Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Το κείμενο λέει «Σύντομα αναμένεται να ανακοινώσει η πυροσβεστική υπηρεσία το νέο διαγωνισμό για εποχικούς πυροσβέστες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο αριθμός των ατόμων που θα προσληφθούν θα είναι ίδιος με περσυ. Οι 1300 προσλήψεις θα γίνουν για να καλυφθούν οι ανάγκες το επόμενο διάστημα εν όψει και του καλοκαιριού. Οι προσλήψεις θα καλύψουν τις ανάγκες του σώματος. Έως 31/10
Leo_94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Leo_94 »

Χωρίς να θέλω να φανώ κακός μου φαίνεται δύσκολο να γίνει αυτό με την περίοδο να ξεκινάει αύριο. Με τους πίνακες θα καλυφθούν οποια κενά προκύψουν
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φιλαράκι ξανά λέω ότι παρόλο που λόγο ιου μ έλεγαν πίνακες κ ότι ήρθε πίσω μ είχαν πει δν σημαίνει αυτό ότι δεν θα πάρει μπορεί να αλλάξει. Επίσης έχουν τρέλα κενά κ του 19 είχε βγει μαη η προκήρυξη και τώρα αυτό το έγραψε κυβερνητική εφημερίδα κ τηβ πήρα και τ είδα με τα μάτια μ.. Έχω βάλει πάλι να ρωτήσουν . μακάρι να είναι αλήθεια .. Εγώ απλά σας τ ειπα οτι είδα αυτό
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Leo_94 έγραψε: Χωρίς να θέλω να φανώ κακός μου φαίνεται δύσκολο να γίνει αυτό με την περίοδο να ξεκινάει αύριο. Με τους πίνακες θα καλυφθούν οποια κενά προκύψουν
Μη κολλάτε στις ημερομηνίες η προκήρυξη του 2019 είχε βγεί Μάιο 6-5 μετά την έναρξη της αντιπυρικης ! Όλα είναι σχετικά.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Καλησπερα. Ερώτηση. Ο Κορωναίος γιατί δεν επηρέασε τις υπόλοιπες προκυρηξεις και βγήκαν κανονικά; Εποπ, συνοριοφυλακες, λιμενικό κτλπ κτλπ; Εκεί δεν κολλούσε; Αν στελναν φάκελο οι ενδιαφερόμενοι σαν περυσι στις ΔΥΠΙΝ από τον Μάρτιο και τώρα πιαναν δουλειά δεν θα ήταν ποιο λογικό; Δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Θα είχε βγει από καιρό. Αν βγει σήμερα. Θα τους προσλάβει μέσα Ιουνίου και αν... Καλή επιτυχία λοιπόν και πάλι στους επιλαχοντες από τους πίνακες του 2020!
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μα και εποπ τους έφερε πίσω αν θυμάσαι ήταν να βγει από μέσα ιανουαρίου. Εμένα μου το είπαν όλοι οσοι μίλησα από πυροσβεστική και πολιτική προστασία τότε. Μην το δένεις κόμπο ότι δεν θα βγει επίσης ειναι να βγουν τρεις στο σύνολο ! Αμάν ρε παιδιά τι αρνητικότητα έχετε βαλτοί είστε να απογοητεύετε τον κόσμο; Διάβασα στην εφημερίδα αυτό τα κενά ειναι 800 δν υπήρχε περίπτωση να μην βγάλει τηβ τρίτη προκήρυξη, για φέτος μετά από όλα αυτά κ εγώ λέω δεν θα βγει του χρόνου όμως σίγουρα. Μην είστε τόσο αρνητικοί καταβαθος όλοι θελουμε να βγει ώστε να έχουμε μια ευκαιρία ακόμα. Βέβαια εδώ μέσα ειναι πολλά αυομα που δν θέλουν να πάρει άλλους διότι φοβούνται ότι θα αργήσουν να γίνουν μόνιμοι. Γιαμένα σε αυτους εύχομαι να μην γίνουν ούτε 5ετεις γιατί ειναι καθικακια και σπέρνουν διχόνοια κ πανικό.. Κ ειναι πολλοί εδώ μέσα να ξέρετε μπαμ κάνουν με αυτά π γράφουν. Όποτε θα σου ξαναπώ φίλε μου να έχεις ελπίδα. Διάβασα κατι από κυβερνητική εφημερίδα. Το τι μπορούν να κάνουν μέσα σε μια μέρα κ μια νύχτα ξέρουμε όλοι τ ειναι. Αν τελικά αυτο που διάβασα ειναι κυβερνητικό τερτίπι τότε καλή μας επιτυχία στους επιλαχόντες. Καλο μεσημέρι και χριστός ανέστη χρόνια Πολλά

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Είναι σίγουρα φετινό το άρθρο της εφημερίδας; Μήπως έχει περσινές ημερομηνίες;

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δυκ πήρα τη σημερινή εφημερίδα γιατί ήθελα να το δω με τα μάτια μου. Με την πρώτη ευκαιρία αν πας σε ένα περίπτερο παρτην κ είχε αναλυτικά τις εποχικές προσλήψεις κ έλεγε το κειμενάκι π έγραψα. Στον ελεύθερο τύπο το είδα
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Predator έγραψε:Μα και εποπ τους έφερε πίσω αν θυμάσαι ήταν να βγει από μέσα ιανουαρίου. Εμένα μου το είπαν όλοι οσοι μίλησα από πυροσβεστική και πολιτική προστασία τότε. Μην το δένεις κόμπο ότι δεν θα βγει επίσης ειναι να βγουν τρεις στο σύνολο ! Αμάν ρε παιδιά τι αρνητικότητα έχετε βαλτοί είστε να απογοητεύετε τον κόσμο; Διάβασα στην εφημερίδα αυτό τα κενά ειναι 800 δν υπήρχε περίπτωση να μην βγάλει τηβ τρίτη προκήρυξη, για φέτος μετά από όλα αυτά κ εγώ λέω δεν θα βγει του χρόνου όμως σίγουρα. Μην είστε τόσο αρνητικοί καταβαθος όλοι θελουμε να βγει ώστε να έχουμε μια ευκαιρία ακόμα. Βέβαια εδώ μέσα ειναι πολλά αυομα που δν θέλουν να πάρει άλλους διότι φοβούνται ότι θα αργήσουν να γίνουν μόνιμοι. Γιαμένα σε αυτους εύχομαι να μην γίνουν ούτε 5ετεις γιατί ειναι καθικακια και σπέρνουν διχόνοια κ πανικό.. Κ ειναι πολλοί εδώ μέσα να ξέρετε μπαμ κάνουν με αυτά π γράφουν. Όποτε θα σου ξαναπώ φίλε μου να έχεις ελπίδα. Διάβασα κατι από κυβερνητική εφημερίδα. Το τι μπορούν να κάνουν μέσα σε μια μέρα κ μια νύχτα ξέρουμε όλοι τ ειναι. Αν τελικά αυτο που διάβασα ειναι κυβερνητικό τερτίπι τότε καλή μας επιτυχία στους επιλαχόντες. Καλο μεσημέρι και χριστός ανέστη χρόνια Πολλά

Καλησπέρα, φιλικά θα ήθελα να σου απαντήσω σε κάτι όσον αφορά που λες ότι οι παλιοί εποχικοί δεν θέλουν καινούργια προκήρυξη!

Αν βγάλει φέτος για εποχικούς και γίνουν 4000 στο σύνολο, και του χρόνου βγάλει για 2000 ΠΠΥ με αντικειμενικά κριτήρια και μόρια.

Μάντεψε ποιοι θα μπουν πρώτοι;

Του 19 τα παιδιά θα έχουν 2 αντιπυρικές περισσότερες από τα παιδιά του 21!

Επειδή το έχεις αναφέρει πολλές φορές πρέπει να σου πω πως όλοι οι εποχικοί και τα σωματεία τους θέλουν να πάρει και άλλους γιατί

α) έχουν παραπάνω μόρια από τους νέους άρα δεν ανησυχούν

β) όσο περισσότεροι τόσο καλύτερο διότι θα έχουν πολύ κόσμο για να πιέσουν ακόμη περισσότερο για ΠΠΥ!

Υγ ισχύει ότι συζητιέται για φέτος αλλά τίποτα επίσημα ακόμη!

Θα ενημερώσω!

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Φίλε μου αυτό που λες το ξέρω κ εγώ έτσι πάει για αυτό το σχολιάζω συνέχεια κάποιοι δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι θ πάει κ συνεχίζουν να λένε να μη βγει .. Μα έτσι όπως το λες πάει πρώτα του 19 και μετά του 20 και του 21 εάν πάρει. Συμφωνώ απόλυτα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Predator έγραψε:Δυκ πήρα τη σημερινή εφημερίδα γιατί ήθελα να το δω με τα μάτια μου. Με την πρώτη ευκαιρία αν πας σε ένα περίπτερο παρτην κ είχε αναλυτικά τις εποχικές προσλήψεις κ έλεγε το κειμενάκι π έγραψα. Στον ελεύθερο τύπο το είδα

Έγινε φίλε μου. Σ'ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση.

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τίποτα .. Ελπίζω Απλά να μην είναι τερτίπι . τίποτα άλλο .
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αν και τώρα που το σκέφτομαι εάν εννοούσε τους ήδη υπάρχων δεν θα έλεγε για νέο διαγωνισμό 1300 αλλά για 2500 και επίσης δν έχουν να διαγωνιστούν κάπου αυτοί που ήδη έχουν μπει διότι αύριο πιάνουν δουλειά... η λογική μ αυτό λέει
bardi
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από bardi »

Καλησπέρα Predator. Πως λέγεται η εφημερίδα που λες να πάω να κοιτάξω και γω;
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ελεύθερος τύπος.. Σήμερα βγήκε. Είναι προς τη μέση σχετικά λέει αναλυτικά για όλους όσους θα πάρει
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες