Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Αμα δεν εχουνε γινει ακομα 5ετες σιγουρα εχεις γνωση απο ολα... Τραβα βρε τραχανά...
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Προκηρηξη φέτος γιοκ. Οτι κενα προκύψουν θα τα καλύψει με επιλαχοντες από τους πίνακες του 2020. Αν λείψει μάχιμος θα καλέσει μάχιμο. Αν λείψει οδηγός θα καλέσει οδηγό! Ούτε ζηλεύουμε ούτε εποχικοι είμαστε. Εγω προσωπικά όπως έχω ξανά γράψει είμαι μέσα στην 5αδα επιλαχοντων. Και απλά παρέθεσα οτι στο νησί που είμαι επιλαχών πήγαν όλοι και ας ήταν και απο μακρινές περιοχές... Οπότε δεν περιμένω και να με καλέσουν κάποια στιγμή... Τωρα είναι και θέμα τύχης σε ποιες περιοχές ίσως κάποιοι Εποχικοι να μην πάνε... Και να πάρει επιλαχοντες. Αν αναφέρεσε σε εμένα φιλαράκι μου στο γιώταδες... Πυροβολικό υπηρέτησα Ι1. Και είμαι προπονητής crossfit! Επίσης οι πυροσβέστες στην πόλη μου μου λένε τέτοια άτομα θέλουμε στην δουλειά σαν εσένα. Μαχιμα και πρόθυμα. Μην βγάζεις κακια και συνελθε λίγο.
Να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα για να μαθαίνουν ορισμένοι. Πριν τους εποχικούς του 2020 και του 2019 είχε να πάρει εποχικούς από το 2003.16 και 17 χρόνια αντίστοιχα δηλαδή.
Προκήρυξη για ΠΠΥ (κατηγορίες για ιδιώτες και για εποχικούς) και για μόνιμους πυροσβέστες έβγαλε το 2011 και το 2012 διαδοχικά (η προκήρυξη των μονίμων βγήκε Δεκέμβριο του 2011).8 και βάλε χρόνια μετά την τελευταία προκήρυξη των εποχικών. Μην δένουμε λοιπόν κόμπο, ούτε ότι θα πάρει ΠΠΥ απαραίτητα, ούτε ότι ακόμη και αν πάρει, ντε και καλά με την επ'αύριο θα πάρει πάλι εποχικούς. Το σώμα πορεύεται εδώ και χρόνια με αρκετά κενά, αλλά η πολιτεία δεν "ιδρώνει". Στην Ελλάδα ζούμε κύριοι.
Οι τελευταίοι επιλαχόντες εποχικοί της προκήρυξης του 2011 έγιναν πενταετείς μόλις ... Χθες. Το ΦΕΚ παρακάτω.
( http://www.paneladiko.gr/2021/04/170-1-77-46622020.html?fbclid=IwAR3PKfwRC8jiv2IGVlExfaHODhopFf38bLpXQoe3IJqkmz-PcQSccHU4iBE )
Τυχόν φετινά κενά θα καλυφθούν από επιλαχόντες των πινάκων του 2020. Προκήρυξη δεν βγαίνει φέτος.
ΥΓ: Πράγματι σε κάποιες περιοχές υπάρχει ενημέρωση να βγάλουν αντιπυρική με το υπάρχον δυναμικό, ακόμη και αν προκύψουν κενά.
Προκήρυξη για ΠΠΥ (κατηγορίες για ιδιώτες και για εποχικούς) και για μόνιμους πυροσβέστες έβγαλε το 2011 και το 2012 διαδοχικά (η προκήρυξη των μονίμων βγήκε Δεκέμβριο του 2011).8 και βάλε χρόνια μετά την τελευταία προκήρυξη των εποχικών. Μην δένουμε λοιπόν κόμπο, ούτε ότι θα πάρει ΠΠΥ απαραίτητα, ούτε ότι ακόμη και αν πάρει, ντε και καλά με την επ'αύριο θα πάρει πάλι εποχικούς. Το σώμα πορεύεται εδώ και χρόνια με αρκετά κενά, αλλά η πολιτεία δεν "ιδρώνει". Στην Ελλάδα ζούμε κύριοι.
Οι τελευταίοι επιλαχόντες εποχικοί της προκήρυξης του 2011 έγιναν πενταετείς μόλις ... Χθες. Το ΦΕΚ παρακάτω.
( http://www.paneladiko.gr/2021/04/170-1-77-46622020.html?fbclid=IwAR3PKfwRC8jiv2IGVlExfaHODhopFf38bLpXQoe3IJqkmz-PcQSccHU4iBE )
Τυχόν φετινά κενά θα καλυφθούν από επιλαχόντες των πινάκων του 2020. Προκήρυξη δεν βγαίνει φέτος.
ΥΓ: Πράγματι σε κάποιες περιοχές υπάρχει ενημέρωση να βγάλουν αντιπυρική με το υπάρχον δυναμικό, ακόμη και αν προκύψουν κενά.
Δυκ καλα τα είπες να ξυπνήσει λιγο ο κυνηγός. Αν και σε μερικά πράγματα πιστεύω το αντίθετο γτ θέλει να πάρει άτομα και σε αεροδρόμια ειπε
Αν μπούμε μπήκαμε. Αλλιως συνεχίζουμε στις δουλειές που ήδη είμαστε. Ότι είναι να γινει, άπλα θα γίνει.
Λίγα κενά ...
Τα οποια κενα υπαρξουν και αν τυχον καλυφθουν θα φανουν λογικα σε κανενα 1-2 μηνες. Πολλα παιδια που ισως μπουν ΕΠΟΠ (δεν ξερω αναλογια ηλικιας εποχικων) θα ξεκινησουν κανονικα εποχικοι και αν τυχον τους παρουν τοτε θα φυγουν... Υποθεση κανω. Αλλα ολα θα φανουν σε περιπτωση που δειτε κληση καποια στιγμη απο τον κωδικο της περιοχης που δηλωσατε. Αλλιως η ζωη συνεχιζεται.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Μόλις μίλησα με πηγες μου και δυστυχώς λόγω κορονοϊού πολύ δύσκολο φέτος για προκήρυξη ... Πριν λίγες μέρες ήταν θετικές οι απαντήσεις αλλά μάλλον @@ για φέτος. Είναι ποκυ αξιόπιστη αυτή η πηγή όποτε θα ισχύει ... Δυστυχώς
Έστω ότι επικρατεί το σενάριο των επιλαχοντων ρε παιδιά τι θα κάνει; Κάθε 15μερες θα καλεί επιλαχόντες; Μια οι Εποπ από την άλλη οι ΟΠπΙ παίζεται να πάρει και Συνοριακούς ξανά επίσης πάει να ξεμπλοκαρει και η 6κ και γενικά πολλές προσλήψεις που όλο και κάποιος εποχικός θα είναι επιτυχών τι θα γίνει; Και οι θέσεις; Τα κενά που θα δημιουργούνται με τοσα νέα εποχικά κλιμάκια; Τι θα κάνουν αν δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες θα τα κλείνουν; Ή έχουν πλυθορα κόσμου στις υπηρεσίες και θα τους παίρνουν από εκεί; Και όσο αφορά την ηλικία μιας και αναφέρεσαι φίλε μου χωρίς να γνωρίζω με σιγουρια είχα ακούσει συνδικαλιστή που μιλούσε και έλεγε για του 2020 τη σειρά μπορεί και του 2019 μαζί μέσος όρος 27ετη οι ηλικίες που σημαίνει άνετα ένα μεγάλο ποσοστό χτυπάει κ άλλες προκυρηξεις (με επιφύλαξη η ηλικία). Η ζωή πάντα συνεχίζεται και το κεφάλι ψηλά. Υ. Γ.1 Αν πάρει επιλαχόντες ανεκπαιδευτους θα τους βγάλει στην υπηρεσία; Ρωτάω εγώ τώρα... Θα κάνει κάθε 15 μέρες εν μέσω αντιπυρικης κ άλλο σχολείο; Ή θα πάει Ιούνης Ιούλης μέχρι να τους καλέσουν για να εκπαιδευτούν και να αναλάβουν; Και τα κενά πως θα καλυφθούν όσο αυτοί θα εκπαιδεύονται; Υ. Γ.2 Δεν είμαι εποχικός ούτε μόνιμος εθελοντής είμαι μπορεί να είμαι κάπου λάθος αλλά αυτά βλέπω εγώ !Fabri έγραψε: Τα οποια κενα υπαρξουν και αν τυχον καλυφθουν θα φανουν λογικα σε κανενα 1-2 μηνες. Πολλα παιδια που ισως μπουν ΕΠΟΠ (δεν ξερω αναλογια ηλικιας εποχικων) θα ξεκινησουν κανονικα εποχικοι και αν τυχον τους παρουν τοτε θα φυγουν... Υποθεση κανω. Αλλα ολα θα φανουν σε περιπτωση που δειτε κληση καποια στιγμη απο τον κωδικο της περιοχης που δηλωσατε. Αλλιως η ζωη συνεχιζεται .
Καλησπερα παιδιά! Μπήκα στο φόρουμ και διάβασα τι γράφετε και θυμήθηκα οτι τα ιδια ακριβώς γράφονταν και οταν ημουν εγω εποχικος! Ψυχραιμία παιδιά υπάρχει πολύ ράδιο αρβύλα και στην πυροσβεστικη! Για να σας βοηθήσω να καταλαβετε μερικα πράγματα να ξερετε οτι οι διαδικασίες του σωματος ειναι γενικα αργές! Απο εμπειρία και μονο θα σας πω οτι 1 πρεπει να μπει ο μαιος να δουνε ποσα κενα υπαρχουν και μετα να αρχισει να καλει επιλαχοντες 2 ο πινακας επιλαχόντων της προκυρηξης του 2020 ισχυει για 5 χρονια επομένως οι οποίοι επιλαχοντες προκυψουν θα τους παίρνει απο αυτον το πίνακα 3 για καινουρια προκυρηξη στις περιοχες Που έχει πάρει εποχιακούς είναι αδύνατον, εκτος αν τελειώσει ο πινακας επιλαχόντων απο καποια κατηγορια και έτσι βγάλει για Για αυτες τις περιοχες, υπομονή σας εύχομαι και θα τα καταφέρετε! Και μια γενικη συμβουλή σας δίνω να κανετε χαρτια σε οτι προκυρηξη μπορειται και ας νομιζετε οτι δεν εχετε ελπιδες να μπειτε και μην περιμένετε μονο απο την πυροσβεστικη καντε παντού!
Αγαπητέ D.Y.K να σε διορθωσω χωρις παρεξήγηση το χθεσινό φεκ δεν ειναι για τους εποχικούς που έγιναν 5ετης, ειναι για τους 5ετης απο την κατηγορία ιδιωτών (προκυρηξη 2011) που συμπλήρωσαν την 5ετια και τωρα μονιμοποιουνται! Οι τελευταίοι εποχικοί που έγιναν 5ετης απο την κατηγορία εποχικών απο την προκυρηξη του 2011 ειναι πριν 2 χρόνια!Τελος Δεκεμβρίου 2020 ομως εγινε μια τροποποίηση της προκυρηξης και ετσι έγιναν άλλοι 110 απο την κατηγορία των εποχικών 5ετης, έτσι με την τροποποίηση αυτή οσοι απο την κατηγορία των εποχικων είχαν τις προϋποθέσεις εγιναν όλοι 5ετης και τέλος καλό ολα καλα μετα απο τοσα χρόνια!
Predator έγραψε:Μόλις μίλησα με πηγες μου και δυστυχώς λόγω κορονοϊού πολύ δύσκολο φέτος για προκήρυξη ... Πριν λίγες μέρες ήταν θετικές οι απαντήσεις αλλά μάλλον @@ για φέτος. Είναι ποκυ αξιόπιστη αυτή η πηγή όποτε θα ισχύει ... Δυστυχώς
Αποσυνδέσου μόνος σου παιδάκι για να μην φας μπαν απο τους διαχειριστές !
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Είσαι τραγικός αλήθεια ! Κάντε μου ... Εγώ ότι πληροφορίες μάθαινα έλεγα δν φταίω εγώ που είστε κομπλεξικοί και απολίτιστοι κάποιοι ... Χωριάτες στο μυαλό και το μόνο που ξέρετε να κανετε είναι να κράζετε ... Φιλάκια
Nikandros έγραψε:Αγαπητέ D.Y.K να σε διορθωσω χωρις παρεξήγηση το χθεσινό φεκ δεν ειναι για τους εποχικούς που έγιναν 5ετης, ειναι για τους 5ετης απο την κατηγορία ιδιωτών (προκυρηξη 2011) που συμπλήρωσαν την 5ετια και τωρα μονιμοποιουνται! Οι τελευταίοι εποχικοί που έγιναν 5ετης απο την κατηγορία εποχικών απο την προκυρηξη του 2011 ειναι πριν 2 χρόνια!Τελος Δεκεμβρίου 2020 ομως εγινε μια τροποποίηση της προκυρηξης και ετσι έγιναν άλλοι 110 απο την κατηγορία των εποχικών 5ετης, έτσι με την τροποποίηση αυτή οσοι απο την κατηγορία των εποχικων είχαν τις προϋποθέσεις εγιναν όλοι 5ετης και τέλος καλό ολα καλα μετα απο τοσα χρόνια!
Έχεις δίκιο και το γνωρίζω. Παρέλειψα να το επισημάνω. Σ'ευχαριστώ για την επισήμανση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες