη πω κ άλλα όπως κλίμακα... Να δω εγώ πόσα μαγκακια θα παιρνουσαν τώρα λες και ο εποχικος δεν είναι πυροσβέστης δεν χρειάζεται να έχει προσόντα και φυσική κατασταση σε σχέση με τα αθλήματα των μονιμων-ΠΠΥ αλλά τι να πει κανείς ... Εγώ θέλω πολύ να δω τι θα γίνει τώρα αν βγάλει προκυρηξη και συμπεριλάβει σε κατηγορία τους εποχικούς να δω αν θα δώσουν αθλήματα και όπου δώσουν θα πάω θεατής για να χαζεψω ... Υ. Γ με αυτά τα αθλήματα δεν θα υπήρχε λόγος καν να βλεπουν δμς θα κόβονταν όλοι αλλά τι να πεις...
Γνωρίζει κάνεις σίγουρα για φεκ ποτέ θα βγει;
Προς το παρών είναι μονο στα λόγια. Προς το τέλος της αντιπυρικης θα δούμε αν γίνει κάτι τότε ειπαν και να δούμε εάν θα πάμε και σε εκλογές που υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο και μετά θα παγώσουν όλα !Stan20 έγραψε: Γνωρίζει κάνεις σίγουρα για φεκ ποτέ θα βγει;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγώ το ειπα πάντως μίλησα και με εκείνη την κοπέλα που μου το είπε και λέμε να πάμε με δικηγόρο. Κ εγώ αν έσκαγα τα 50αρικα σε ψυχολόγους και όλους τους γιατρούς ναι κανένας δεν θα με έκοβε.
Μάγκες οι εποχιακοί πυροσβέστες υπάρχει πρόβλεψη να γίνουν μονιμοι ;Stan20 έγραψε:Γνωρίζει κάνεις σίγουρα για φεκ ποτέ θα βγει;
-
- Ανθυπασπιστής
Predator έγραψε:Φίλε μου μην επιμένεις πάνε δίνουν το 50αρικο και βάζουν την υπογραφή μου το έχουν παραδεχτεί πολύ εάν δν πιστεύεις έλα δες τ με τα μάτια σου.. Δεύτερον γνωστός μ μου το είπε μόνος τους έδωσε τα ουρά φίλου του διότι αυτός έκανε μπαφους. Επίσης ΔΜΣ δν λάβανε υπόψη τους ποτε ! Τους έχω δει τους είχα δει κ τότε μου το έλεγαν και οι φίλοι μου μέσα που πέρασαν. Εγώ πήρα τηλ μέσα στηβ πυροσβεστική και ειπα ότι θα πάω με δικηγόρο έξω από τηβ υπηρεσία τη μέρα των υγειονομικών. Διότι όταν λέει η προκήρυξη για ΔΜΣ πρέπει να λαμβάνεται υπόψην.
Εγώ αναφέρθηκα για έναν τρελό και ρώτησα δλδ στα άλλα σώματα που περνάνε επιτροπές του σωματος είναι όλοι καλά;
Θέλω να πω πως σε όλα τα σώματα χωλαίνει το σύστημα και όχι μόνο στο ΠΣ!
Υγ1 το ότι πέρασαν άτομα που δεν έπρεπε αυτό δεν αμφισβητείτε από κανέναν, όπως πέρασαν και άτομα που άξιζαν!
Υγ2 γιατί τώρα μέσα από τις πανελλήνιες περνάνε άτομα που αξίζουν; Γίνονται και αξιωματικοί Που δεν έχουν πάει καν στρατό!
Τυχαίο; Στην αστυνομία όλη την δουλειά την βγάζουν ΕΦ και όχι τα παιδιά από την σχολή!
Υγ3 η άποψη μου και δεν αλλάζει είναι πως τα σώματα ασφαλείας πρέπει να γίνουν ακαδημίες, δηλώνει οποίος θέλει ανεξάρτητου ηλικίας και αν έχεις τα @@ περνάς!
-
- Ανθυπασπιστής
Ακόμη κανεις δεν μπορεί να σου απαντήσει επίσημα!CSI AGENT έγραψε:Μάγκες οι εποχιακοί πυροσβέστες υπάρχει πρόβλεψη να γίνουν μονιμοι ;Stan20 έγραψε:Γνωρίζει κάνεις σίγουρα για φεκ ποτέ θα βγει;
Μόνο όταν και άμα βγει!
-
- Ανθυπασπιστής
Kwstas26 έγραψε:Ένα θα πω ... Να είναι καλα τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα
Επειδή γνωρίζω καλά το σπορ θα σου απαντήσω,
Χρειάζονται και τα 2 και εναέρια αλλά και η γαλότσα!
Πχ υπάρχουν σημεία που δεν μπορούν να ρίξουν τα εναέρια όπως υπάρχουν σημεία που δεν μπορούν να πάνε τα οχήματα!
Αλλά το σβήσιμο το κάνει η γαλότσα!
Ισχύει το ρητό όπως στον πόλεμο, αν δεν πατήσει γαλότσα δεν κερδίζεται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες