Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Έχεις δεσμευτεί αγορίνα πρόσεχε 😁😅🤣
Θέλω να μπω και γω. Μακάρι να βγάλει. Κάθε χρόνο δεν γίνεται να βγάζει, αυτό λέω. Παλιά τόσο συχνά έβγαζε; Φιλικά πάντα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Μη λέτε βλακείες δν έχω δεσμευτεί κάπου. Ότι μαθαίνω σας λέω ... Δλδ να μην σας πω τι μ λένε από πολιτική προστασία ; Αυτή είναι υπεύθυνη δν είναι κανένας αρχηγός καμία πυροσβεστική ! Δν δεσμεύτηκα εγώ κάπου... Εκτός κ αν θέλετε πτι μαθαίνω να μην σας λέω τίποτα πολύ εύκολο !
-
- Αντισυνταγματάρχης
Είναι να βγουν 3 προκηρύξεις... Οι δυο βγήκαν ... Αν δεν βγει φέτος θα βγει του χρόνου ... Υπάρχει πιθανότητα λόγω πολλών κενών του 19 να γίνουν ππυ του χρόνου ... Όσοι έχετε κονε με το σωματείο στα μέγαρα θα σας το πουν ... Απλά ρωτήστε τους
Μίλησα εγώ με το σωματείο των Μεγάρων τις προάλλες. Μου είπαν κατηγορηματικά ότι δεν θα βγει προκήρυξη φέτος.
Ευχαριστώ πολύ ο καιρός θα δείξει.[;) ]jioseftsavi έγραψε: Εντάξει εσύ που έχεις ιδέα θα φανεί εν καιρό ποσο ανίδεος είσαι! Εγώ κάθε μέρα πίνω καφέ πάντως με εποχικούς και μόνιμους στη γειτονιά μου! Αν είσαι φίλος του κουλη και του χαρδαλια και ξέρεις εσύ από κενα μπράβο σου
-
- Αντισυνταγματάρχης
DYK βρες κάποιον από πολιτική προστασία και ρωτα καλύτερα... Τους εμπιστεύομαι λίγο περισσότερο γιατί αυτοί είναι υπεύθυνοι ... Αν μπορέσεις κ βρεις κάποιον ρωτα και πες μας γιατί έχω περιέργεια :)
Δεν αμφισβητώ τις πηγές σου. Απλά ενημερώνω ότι μίλησα με το σωματείο των Μεγάρων και η απάντηση που έλαβα ήταν αυτή.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεκτό δεκτό ... Θα δούμε σύντομα όντως ... Καλό μεσημέρι παιδιά
Άρχισες και τα γυρνάς τώρα predator και λες για του χρόνου ... Εχεις εκτεθεί η διαχειριστής περιμένει να σου κάνει ban
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν γυρνάω τίποτα... Κ από πιο πριν έλεγα ότι είναι να βγουν 3 κ είχα πει ότι αν δν βγει φέτος θα βγει σίγουρα του χρόνου μετά από πολιτική προστασία 3-4 άτομα μ λένε θα πάρει ! Και δν το λένε μόνο σε μένα το λένε και στον κόκκινο ... Θες να μη σας λέω τι μαθαίνω; Κ δεν τ μαθαίνω από τον εποχικό της γειτονιάς μου... Το μαθαίνω από πολιτική προστασία κ επίσης μ τ είχε διαβεβαιώσει ο γραμματέας του μηταρακη όταν πήρε τηλ τν αύγουστο στο αρχηγείο κ του είπαν θα έβγαζε προκήρυξη φέτος λόγω σύνταξης προσωπικού
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ας μου κάνει στα @@ μου ... Το φόρουμ νομίζεις περιμένω να μάθω κάτι ε; Χαχαχαχαχαχ έχω τις πηγες μ εγώ
-
- Αντισυνταγματάρχης
Επίσης αυτά τα άτομα π μιλάω ξ τους λέω για τ φόρουμ μ λένε να μην ξαναμπώ και τέτοια φορούν λέει ο καθένας ότι να ναι και δεν θα έπρεπε καν να λαμβάνω υπόψην τίποτα... Εγώ φταίω που ότι μαθαίνω κ από έγκυρες πηγες σας το λέω ... Κοφτε τ λαιμο σας από δω και πέρα... Κ αν βγει τα φιλιά μου... Αν δν βγει χεστηκα εγώ τα χαρτιά μπυ τα είχα κάνει πέρσι όποτε ότι και να γίνει κάποια στιγμή θα μπω ... Έχετε γεια... Κ κάντε μ μπαν... Πιτσα μου
Καλό μεσημέρι Predator ! Λίγο ακόμη υπομονή θέλει. Μπορεί να πέσεις και μέσα στο τέλος ! Για να δούμε.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 16
Φίλε Predator μην ακούς κανένα γράψε αυτά που μαθαίνεις κανένας δεν δεσμεύεται σε κανέναν. Μακάρι να βγει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες