Γενικές πληροφορίες για Ειδικές Δυνάμεις
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Αλεξιπτωτα στον Ασπροπυργο και στο Μαλεμε της Κρητης, ορεινοι στη Δραμα, Ναουσα (για την Ρεντινα δεν ειμαι σιγουρος αν πηγαινουν ακομα στρατευσιμοι εκει αλλα σιγουρα εχει κλεισει σαν ΚΕΝ), αμφιβιοι στη Σαμο, Μυτιληνη, Χιο, Κω, Ροδο (ΕΤΕΘ).

Καλησπέρα παλικάρια. Θέλω να πάω καταδρομείς αλλα έχω υψοφοβία, ξέρει κάποιος αν πηδάνε απο τα αεροπλάνα τα καταδρόμια εστω κ μία φορά; Γενικώς τι εκπαίδευση έχουνε; Επίσης αν καπιος ξέρει που τους στέλνουνε μετά το μεγάλο πεύκο; Ευχαριστώ!
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 1
Αλέξης Στα Τ/ΠΕΝ που περνάνε όλοι οι καταδρομείς είτε Αλεξ/τες είτε Ορεινοί είτε αμφίβιοι προβλέπετε εκπαίδευση ορεινού, εκεί θα πρέπει να καταίβεις απο πύργο πάνω απο 13 μετρα. Επίσεις εάν πάς ρεντίνα (Δ ΜΚ) ο στίβος μάχης (ΣΗΕ) περιέχει αρκετά ψηλά εμπόδια, αλλα και στην διάρκεια της θητείας σου θα χρειαστεί πολλές φορές να είσαι ψηλά. Οπότε εάν έχεις πρόβλημα υψοφοβίας καλό θα ήταν να μήν επιλέξεις τις ειδικές δυνάμεις.
Πλεον τα κανανε σκατα ολα...
Ημουν στη Ι ΜΑΚ (ΚΩΣ) Πηρα τηλεφωνο πριν κατι μερες για να δω μιλισω με τον αλχια μου (***** τα παλικάρια). Ρωτησα τεσπα πως ειναι γενικα τα πραγματα και γυριζει και μου λεει το εξης: Εστειλαν σημα απο το ΓΕΣ για απαγόρευση στο καψονι! Και λεω εγω τωρα:
- Στελνουν απαγορευτικό σημα για καψονι
- Μειωνουν τη θητεία σε 9μηνο
- Οι ασκησεις εχουν μερικες φορες το σκεπτικό "μη παθει τπτ ο μλκς και μας τρεχουν... "
Τι διάολο ειδικες δυναμεις ειναι αυτες; Δηλαδη εμεις που φαγαμε μια τσαπου απο τη Κω ως την Αθηνα τι ήμασταν *****; ! ; Αμα τους κανεις μια βατραχοσυντιριση ή καμια ανατροπη τι θα κανουν; Θα φωναξουν το μπαμπά να βαλει το βισμα να κανει τα κουμπαντα του για να φτιαχτει ο μπουλης;
Ημουν στη Ι ΜΑΚ (ΚΩΣ) Πηρα τηλεφωνο πριν κατι μερες για να δω μιλισω με τον αλχια μου (***** τα παλικάρια). Ρωτησα τεσπα πως ειναι γενικα τα πραγματα και γυριζει και μου λεει το εξης: Εστειλαν σημα απο το ΓΕΣ για απαγόρευση στο καψονι! Και λεω εγω τωρα:
- Οι ασκησεις εχουν μερικες φορες το σκεπτικό "μη παθει τπτ ο μλκς και μας τρεχουν... "
Τι διάολο ειδικες δυναμεις ειναι αυτες; Δηλαδη εμεις που φαγαμε μια τσαπου απο τη Κω ως την Αθηνα τι ήμασταν *****; ! ; Αμα τους κανεις μια βατραχοσυντιριση ή καμια ανατροπη τι θα κανουν; Θα φωναξουν το μπαμπά να βαλει το βισμα να κανει τα κουμπαντα του για να φτιαχτει ο μπουλης;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Δεν υπαρχει περιπτωση να πας εθελοντης απο τα 16 σου. Εθελοντης μπορεις να δηλωσεις με υπογεγραμμενη υπευθυνη δηλωση απο τους γονεις σου,6 μηνες πριν κλεισεις το 18ο ημερολογιακο ετος της ηλικιας σου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Παιδια εχω τελιωσει λυκειο ειμαι αρκετα γυμνασμενος για τις δοκιμασις και θελω να μπω στην αστυνομια με τις προκυρηξεις Ειδικων φρουρων που βγαζουν. Ξερετε σε ποιο σωμα των ΕΔ θα με παρουν σαν εφεδρο αξιωματικο; Θελω να πας αλεξιπτωτιστης αλλα εκει δεν παιρνουν εφεδρους. Που υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν με απολυτηριο λυκειου; : /
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
chrisgreece έγραψε:Παιδια εχω τελιωσει λυκειο ειμαι αρκετα γυμνασμενος για τις δοκιμασις και θελω να μπω στην αστυνομια με τις προκυρηξεις Ειδικων φρουρων που βγαζουν. Ξερετε σε ποιο σωμα των ΕΔ θα με παρουν σαν εφεδρο αξιωματικο; Θελω να πας αλεξιπτωτιστης αλλα εκει δεν παιρνουν εφεδρους. Που υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν με απολυτηριο λυκειου;:/
Ποιος σου είπε οτι δεν παίρνουν έφεδρους στα αλεξίπτωτα;

Ειναι τελείως άκυρο αυτό...

Αρα θα με παρουν; Με αυτα που ειπα απο πανω
chrisgreece έγραψε:παιδια εχω τελιωσει λυκειο ειμαι αρκετα γυμνασμενος για τις δοκιμασις και θελω να μπω στην αστυνομια με τις προκυρηξεις ειδικων φρουρων που βγαζουν. Ξερετε σε ποιο σωμα των εδ θα με παρουν σαν εφεδρο αξιωματικο; Θελω να πας αλεξιπτωτιστης αλλα εκει δεν παιρνουν εφεδρους. Που υπαρχει πιθανοτητα να με παρουν με απολυτηριο λυκειου;:/
τα εχουμε πει 1000 φορες. Για πας αλεξιπτωτα θελεις βυσμα. Εφεδρος μπορεις να πας και σαν καταδρομεας. Με απολυτηριο λυκειου μπαινεις παντου μην αγχωνεσε.
θελεις να μπεις στην αστυνομια λες. Εισαι σιγουρος γι'αυτο; Αν δεν αγαπας κατι οσα λεφτα και αν εχει αυτη η δουλεια. Μην πας. Γνωμη μου
Ι ΜΑΚ έγραψε:Πλεον τα κανανε σκατα ολα...
Τι διάολο ειδικες δυναμεις ειναι αυτες; Δηλαδη εμεις που φαγαμε μια τσαπου απο τη Κω ως την Αθηνα τι ήμασταν *****; ; ; Αμα τους κανεις μια βατραχοσυντιριση ή καμια ανατροπη τι θα κανουν; Θα φωναξουν το μπαμπά να βαλει το βισμα να κανει τα κουμπαντα του για να φτιαχτει ο μπουλης;
ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΜΨΗ. ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΣΙΝΟΥΚ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ. ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΡΙΑ. ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔYΝΑΜΕΙΣ
Εμενα μου αρεσει πολυ να μπω αστυνομια φιλε μου. Οχι για τα λεφτα, ουτε για την εξουσια. Απλα θελω να προστατευω τα δικαιωματα του καθε πολιτη, να δω και γω αυτην την αδελφικοτητα που λενε οτι υπαρχει μεταξυ αστυνομικων και να αλλαξω την γνωμη πολλων παιδιων που ξερω και λενε πως ολοι οι αστυνομικοι ειναι *****, και καθε κληση που τρως ειναι για εισπρακτηκους σκοπους και οχι για να σε προστατευει απο τυχον ατυχηματα. Συγνωμη για την εκφραση κιολας. Αληθεια τωρα ειναι αυτο για τις ειδικες δυναμεις; Αν δεν κανεις και καμια 50 αρα καμψεις πως θα γουσταρεις; Θα ειναι το καθε μαλακισμενο μεσα οντως. Τουλαχιστον θα δοκιμαζουν οσους παιρνουν ή μπατε σκυλοι αλεστε; :P
Δυστηχως μπατε σκυλοι αλεστε. πολλοι δεν αντεχουνε σε ποριες και ασκησεις. ουτε στα π. ε. ν που ειδα εγω. απλα ειχανε καποιον γνωστο και περασανε.
y. γ. τωρα βγηκα απο την σχολη ειδικων φρουρων. οτι αποριες εχεις στειλε μου το εμαιλ να σου πω
y. γ. τωρα βγηκα απο την σχολη ειδικων φρουρων. οτι αποριες εχεις στειλε μου το εμαιλ να σου πω
Παρε το μσν μου και εμαιλ μου και κανε με add chrislalalaparkour@hotmail.com η στο yahoo assassin_pc@yahoo.com ευχαριστω φιλε
Περασα περιοδευον και δηλωσα ειδικες δυναμεις αλλα το προβλημα ειναι πως ειμαι γραμμενος σε σχολη και μου ειπαν οτι αν παρω αναβολη μετα δεν θα με παρουν ειδικες δυναμεις... Αυτο ισχυει;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 17
Εννοείται οτι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.Γιάννης έγραψε:Περασα περιοδευον και δηλωσα ειδικες δυναμεις αλλα το προβλημα ειναι πως ειμαι γραμμενος σε σχολη και μου ειπαν οτι αν παρω αναβολη μετα δεν θα με παρουν ειδικες δυναμεις... Αυτο ισχυει;
Μπορεις να πας μεχρι και 28 χρονων και εγκυρα.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες