Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 16
Φετος ακουσα δεν θα βγαλει για εθελοντες μαλλον
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Εμένα στην υπηρεσία της περιοχής μου μου είπαν αρχές Ιουλίου να πάω να κάνω αίτηση... Ανοίγουν οι αιτήσεις και θα πάρει κανονικά.
Η ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι θα πάρει κανονικά εθελοντές και φέτος οι οποίοι θα εκπαιδευτούν μαζί με τους περσινούς που ήταν άτυχοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Πέμ Ιουν 03, 2021 12:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τραγικη η κατασταση για μερικούς... Παιδια απο 20-30 στα καλυτερα τους χρονια δασκαλεμενα οχι να παλεψουν στη ζωη αλλα να βολευτουν στο δημοσιο... Σιγα ρε μαγκες τη δουλεια κ τα λεφτα της... Οσοι ειναι ηδη εποχικοι καλη υπομονη κ τύχη (ενα χερι αν σπασετε πριν την σεζον το χασατε το παιχνιδι... ) οσοι ευελπιστούν για ασεπ κ 5ετια να ψαξουν για γερο βισμα κ οσοι τρεχουν στα εθελοντικα να ειναι εθελοντες κ οχι να εχουν ονειρο ζωης να γινουν μια μερα εποχικοι-ομηροι της καθε κυβερνησης...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Α ρε κομενο γιωτομπαλο, ηθελες πολυ να γινεις εποχικος ρε γιωτα 15;baltas έγραψε: Τραγικη η κατασταση για μερικούς... Παιδια απο 20-30 στα καλυτερα τους χρονια δασκαλεμενα οχι να παλεψουν στη ζωη αλλα να βολευτουν στο δημοσιο... Σιγα ρε μαγκες τη δουλεια κ τα λεφτα της... Οσοι ειναι ηδη εποχικοι καλη υπομονη κ τύχη (ενα χερι αν σπασετε πριν την σεζον το χασατε το παιχνιδι... ) οσοι ευελπιστούν για ασεπ κ 5ετια να ψαξουν για γερο βισμα κ οσοι τρεχουν στα εθελοντικα να ειναι εθελοντες κ οχι να εχουν ονειρο ζωης να γινουν μια μερα εποχικοι-ομηροι της καθε κυβερνησης...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 83
έχεις δίκιο δεν ξέρεις τί λες...baltas έγραψε:Τραγικη η κατασταση για μερικούς... Παιδια απο 20-30 στα καλυτερα τους χρονια δασκαλεμενα οχι να παλεψουν στη ζωη αλλα να βολευτουν στο δημοσιο... Σιγα ρε μαγκες τη δουλεια κ τα λεφτα της... Οσοι ειναι ηδη εποχικοι καλη υπομονη κ τύχη (ενα χερι αν σπασετε πριν την σεζον το χασατε το παιχνιδι... ) οσοι ευελπιστούν για ασεπ κ 5ετια να ψαξουν για γερο βισμα κ οσοι τρεχουν στα εθελοντικα να ειναι εθελοντες κ οχι να εχουν ονειρο ζωης να γινουν μια μερα εποχικοι-ομηροι της καθε κυβερνησης...
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Ο κάθε άνθρωπος βλέπει διαφορετικά τα πράγματα στην ζωή. Εσύ μπορει να μην θέλεις να μπεις ούτε εποχικος... Ούτε μόνιμος... Ούτε τίποτε. Και να σου αρέσει να δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα και να κονομας χρήμα Σεβαστο. Το τι θέλει ο καθένας για την ζωή του, και τι βλέπει σωστό και καλύτερο για αυτόν θα το κρίνει μόνο ο ίδιος. Αν εσύ δεν θέλεις να βολευτείς όπως λες με τα λίγα χρήματα παρε βαριοπουλα και σπάσε πέτρες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Τωρα για να καταλάβω... Μπήκες σε ένα φόρουμ με εποχικούς πυροσβέστες για να κατακρίνεις; Να δείξεις τον σωστό δρόμο; Να Μας νουθετησεις δεν κατάλαβα ακριβώς. Δηλαδη αποκλείεις το ενδεχόμενο το ότι εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που μπορούν να περάσουν με την αξία τους έχοντας πτυχια-μεταπτυχιακα και όλα τα προσόντα που χρειάζεται σε μια θέση μονίμων... Το ότι ο ΑΣΕΠ περνει βύσμα για να μπεις πυροσβεστης ασχολίαστο. Μάλλον ζεις ακομη στο ορθοδοξο ΠΑΣΟΚ.
Η αληθεια ποναει... δεν εβρισα κανεναν...
@ Anestis1278 ΣΚΑΣΕ ΑΧΡΗΣΤΕ!
@ mikeangel σε τι ακριβως διαφωνεις; Αν σπασεις το χερι σου το Μάρτη πως θα περασεις γιατρους τον Απρίλη μαγκα μου; Με 800 *6μηνες κ 400*3 (ταμειο ανεργειας) αντε ζησε οικογενεια με αυτη τη σουπερ δουλεια...
@ jioseftsavi δεν ζω στον κοσμο του ΠΑΣΟΚ... ΑΣΕΠ θα εχει στα γραπτα... Στα αθληματα στη συνεντευξη κ στα ψυχοτεχνικα κυβερνα ακομα το ΠΑΣΟΚ...
@ mikeangel σε τι ακριβως διαφωνεις; Αν σπασεις το χερι σου το Μάρτη πως θα περασεις γιατρους τον Απρίλη μαγκα μου; Με 800 *6μηνες κ 400*3 (ταμειο ανεργειας) αντε ζησε οικογενεια με αυτη τη σουπερ δουλεια...
@ jioseftsavi δεν ζω στον κοσμο του ΠΑΣΟΚ... ΑΣΕΠ θα εχει στα γραπτα... Στα αθληματα στη συνεντευξη κ στα ψυχοτεχνικα κυβερνα ακομα το ΠΑΣΟΚ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
δεν μπορώ να καταλάβω με πιο σκεπτικό έκατσες έκανες εγγραφή στο forum και να πεις αυτά πού είπες, τι μήνυμα θες να περάσεις. Πες μας για αρχή πού εργάζεσαι και τί αποδοχές έχεις και μετά την ηλικία σουbaltas έγραψε:Η αληθεια ποναει... δεν εβρισα κανεναν...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
ΚαλησπέραΗ εβδομάδα που έρχεται περνάνε ιατρικά τα 2500 που είναι ηδη εποχικοί!
Για τους επιλαχοντες το αναφέρω Ίσως προκύψει κανένα αναπάντεχο κενό!
Για τους επιλαχοντες το αναφέρω Ίσως προκύψει κανένα αναπάντεχο κενό!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Μπα δν πρόκειται . όπως πέρσι θα γίνει δεν θα κάνουν υπόψην καν τον δμς.. Όπως πέρσι .. Ούτε ψυχομετρικά έχεο περάσει ένας τρελός καρυστο .. Αξιοκρατία πάνω από όλα. κανένα κενό μην περίμενετε εάν δεν κανετε καταγγελία
-
- Αντισυνταγματάρχης
Χαχαχ σοβαρά; Πως γίνεται αυτόPredator έγραψε:Μπα δν πρόκειται . όπως πέρσι θα γίνει δεν θα κάνουν υπόψην καν τον δμς.. Όπως πέρσι .. Ούτε ψυχομετρικά έχεο περάσει ένας τρελός καρυστο .. Αξιοκρατία πάνω από όλα. κανένα κενό μην περίμενετε εάν δεν κανετε καταγγελία
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Μου το είπε μια κοπέλα και δεν την πίστεψα. Ξέρω αρκετούς εποχικούς και τους λέω για αυτόν και μου είπαν όλοι ότι είναι τρελός ότι κοιτάει το ταβάνι και βαράει μόνος του παλαμάκια. Επίσης πολλοί είναι υπέρβαροι και έπρεπε να κοπούν.. Αλλά κανένας δν τους έκοψε. Το έχω ξαναπεί και με λένε τρελό. Τους έχω δει και με τα μάτια μου. Ρωτηστε εάν γνωρίζεται παιδιά από δω εύβοια π είναι εποχικοί και θα σας πουν γι αυτόν τον τύπο. Όσο σκέφτομαι ότι μας έφαγαν τις θέσεις κάτι τέτοιοι τρελαίνομαι
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν πάμε καλά σοβαρή η κατάστασηPredator έγραψε:Μου το είπε μια κοπέλα και δεν την πίστεψα. Ξέρω αρκετούς εποχικούς και τους λέω για αυτόν και μου είπαν όλοι ότι είναι τρελός ότι κοιτάει το ταβάνι και βαράει μόνος του παλαμάκια. Επίσης πολλοί είναι υπέρβαροι και έπρεπε να κοπούν.. Αλλά κανένας δν τους έκοψε. Το έχω ξαναπεί και με λένε τρελό. Τους έχω δει και με τα μάτια μου. Ρωτηστε εάν γνωρίζεται παιδιά από δω εύβοια π είναι εποχικοί και θα σας πουν γι αυτόν τον τύπο. Όσο σκέφτομαι ότι μας έφαγαν τις θέσεις κάτι τέτοιοι τρελαίνομαι
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 18
Χρόνια έτσι είναι στην πυροσβεστικη και τρέχουν τους κρύβουν. Εδώ υπηρετούσαν με Ι5, πενταετεις οχι εποχικοί, άτομα 120 κιλά και με ποινικά μητρώα. Άλλο ένα επίτευγμα του Χρυσοχοιδη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης