Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
35 μκ αν διαβασεις προσεκτικα τις οδηγιες των υγειονομικων εξετασεων αναφερει και τον μπαφο, οποτε το νου σου υποψηφιε πυροσβεστη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fire την Σάβ Απρ 17, 2021 12:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ωπα γτ εδω κάτι παίζει φιλε μ πολυαγαπημενε για πες μου που πήραν 19 οδηγούς το ονομα του νησιού
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Είχαν πάρει 9 οδηγούς το 2019 και 10 οδηγούς το 2020. Νησι Ιονίου ψάξε και βρες που. Το θέμα ειναι ότι κενα γιοκ επιλαχοντων...
Κεφαλλονιά και Ζάκυνθος πήραν από 10 οδηγούς το 2020.
10 οκ Κατάλαβα αμα πατε από μεριά σαμο χιο λερο κλπ μπηκαν ολοι ς. Φ έχουν πολλά κενά αλλα δεν εχω ιδέα αν πηραν επιλαχών
Σε συνενοηση η υπηρεσια που υπαγεται ο καθε ενας με την υπηρεσια στον τοπο της μονιμης κατοικιας δινεται το δικαιωμα οι εποχικοι να λαμβανουν την καρτελα με τους γιατρους απ την υπηρεσια της μονιμης κατοικιας τους...
μην γραφεται οτι να ναι εδω μεσα.
μην γραφεται οτι να ναι εδω μεσα.
- jioseftsavi
Δεν γράφουμε ότι να ναι φίλε μου! Μου είπε ότι κάποιοι από αυτούς συνενοηθηκαν με την υπηρεσία και παρελαβαν την καρτέλα από την υπηρεσία της περιοχής τους! Και οι υπόλοιποι πήγαν αυτοπροσώπως και την πήραν στο νησί! ΔΥΚ ναι ακριβώς όπως τα λες. Πηρε 10 ατομα οδηγούς το 2020 και 9 το 2019 στο νησί που ειχα κάνει εγώ τα χαρτιά! Και μου είπε ότι άλλοι κατόπιν συνεννόησης παρέλαβαν την καρτέλα από την περιοχή τους θα περάσουν γιατρούς και θα πάνε να την προσκομίσουν... Και άλλοι πήγαν την παρέλαβαν από το νησί! Οπότε βλέπει ότι μέχρι στιγμής μόνο δύο άτομα δεν έχουν συνεννοηθεί να παραλάβουν καρτέλα είτε από την περιοχή τους... Αλλα ουτε πήγαν στο νησί ακόμη... Αλλα μπορεί να πάνε και αυτοί αυτοπροσώπως την Δευτέρα που είναι τελευταία προθεσμία και να την παραλάβουν... Οπότε κενα χλωμό να δημιουργηθούν για επιλαχοντες... Διαβάστε τι γράφουμε πρώτου πετάξετε παπαρια
Καλα ο κυνηγός καρτέλες ονειρεύεται
Καλως... Το εχω ξανα πει σε αλλο ποστ για τους επιλαχοντες... Δεν ειναι υποχρεωτικο οτι θα παρει επιλαχοντες... Μην το δενετε κομπο μετρωντας ποσοι εποχικοι πηγανε ή οχι...
στο μερος που ειμαι εγω του Δκτη του ειπανε οτι δεν θα παρει επιλαχοντες και να καλυφτει με οτι εχει.
μακαρι να διαψευτω.
στο μερος που ειμαι εγω του Δκτη του ειπανε οτι δεν θα παρει επιλαχοντες και να καλυφτει με οτι εχει.
μακαρι να διαψευτω.
Ο διοικητής και να ήθελε να πάρει ή να μην πάρει επιλαχών η οτιδήποτε δνε θα τον ρωτούσαν το ξέρεις αυτό οτι θέλει θα κάνει ο χαρδαλιας θα μάθουν τα κενά σε όλη την Ελλάδα και θα ενεργήσουν όπως θέλουν αυτοί μην κάθεστε και ακούτε οποίους νανε. Ήδη πριν 1 μηνα ανέβασαν οτι έχουν κενά πολλα το σωματείο αυτοι ξέρουν
- jioseftsavi
Η κρίση έχει βαρέσει κόκκινα. Το 95% θα πάνε για δουλειά και φέτος κανονικά. Λίγα κενα θα δημιουργηθούν... Εδω ο άλλος μέχρι χθες περίμενε και επέμενε ότι θα βγάλει προκυρηξη... Και λέει ότι λέμε εμείς ότι να ναι !
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 72
Αληθεια που χαθηκαν ολοι αυτοι οι παπαντζηδες που εσκιζαν τα ιματια τους οτι θα βγαλει προκηρυξη για εποχικους και φετος και εβγαζαν ολους εμας με τις σοβαρες ακρες ψευτες; Πισω στο καβουκι σας ψευτες! Δεν κανετε για τιποτα!
Εσείς και 2 είστε ήδη εποχικοί και ζηλεύετε παιδιά αν πάρουν άλλους τι σας πειράζει σας ενοχλεί κανένας; Η περιμένετε μονιμότητα μετα απο 15 χρονια; Μην βγάζετε κόμπλεξ Αν έχουν κενά μετα της καρτέλες θα το κοιτάξουν και θα πάρουν
Ναι κατι γιωτομπαλα σαν εσενα που σπαμαρουν ολα τα θεματα των προκηρυξεων ποσταροντας ασυναρτησιες δεν τους θελουμε... Γκεγκε;
Τι Γκεγκε ρε βοσκέ Το ξέρεις ότι εποχιακοι από το 2010 δεν έχουν γίνει 5ετες ακομα ; Εχω γνώσεις από όλα δεν είμαι σαν εσένα εκτός τόπου και ζηλεύεις τους μελλοντικούς συναδέρφους σου αντε παρε δρόμο
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες