Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Εδώ εκφέρουμε απόψεις και η κάθε άποψη είναι σεβαστή.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 83
Καλύτερα 500 χιλιόμετρα μακριά παρά στον ιδιωτικό τομέα, ξυπνάς μία ωραία μέρα πας για δουλειά στον ιδιώτη και σού λέει η συνεργασία μας τελείωσε,2 φορές έτυχε σε εμένα, με μισθό 508 ευρώ το μήνα
Δεν διαφωνω με αυτο που λες. Απλα αυτο με τα χιλιομετρα το βλεπεις ετσι εσυ που λογικα εισαι νεαρος σε ηλικια και χωρις παιδια. Μπορει να κανω και λαθος. Οταν εχεις παιδια Η σκοπευεις να κανεις οικογενεια που εχουν χιλια δυο εξοδα και υποχρεωσεις δεν το βλεπεις ετσι. Παντα προσωπικη μ αποψη. Αναλογα με την κατασταση του καθενος υπαρχει και αλλη προοπτικη. Ολα σεβαστα. Το καλυτερο και το χειροτερο ειναι διαφορετικπ για τον καθενα.
Δοκιμε αν είχες άκρες και κανένα γνωστό να πάρει πολιτική προστασία να μάθει δεν θα έμπαινες κάν εδώ μέσα απλά θα τους άκουγες γιατί και αυτοί θα σου έλεγαν θα πάρει,3 άτομα έβαλα να ρωτήσουν 3 διαφορετικά άτομα και πήρα θετική απάντηση και ο ένας δεν ξέρω πόσο χρόνια έχει πολιτική προστασία στη πλάτη... Λες να με δούλευε και αυτός; Δεν νομίζω αυτή η πληροφορία υπάρχει και ακούγεται βγει δε βγει.. Γι'αυτό λοιπόν μη μιλάς για εμάς καθόλου ... Δεν δώσαμε ποτέ ψεύτικες ελπίδες αν έχεις δει αυτά που γράφουμε. Σε χάλασε που δεν υπάρχει κάτι νεότερο και τα βάζεις με εμάς λες και εμείς αποφασίζουμε ή μιλάμε απευθείας γραμμή με Χαρδαλιά ή λες και δεν μας καίει εμάς έαν βγει, ξεχνάς ότι σε ότι ανέβαζα έγραφα και ένα "εάν με δουλεύουν σας δουλεύω" γιατί πολύ απλά τίποτα δεν ήταν σίγουρο 100% πάντα λέμε για πληροφορία... Τώρα γράφε εσύ ότι θες εάν σου φταίμε εμείς... ΥΓ ο λόγος που έγραφα εδώ μέσα ήταν να δω αν όντως ακούγεται αυτό και αν ισχύει ή μόνο εγώ τα μαθαίνω ούτε ελπίδες μπήκα να δώσω ούτε να κοροϊδέψω κόσμο από δω και πέρα δεν ξαναγράφω!
Αν παρει, πιστευετε πως θα παρει σε περιοχες που δεν πηρε το 19 και το 20;
nikos521 έγραψε:
Αν παρει, πιστευετε πως θα παρει σε περιοχες που δεν πηρε το 19 και το 20;
ΑΝ πάρει, τότε η λογική αυτό λέει.
Τα όποια κενά προκύψουν από τους ήδη υπηρετούντες στους Νομούς που πήρε πέρυσι και πρόπερσι, μπορούν άνετα να καλυφθούν από τη λίστα των επιλαχόντων του 2020.
Σε ευχαριστω πολυ ΔΥΚ ! Εχω προσωπικα εχω 7000 μορια αλλα δυστυχως λογω της καταστασης δεν προλαβα να βγαλω το Δ. Πιστευετε ειναι καλα αυτα τα μορια;
Δε μπορεί κανείς να σου απαντήσει με σιγουριά για κάτι αδερφέ. Ρίξε μια ματιά στους πίνακες του 2020 για να έχεις μια ιδέα πάνω κάτω τι παίζει, εντελώς θεωρητικά καθώς τα δεδομένα αλλάζουν.
Προσωπικά θεωρώ ότι έστω και για εργάτης, είναι καλά τα μόριά σου διότι αρκετοί υποψήφιοι θα προτιμήσουν την ασφάλεια μίας αορίστου χρόνου εργασίας τώρα που υπάρχει κινητικότητα προκηρύξεων (ΕΠΟΠ, ΤτΕ, ΟΠΠΙ, Καταστήματα Κράτησης στην πορεία, κλπ).
Προσωπικά θεωρώ ότι έστω και για εργάτης, είναι καλά τα μόριά σου διότι αρκετοί υποψήφιοι θα προτιμήσουν την ασφάλεια μίας αορίστου χρόνου εργασίας τώρα που υπάρχει κινητικότητα προκηρύξεων (ΕΠΟΠ, ΤτΕ, ΟΠΠΙ, Καταστήματα Κράτησης στην πορεία, κλπ).
Σε ευχαριστω πολυ ΔΥΚ !
Εάν πράγματι πάρει κόσμο φέτος σε νομούς που δεν πήρε το 20 και το 19, εκεί δε μπορούμε να έχουμε καν εικόνα για τις βάσεις, έστω σε θεωρητικό επίπεδο. Τα πάντα είναι ανοιχτά και όλα παίζονται.
Θα δείξει.
Θα δείξει.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Πιο πιθανο είναι να βγάλει προκήρυξη (που δεν θα βγάλει) παρά να πάρει σε νόμους που δεν υπήρχαν ούτε το 19 ούτε και το 20!Πιθανότητα μικρή έχει να πάρει σε νόμους του 19 όπου δημιουργηθηκαν κενά και δεν καλύφθηκαν από την προκήρυξη του 20!
Θεωρώ ότι δεν θα βγάλει κάτι παίδες... Κοιτάμε για του χρόνου με υγεία πάνω από όλα... Καλή αντιπυρική σιγά σιγά σε όλους.
Να είσαι καλά φίλε. Φέτος αναμένεται δύσκολη αντιπυρικη για μια σειρά από λόγους
Πολύ δύσκολη αντιπυρική προβλέπεται όμως. Αν σκεφτείς ότι κάθε μέρα έχουμε μεσο όρο 70 δασικές φωτιές. Με τις μισές στημένες και τις άλλες απο λάθη ανθρώπων...
Άσε βγαίνουν και στη σύνταξη οι παλιοί πυροσβέστες και αφήνουν κάτι κενά άστα να πάνε. Πάλι εμείς οι εθελοντές και οι εποχικοί που πήραν θα κλείνουμε τρύπες. Πραγματικά δεν περισσεύει κανείς. Καλά θα ήταν να ξαναέβγαζε προκήρυξη για εποχιακούς αλλά από αυτά που έχω δει χρειάζεται πολύ μόνιμο προσωπικό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες