Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fire
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από fire »

35 μκ αν διαβασεις προσεκτικα τις οδηγιες των υγειονομικων εξετασεων αναφερει και τον μπαφο, οποτε το νου σου υποψηφιε πυροσβεστη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fire την Σάβ Απρ 17, 2021 12:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Ωπα γτ εδω κάτι παίζει φιλε μ πολυαγαπημενε για πες μου που πήραν 19 οδηγούς το ονομα του νησιού
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Είχαν πάρει 9 οδηγούς το 2019 και 10 οδηγούς το 2020. Νησι Ιονίου ψάξε και βρες που. Το θέμα ειναι ότι κενα γιοκ επιλαχοντων...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κεφαλλονιά και Ζάκυνθος πήραν από 10 οδηγούς το 2020.
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

10 οκ Κατάλαβα αμα πατε από μεριά σαμο χιο λερο κλπ μπηκαν ολοι ς. Φ έχουν πολλά κενά αλλα δεν εχω ιδέα αν πηραν επιλαχών
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Σε συνενοηση η υπηρεσια που υπαγεται ο καθε ενας με την υπηρεσια στον τοπο της μονιμης κατοικιας δινεται το δικαιωμα οι εποχικοι να λαμβανουν την καρτελα με τους γιατρους απ την υπηρεσια της μονιμης κατοικιας τους...

μην γραφεται οτι να ναι εδω μεσα.

Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Δεν γράφουμε ότι να ναι φίλε μου! Μου είπε ότι κάποιοι από αυτούς συνενοηθηκαν με την υπηρεσία και παρελαβαν την καρτέλα από την υπηρεσία της περιοχής τους! Και οι υπόλοιποι πήγαν αυτοπροσώπως και την πήραν στο νησί! ΔΥΚ ναι ακριβώς όπως τα λες. Πηρε 10 ατομα οδηγούς το 2020 και 9 το 2019 στο νησί που ειχα κάνει εγώ τα χαρτιά! Και μου είπε ότι άλλοι κατόπιν συνεννόησης παρέλαβαν την καρτέλα από την περιοχή τους θα περάσουν γιατρούς και θα πάνε να την προσκομίσουν... Και άλλοι πήγαν την παρέλαβαν από το νησί! Οπότε βλέπει ότι μέχρι στιγμής μόνο δύο άτομα δεν έχουν συνεννοηθεί να παραλάβουν καρτέλα είτε από την περιοχή τους... Αλλα ουτε πήγαν στο νησί ακόμη... Αλλα μπορεί να πάνε και αυτοί αυτοπροσώπως την Δευτέρα που είναι τελευταία προθεσμία και να την παραλάβουν... Οπότε κενα χλωμό να δημιουργηθούν για επιλαχοντες... Διαβάστε τι γράφουμε πρώτου πετάξετε παπαρια
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καλα ο κυνηγός καρτέλες ονειρεύεται
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Καλως... Το εχω ξανα πει σε αλλο ποστ για τους επιλαχοντες... Δεν ειναι υποχρεωτικο οτι θα παρει επιλαχοντες... Μην το δενετε κομπο μετρωντας ποσοι εποχικοι πηγανε ή οχι...

στο μερος που ειμαι εγω του Δκτη του ειπανε οτι δεν θα παρει επιλαχοντες και να καλυφτει με οτι εχει.

μακαρι να διαψευτω.

Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ο διοικητής και να ήθελε να πάρει ή να μην πάρει επιλαχών η οτιδήποτε δνε θα τον ρωτούσαν το ξέρεις αυτό οτι θέλει θα κάνει ο χαρδαλιας θα μάθουν τα κενά σε όλη την Ελλάδα και θα ενεργήσουν όπως θέλουν αυτοί μην κάθεστε και ακούτε οποίους νανε. Ήδη πριν 1 μηνα ανέβασαν οτι έχουν κενά πολλα το σωματείο αυτοι ξέρουν
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Η κρίση έχει βαρέσει κόκκινα. Το 95% θα πάνε για δουλειά και φέτος κανονικά. Λίγα κενα θα δημιουργηθούν... Εδω ο άλλος μέχρι χθες περίμενε και επέμενε ότι θα βγάλει προκυρηξη... Και λέει ότι λέμε εμείς ότι να ναι !
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Αληθεια που χαθηκαν ολοι αυτοι οι παπαντζηδες που εσκιζαν τα ιματια τους οτι θα βγαλει προκηρυξη για εποχικους και φετος και εβγαζαν ολους εμας με τις σοβαρες ακρες ψευτες; Πισω στο καβουκι σας ψευτες! Δεν κανετε για τιποτα!
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εσείς και 2 είστε ήδη εποχικοί και ζηλεύετε παιδιά αν πάρουν άλλους τι σας πειράζει σας ενοχλεί κανένας; Η περιμένετε μονιμότητα μετα απο 15 χρονια; Μην βγάζετε κόμπλεξ Αν έχουν κενά μετα της καρτέλες θα το κοιτάξουν και θα πάρουν
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Ναι κατι γιωτομπαλα σαν εσενα που σπαμαρουν ολα τα θεματα των προκηρυξεων ποσταροντας ασυναρτησιες δεν τους θελουμε... Γκεγκε;
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι Γκεγκε ρε βοσκέ Το ξέρεις ότι εποχιακοι από το 2010 δεν έχουν γίνει 5ετες ακομα ; Εχω γνώσεις από όλα δεν είμαι σαν εσένα εκτός τόπου και ζηλεύεις τους μελλοντικούς συναδέρφους σου αντε παρε δρόμο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες