Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Χρόνια πολλά σε όλους. Γράφει αυτολεξεί.
"1300 πυροσβέστες
Σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία τον νέο διαγωνισμό για τους εποχικούς πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθούν θα είναι ίδιος με πέρσι. Οι 1300 προσλήψεις θα γίνουν για να καλυφθούν οι ανάγκες το επόμενο διάστημα εν όψει και του καλοκαιριού. Οι προσλήψεις θα καλύψουν ανάγκες του Σώματος ως και τις 31 Οκτωβρίου. "
Οποίος θέλει του στέλνω και εικόνα της σελίδας για να μη μπείτε στον κόπο.
"1300 πυροσβέστες
Σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία τον νέο διαγωνισμό για τους εποχικούς πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθούν θα είναι ίδιος με πέρσι. Οι 1300 προσλήψεις θα γίνουν για να καλυφθούν οι ανάγκες το επόμενο διάστημα εν όψει και του καλοκαιριού. Οι προσλήψεις θα καλύψουν ανάγκες του Σώματος ως και τις 31 Οκτωβρίου. "
Αγαπητοί φίλοι, η ιστορία επαναλαμβανεται για αλλη μια φορα! Για να γνωρίζετε εχω περασει απο ολα τα στάδια (εποχικος, π. Π. Υ. Μονιμος) οι εφημερίδες θέλουν απλα να πουλανε φυλλα και τιποτα αλλο (γιατι το θεμα πουλαει πολυ) αν γινει κατι το μονο σιγουρο δεν θα το μάθετε πρωτα απο τις εφημερίδες!Ρωτήστε το σωματειο των εποχικων που τα παιδια κανουνε μια πολλη σοβαρη προσπάθεια (Δεν εχω καμια σχέση με το σωματείο, απλα βλεπω το εργο τους) να σας πουν τι θα γινει και μην ασχολείστε με εφημερίδες! Και για να προλαβω τους κακοπροαιρετους, προσωπικα δεν εχω όφελος είτε κανει είτε δεν κάνει προκυρηξη! Μακαρι να βγαλει για 10000 δεν θα μου φαει Το ψωμι, ισα ισα θα είναι παρα πολυ χρησιμοι στη δουλεια μας!
Οπως και να εχει ενα ειναι σίγουρο, οτι ο καιρος θα δείξει τι θα γίνει!
Οπως και να εχει ενα ειναι σίγουρο, οτι ο καιρος θα δείξει τι θα γίνει!
Μήπως εννοεί τους περσινούς;
Δύκ κατά τη δική σου απόψη υπάρχει πιθανότητα αυτό το άρθρο να εννοεί τους περισυνους για κάλυψη κενών δλδ κια να ανακυκλώνουν το νούμερο 1300; Που προσωπικά δεν νομίζω να είναι κάτι τέτοιο καθώς γράφει για νεο διαγωνισμό...
Σε ευχαριστώ πολύ Predator!
Όντως το γράφει για 1300 νέες προσλήψεις.
Kokinos έγραψε:Δύκ κατά τη δική σου απόψη υπάρχει πιθανότητα αυτό το άρθρο να εννοεί τους περισυνους για κάλυψη κενών δλδ κια να ανακυκλώνουν το νούμερο 1300; Που προσωπικά δεν νομίζω να είναι κάτι τέτοιο καθώς γράφει για νεο διαγωνισμό...
Τη δική μου την άποψη την έχω εκφράσει αδερφέ και δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι και να κουράζω.
Ο ΕΤ είναι σοβαρή εφημερίδα. Δεν παύει όμως να αφορά απλά ένα δημοσίευμα εφημερίδας.
ΜΑΚΆΡΙ όμως να πάρει άλλα 200.000 άτομα. Όσο περισσότεροι, τόσο το καλύτερο για το σώμα.
Μακάρι παιδιά να βγεί. Αλλά να κρατάμε μικρό καλάθι. Έχω εφημερίδα του 2012 για άτομα στις φυλακές στην περιοχή μου και βγήκε φέτος η προκήρυξη. Αν μπλέξεις με εφημερίδες χάθηκες.
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Κοψτε τα μπαφιδια εχετε γινει κουραστικοι, δε γινεται να το γραφουν εφημεριδες και να μην υπαρχει πουθενα σε ολο το ιντερνετ, σοβαρευτειτε λογο καταντησατε κουραστικοιRad. έγραψε: Χρόνια πολλά σε όλους.Γράφει αυτολεξεί.
"1300 πυροσβέστες
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Ντίνος Θεός χαχα ωραίος! Εντάξει και εγώ τα ίδια πιστεύω με εσένα φίλε. Θα το είχαμε ακούσει. Άσε που θα είχε ήδη βγει. Και αύριο το πρωί να την εκδώσουν καλά μέσα Ιουνίου και αν θα πάνε για δουλειά. Ακολουθούν διαδικασίες χρονοβορες. Ασε που δεν έχει βγει κονδύλιο για άλλους 1300... Τα κονδύλια είναι για 2500 εποχικούς! Οι πιθανότητες είναι 5%! Εγώ βγάλει δεν βγάλει δεν έχω θέμα. Σχεδόν τις ίδιες πιθανότητες έχω. Μιας και τώρα επιλαχών είμαι. Ούτε τώρα είναι σίγουρο τιποτε για εμένα σαν επιλαχών. Ούτε σε νεα προκυρηξη μιας και δεν ξέρεις τα μόρια των άλλων υποψηφίων. Εγω πάντως είμαι σίγουρος ότι προκυρηξη γιοκ!
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να στείλει την σελίδα της εφημερίδας κάπως να το δούμε και εμείς;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 13
Και μετα στεφανακη;Rad. έγραψε: Χρόνια πολλά σε όλους.Γράφει αυτολεξεί.
"1300 πυροσβέστες
Χαχαχα θεός είσαι Ντίνο, που σκέφτηκες ρε αθεόφοβε χιουμοριστα να πεις για μπαφους σε φορουμ, τι σε κούρασε τόσο πολύ που το γραφεις δις; Γράψαμε αυτολεξεί αυτό που λέει η εφημερίδα, μας αφήνεις; Η θεωρείς ότι έχεις το αλάθητο και τον θεσφατο λόγο που μπορείς να απαντάς με μπαρούφες; Και άλλοι διαφωνούν, έγραψαν την άποψη τους που είναι χρήσιμη για όλους και προχωράμε.
Παλικάρια στείλτε πμ όσοι θέλετε, μπορώ να στείλω τη φώτο της εφημερίδας σε mail
Η εφημερίδες δεν ανεβαίνουν διαδικτυακά εκτός απο τα πρωτοσέλιδα για να δεις τους τίτλους των θεμάτων. Οπότε δεν υπάρχει στο διαδίκτυο τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Η εφημερίδες δεν ανεβαίνουν διαδικτυακά εκτός απο τα πρωτοσέλιδα για να δεις τους τίτλους των θεμάτων. Οπότε δεν υπάρχει στο διαδίκτυο τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rad. την Τετ Μάιος 05, 2021 12:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες