Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Το άρθρο γράφει νέο διαγωνισμό εγώ καταλαβαίνω νέα προκήρυξη αν αναφερόταν σε περσινούς θα έλεγε πχ 2000-2500 όσοι εινσι όλοι οι εποχικοί που θα προσληφθούν. Γτ να αναφέρει μόνο τους 1300;
Gg
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Ακριβώς αυτό ! Και εγώ αυτό λέω αν έλεγε ίδιους θα έλεγε 2500 τώραμας λέει 1300 . βλέπω ένα Α φως
- georgios03geor
Ε φυσικά. Εκτός κ αν το άρθρο γράφει ότι ναι τι να πω. Μου κάνει εντύπωση όμως η σελίδα των εποχικών που γράφει ότι αναφέρεται στους περσινούς. Κάποιος από όλους λέει μ#%%; \ες. Άντε μακάρι. Αν όμως βγει ρε παιδιά ποτέ θα βγει ποτέ θα βγουν αποτελέσματα ποτέ εξετάσεις. Θα τελειώσει κ αντιπυρική μέχρι να γίνουν όλα αυτά
Gg
- georgios03geor
Επισης μόλις έγραφε η σελίδα των εποχικών πάλι ότι τα δεν θα βγει κ ότι θα καλύψει από περσινά κενά τα οποία μέχρι στιγμής είναι λέει 200
Gg
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το 19 την έβγαλε 6 μαΐου
Καλησπερα και Χριστός ανέστη. Εψαξα λίγο και στην σελιδα της πυροσβεστικής. Ισως κανω και λαθος. https://www.fireservice.gr/el_GR/diagonismoi_proslipseon/-/document_library_display/MU7enUICKPcy/view/1061036;_110_INSTANCE_MU7enUICKPcy_redirect=https%3A%2F%2Fwww.fireservice.gr%3A443%2Fel_GR%2Fdiagonismoi_proslipseon%3Fp_p_id%3D110_INSTANCE_MU7enUICKPcy%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-1%26p_p_col_count%3D1
Πατησα στις προσλήψεις μου εβγαλε κατι για 1300 θεσεις και εχει υποφακελους απο κατω τους οποίους λενε για τα περσινά ατομα με τους πινακες. Δεν γνωρίζω αν παίζει ρολο αυτο απλα το ειδα κ ειπα να το πω μπας κ ειναι κατι.
Πατησα στις προσλήψεις μου εβγαλε κατι για 1300 θεσεις και εχει υποφακελους απο κατω τους οποίους λενε για τα περσινά ατομα με τους πινακες. Δεν γνωρίζω αν παίζει ρολο αυτο απλα το ειδα κ ειπα να το πω μπας κ ειναι κατι.
Ο. Π. Κ. Ε
Το κακό είναι πως όλες οι εκ νέου δημοσιεύσεις είναι καρμπόν του Ελεύθερου τύπου, αν έκανε αυτός λάθος, θα έχουν κάνει όλοι.
Xanthos έγραψε:Καλησπερα και Χριστός ανέστη. Εψαξα λίγο και στην σελιδα της πυροσβεστικής. Ισως κανω και λαθος. https://www.fireservice.gr/el_GR/diagonismoi_proslipseon/-/document_library_display/MU7enUICKPcy/view/1061036;_110_INSTANCE_MU7enUICKPcy_redirect=https%3A%2F%2Fwww.fireservice.gr%3A443%2Fel_GR%2Fdiagonismoi_proslipseon%3Fp_p_id%3D110_INSTANCE_MU7enUICKPcy%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-1%26p_p_col_count%3D1
Xanthos, για αυτό ακριβώς που βλέπεις ρώτησα τον ΕΤ, μου είπε κατηγορηματικα πως οι πληροφορίες είναι από το υπουργείο και δεν αφορούν το παραπάνω. Με ένα τηλέφωνο μπορείτε να το επιβεβαιώσετε.
Κρατάμε μικρό καλάθι όμως.
Καταλαβα ναι. Απλα κοιτουσα που έγραφαν τα παιδια κ ειπα να ψαξω λιγο κ λεω κατσε να τους το πω μηπως κ βγει κάποιο νοημα. Βέβαια το δικο μας νοημα που υα βγάλουμε με το τι θα κανουν διαφέρει αρκετα. Σε ευχαριστώ Πάντος
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντισυνταγματάρχης
Παιδιά αν έλεγε για 2500 θα έλεγα κ εγώ ότι λέει για παλιούς αλλά τώρα λέει γιε1300 όταν κυβερνητική εφημερίδα λέει για νέο διαγωνισμό δν πιστεύω να λέει τόσες μπαρούφες για να πουλήσει πιστεύω δν χρειάζεται αυτό
Παιδιά ότι έχει γράψει ο ελεύθερος Τύπος έχουν γράψει και τα υπόλοιπα site μια αντιγραφή απλά... Αυτό που λέει ξεκάθαρα είναι ότι μιλάει για νεο διαγωνισμό! Τώρα εάν κάποιος τρολαρει μέσω μιας σοβαρής εφημερίδας τότε όλοι ελπίζουμε τζάμπα... Επίσης φαίνεται λες και υπάρχει κάτι αποκλειστικο σαν πληροφορία κάτι για το οποίο δεν γνωρίζει κανείς άλλος την παραμικρή λεπτομέρεια και εκεί δεν ξέρουμε αν πρέπει να ανησυχούμε ή όχι. Προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός περιμένω να μάθω από μέσα εάν ισχύει κάτι τέτοιο ή απλά πρόκειται για ένα ψέμα. Πάντως εγώ θα ξανασταθω στα λόγια μου εδώ και καιρό έλεγαν από μέσα ότι ήταν να πάρουν άτομα και όλοι το μόνο που έκαναν ήταν να κράζουν και να κατηγορούν όποιον έλεγε κάτι τέτοιο... Λες και δεν ήθελαν να βγεί προκυρηξη. Από εκεί και πέρα υπομονή να δούμε τι θα γίνει. Και αν δεν βγάλει θα καλέσει επιλαχόντες θα φανούν όλα αυτές τις μέρες μην είστε χαζοί ... Έχει τόσα νέα εποχικά κλιμάκια να επανδρώσει δεν γίνεται σε περίπτωση που έχουν πολλά κενά και ισχύει το νούμερο να μην πάρουν κόσμο είτε έτσι είτε αλλιώς. Λίγο υπομονή και επίσης κάνεις δεν είπε ότι είναι επίσημο ένα άρθρο μιας εφημερίδας! Μια είδηση είναι και περιμένουμε τελικά να δούμε αν ισχύει ή όχι ή αν έχει γίνει κάποια παραποίηση ή παρερμηνεία! Όλα θα φανούν! Υπομονή...
Σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία τον νέο διαγωνισμός για τους εποχικούς πυροσβέστες.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθεί θα είναι ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΠΕΡΣΙ. Οι 1.300 προσλήψεις θα γίνουν για να καλυφθούν οι ανάγκες το επόμενο διάστημα εν όψει και του καλοκαιριού.
Οι προσλήψεις θα καλύψουν ανάγκες του Σώματος ως και τις 31 Οκτωβρίου.
Ο αριθμός λεει ίδιος με περσι !
Εννοεί νέα προκηρυξη !
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθεί θα είναι ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΠΕΡΣΙ. Οι 1.300 προσλήψεις θα γίνουν για να καλυφθούν οι ανάγκες το επόμενο διάστημα εν όψει και του καλοκαιριού.
Οι προσλήψεις θα καλύψουν ανάγκες του Σώματος ως και τις 31 Οκτωβρίου.
Ο αριθμός λεει ίδιος με περσι !
Εννοεί νέα προκηρυξη !
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δόκιμε αυτό καταλάβαμε όλοι . τώρα εάν έγραψαν ***** μ φαίνεται τραβηγμένο γιατί θα έλεγαν για 2500
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά ! Ήταν περσι είχανε πει μέσα στο καλοκαίρι να πάρει δασοπυροσβέστες με κάποια νέα κλιμάκια που θα ιδρύονταν. Μήπως ήρθε η ώρα τους ;
Παιδιά λάθος θα έχει γίνει. Για να έβγαλε ανακοίνωση η σελίδα των εποχικών πάει να πει ότι πήραν αρνητική απάντηση, κάτι δν κατάλαβαν σωστά αυτοί που γράψανε το άρθρο στην εφημερίδα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες