Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Και εμένα μ είχαν πει ότι λόγο εκλογών θα έβγαζε προκήρυξη και σας το είχα πει . ένα όντως Πάμε λογικά θα τη βγαλει
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Kokinos έγραψε:Δύκ μια ερώτηση. Το firefighting διαχειρίζεται από δημοσιογράφους ενώ το fireservice από το πυροσβεστικό σώμα σωστά; Που σημαίνει ότι ανέβηκε από δημοσιογράφους η είδηση αντιγραφή αυτής του ελεύθερου τύπου;

Έτσι ακριβώς αδερφέ μου.

Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

D.Y.K έγραψε:
Kokinos έγραψε:Δύκ μια ερώτηση. Το firefighting διαχειρίζεται από δημοσιογράφους ενώ το fireservice από το πυροσβεστικό σώμα σωστά; Που σημαίνει ότι ανέβηκε από δημοσιογράφους η είδηση αντιγραφή αυτής του ελεύθερου τύπου;

Έτσι ακριβώς αδερφέ μου.

Σε ευχαριστώ πολύ. Υπομονή λίγο να δούμε αν ισχύει κάτι από αυτά και αν όντως επαλήθευτουν οι οποίες πληροφορίες είχαμε φέτος για νέα προκυρηξη και να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες.
tsanspyr887
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από tsanspyr887 »

Καλησπερα υπαρχει κατι νεοτερο?
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Παιδιά μετά από κάποια επαφή που είχα με αρμόδια άτομα δεν έλαβα θετικη απάντηση εγώ προσωπικά. Φετος προκυρηξη δύσκολο να βγει οποίο και αν ήταν το σχέδιο... Δεν ξέρω εάν πρόκειται για τόσο μεγάλο μυστικό και δεν το λένε αλλά μου είπαν να μην περιμένω και άτομα κιόλας που μου είχαν πει πριν καιρό ότι θα βγεί έτσι... Τώρα εάν έχει πέσει κάτι στο τραπέζι και πάλι δύσκολο να μην το γνωρίζουν. Όσο για την είδηση πιθανόν να είναι ψευδή... Παιδιά μακάρι να βγάλει και να είναι ένα ψέμα αυτό την περιμένουμε πολλοί πώς και πώς και αυτό που είπε ο δυκ για τα 3.500 άτομα να είναι αλήθεια υπομονή και τίποτα άλλο...
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Εντωμεταξύ έχει γίνει ανακύκλωση της ειδήσης σε όλα τα σάιτ. Κ κανείς δεν γνωρίζει τπτ επίσημα. Έχει πάρει κάποιος στο αρχηγείο να ρωτήσει η στους κατά τόπους σταθμούς;
Gg
Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Πληροφορία από αρχηγείο που είχα πριν λίγο (όχι από αρχηγό) είναι ότι όντως έχουν ζητήσει 1.300 άτομα και περιμένουν το οικονομικό Κονδύλη για να την βγάλουν. Εφόσον βγήκε αυτο στην φορά σίγουρα θα βγάλουν το αντίστοιχο Κονδύλη.
Άβαταρ μέλους
georgios03geor

Δηλ δόκιμε σου είπαν ότι έγινε αίτημα κ περιμένουν να εγκριθεί σίγουρα η αν θα εγκριθεί; Τώρα θα μου πεις πολλά ρωτάω χαχαχαχ. Αυτό που έγραψε κ ο δυκ δηλ λίγο πιο πάνω. Το θέμα φυσικά είναι αν εγκριθεί να γίνει φέτος. Μην την βγάλουν του χρόνου.
Gg
Nikandros
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Nikandros »

Εγω εχω να σας πω ενα πραγμα' κρατατε μικρο καλαθι!Μακάρι να γινει αύξηση κονδυλιου για παραπάνω ατομα, αυτο ομως δεν σημαίνει οτι θα βγαλει νεα προκυρηξη μπορει να απορροφήσει απο τους επιλαχοντες τα ατομα που θέλει! Οπως και να χει ο καιρός θα δειξει!

Άβαταρ μέλους
georgios03geor

Όταν γίνεται αύξηση θέσεων όπως κ πέρσι κ πρόπερσι βγαίνει προκήρυξη δεν καλύπτονται από παλιά κενά. Μακάρι ναι Γτ αυτοί αλλά λεν σήμερα κ αλλά αύριο
Gg
Fabri
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Fabri »

Nikandros έγραψε:Εγω εχω να σας πω ενα πραγμα' κρατατε μικρο καλαθι!Μακάρι να γινει αύξηση κονδυλιου για παραπάνω ατομα, αυτο ομως δεν σημαίνει οτι θα βγαλει νεα προκυρηξη μπορει να απορροφήσει απο τους επιλαχοντες τα ατομα που θέλει! Οπως και να χει ο καιρός θα δειξει!

όντως. Υπομονή.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fabri την Πέμ Μάιος 06, 2021 4:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
georgios03geor

Εμένα άλλη είναι η απορία μου. Μέχρι να εγκριθεί το κονδύλι, μεχρι να βγει προκήρυξη, μεχρι να γίνουν αιτήσεις κ να βγουν αποτελέσματα αυτό δεν θα πάρει κανα 3 μηνο κ βάλε. Εμένα αυτό με σταματάει λίγο κ λέω μήπως δεν βγει.
Gg
Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Ρε φίλε ποιο 3μηνο εδώ σου είπαν το 19 βγήκε Μάιο πάλι. Και περσι αρχές Απρίλη. Τι νομίζεις ότι είναι η διαδικασίες τριγωνομετρία και επιστήμη ; Αν βγει τώρα Ιούνιο είναι ενεργοί. Και όταν μιλάμε για 1.300 άτομα μιλάμε για διαγωνισμό δεν είναι 200 άτομα που λες Παίρνεις επιλαχόντες. Αφού προετοιμάζονται ομως για εκλογές δεν τους νοιάζουν αυτά που λέμε εμείς για το ποτέ και ποσό θα αργήσουν. Πολιτική είναι αυτοί.
Fabri
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 52

Δημοσίευση από Fabri »

Δοκιμος07 έγραψε:Ρε φίλε ποιο 3μηνο εδώ σου είπαν το 19 βγήκε Μάιο πάλι. Και περσι αρχές Απρίλη. Τι νομίζεις ότι είναι η διαδικασίες τριγωνομετρία και επιστήμη ; Αν βγει τώρα Ιούνιο είναι ενεργοί. Και όταν μιλάμε για 1.300 άτομα μιλάμε για διαγωνισμό δεν είναι 200 άτομα που λες Παίρνεις επιλαχόντες. Αφού προετοιμάζονται ομως για εκλογές δεν τους νοιάζουν αυτά που λέμε εμείς για το ποτέ και ποσό θα αργήσουν. Πολιτική είναι αυτοί.
Ανοίγεις μεγάλο θέμα τώρα. Για να βγήκε τον Μαίο σημαίνει ότι είχε βγει το ΦΕΚ απο πριν. Όπως είχαν γίνει και νωρίτερα οι σχετικές διαδικασίες. Αλλά ας το αφήσουμε στην άκρη αυτό το θέμα. Λίγο υπομονή.

bardi
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από bardi »

Σωστά. Δεν έχει κάποιο νόημα να βγεί Σεπτεμβρίο η προκήρυξη. Εγώ πήρα στα κεντρικά στο αρχηγείο να μάθω αλλά την μια μιλούσαν την άλλη δεν απανταγαν. Μαλλον τους παίρνουν συνέχεια και κάπου βαρέθηκαν. Χάχα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες