Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Rad. έγραψε:
ETH-EP-PYR έγραψε:
Καταρχήν σε όλες τις προκήρυξης του δημοσίου ισχύει ο πίνακας τον επιλαχόντων μέχρι να βγει καινούργια άρα δεν συμβαίνει μόνο στην πυροσβεστική (ψαξου).

Δείξε μου μια προκήρυξη που έχουν πάρει περισσότερες από μια φουρνιες επιλαχώντες.

ETH-EP-PYR έγραψε:

Δεύτερον έστω και μια αντιπυρική να έχει κάποιος είναι καλύτερος από αυτόν που έχει τελειώσει ΕΠΑΛ με 19 και ΕΔ διότι ούτε αλεξίπτωτα έχει η πυροσβεστική ούτε όπλα ούτε θα κανεις σκοινακια κουπί και ραπέλ!

Εξακολουθώ να διαφωνώ!

Δε θα μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε αυτό είναι τέρμα θεωρία, και είναι σαν να μου λες ότι όλοι οι επιλαχώντες έχουν και μια αντιπυρική οπότε ας πάρουμε και τον τελευταίο, επίσης ειναι θεωρία ικανότητας περί αλεξίπτωτα κτλ, τζάμπα συζήτηση επ' αυτού.

Το ποιος είναι πιο ικανός το ορίζει το ΠΣ στην προκήρυξη από τα μόρια, αντικειμενικά πράγματα για να προχωράει και η συζήτηση, αν θεωρείτε ικανό το τελευταίο επιλαχώντα οκ, δικό σας θέμα, εκεί διαφωνούμε.

Είναι μεγάλη κουβέντα και δεν γίνεται σε φόρουμ παρά μόνο σε καφέ αλλά μας το κόψανε και αυτό! Επίσης δεν αφορά αυτό που λέμε το νήμα αυτό όποτε συμφωνώ να συνεχίσει η συζήτηση!

Υγ Γνωρίζω πως έχει συμβεί σε ΕΠΟΠ αλλά δεν θα κάτσω να σου βρω παραδείγματα, ψαξου αφού ενδιαφέρεσαι!

Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Αυτό που λες είναι ακραίο. Το Σώμα οφείλει να φροντίσει να πάρεις σύνταξη μετά από Χ χρόνια.Αλλιώς όπως είναι και στο εξωτερικό το όριο ανεβασμένο, αλλά είναι ιδιωτικού δικαίου (συμβάσεις).

Όσοι έχουν τουλάχιστον πτυχίο ΑΕΙ_ ΤΕΙ θα το δικαιολογούσαν στα συντάξιμα.

π. Χ 33 το όριο ηλικίας - 4 έτη σπουδών= 29 ετών... Και αντίστοιχα τι έχει ο καθένας. Έτσι πρέπει να το σκέφτονται...

Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Συμφωνώ με RAD.
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Kokinos έγραψε:Ή κάποιοι από τη πολιτική προστασία μας δουλεύουν για τα καλά ή μέσα στον Απρίλη θα τρίβετε τα μάτια σας [;) ] ... !

Τσαμπα ελπιδες μας μοιραζουν. Πολιτικοι ειναι αλλωστε. Κριμα.

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι δεν θα δούμε τα μόρια του ΠΣ αντιπροσωπευτικά ! Είναι δίκαιο δλδ εγώ είμαι 27 χρεώνω με 4 χρόνια υπηρεσία στο ΠΣ ως εθελοντής με παρα πολύ καλή φυσικη κατάσταση αποδεδειγμένα και στα συμβάντα, είναι δίκαιο λοιπόν να πάρει 5000 μόρια ο 40αρης ή 35+++ που είχε πάει ειδικές δυνάμεις στα 18 ή στα 23 πχ με μια κοιλιά μέχρι απέναντι να μου τρώει εμένα τη θέση ας πουμε που πιο χρήσιμος θα ήμουν πιθανότατα. Για μένα όχι δν ειναη δίκαιο ειδικά αν βλέπατε τι έχει περάσει στην Εύβοια θα αλλάζατε γνώμη. Ο τρόπος μοριοδότησης είναι τερμα λάθος. Αρχικά δεν είναι προσόν να έχω ένα σωρό πτυχία διπλώματα κ φυσική κατάσταση και να μ τρώει τη θέση αυτός που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας που είναι 30++ και πιάνετε η πολυτεκνία ενώ μπορεί να έχει δικιά του οικογένεια. Μακάρι να αλλάξει ο τρόπος μοριοδότησης γιατί δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικός, πολλά άτομα που είναι πολύ ικανά δν μπήκαν κ μπήκαν αλοι που πιστέψτε με δν κάνουν αλλά δεν τους κόβουν γιατί δν θέλουν να τους διώξουν από το μεροκάματο. Άποψη δικιά μου και πολλών άλλων
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

500 κενά που το ακούσατε; Δεν έχει 500 κενά. Και επίσης για να πάρει κόσμο πρέπει να ανοίξουν καινούργια κλιμάκια και οχι 1 με 2. Αλλα πολλά ώστε να πάρει κόσμο απο τι στιγμή που υπάρχουν εθελοντές, θα πάρει η πήρε ατομα για εποχικους μέσω ΟΑΕΔ (οχι πυροσβεστες) στο δασαρχειο. Και πιστεύω αμα ηταν να πάρει θα ειχε πάρει. Και επίσης πρέπει να πάει στη βουλή η αυξηση προσωπικού της πυροσβεστικής υπηρεσίας και να υπογραφεί και επίσης και τα κονδύλια λένε για 2500 με συγκεκριμενες ωρες υπερωριας βραδινων κλπ... Κάτι που δεν εχει ακουστεί.
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Σωστός, η κάθε άποψη δεκτή. Έχεις δίκιο και εσύ. Αν μοριοδοτηθεί ο εθελοντής με 5000 μόρια, τότε όλοι θα τρέχουν να γίνουνΕικόνα . Αυτός που πήγε ειδικές δυνάμεις, πριν μπει ήξερε ότι λαμβάνει μόρια σε προκηρύξεις. Αν έχεις υποψίες ότι ξεπερνάει κάποιος το ΔΜΣ πρέπει να κάνεις ένσταση. Όσο και να το ήθελε από κ@υλα, πήγε μόνο και μόνο για τα μόρια (εξασφάλιση μελλοντική). Αλλιώς αεροπορία, πεζικο και καφεδάκι.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Στη χαλκίδα δεν μέτρησαν ποτε ΔΜΣ ! Με έπαιρναν τα παιδιά τηλέφωνο και μ έλεγαν έπρεπε να έρθετε οι επιλαχόντες να κανετε ενστάσεις εκείνη τη μέρα...1.70 ύψος ο άλλος 102 κιλά και τον πέρασαν κ πολλούς άλλους ... Μου το είπαν και στην εκπαίδευση τους πέτυχα... Κοπανιόμουν από τα νεύρα αυτό σας λέω μόνο... Κανέναν δεν έκοψαν δεν τους μετρούσαν καν τους περισσότερους
Anestis1278
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Anestis1278 »

Predator έγραψε: Αμφιβάλλω παρα πολύ για αυτό που λες ... Από τώρα να παίρνουν επιλαχόντες ; Δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο ...2 μαη υπογράφουν οι εποχικοί τότε ξεκινάνε κ έχουν μια εικόνα τι γίνεται ... Αποκλείεται. Κ προκήρυξη θα βγει να ξέρετε!
Τι προκυρηξη θα βγει ρε ταλιμπαν; Αφου το ειπε ξεκαθαρα ο υπουργος οτι θα υπαρχουν στην αντιπιρικη 2.500 εποχικοι οι οποιοι εχουν και εμπειρια απ την προηγουμενη αντιπυρικη, τι δε καταλαβαινεις λεβεντη μ; Να στο εξηγησουμε ακομα πιο αναλυτικα
Anestis1278
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Predator έγραψε: Στη χαλκίδα δεν μέτρησαν ποτε ΔΜΣ ! Με έπαιρναν τα παιδιά τηλέφωνο και μ έλεγαν έπρεπε να έρθετε οι επιλαχόντες να κανετε ενστάσεις εκείνη τη μέρα...1.70 ύψος ο άλλος 102 κιλά και τον πέρασαν κ πολλούς άλλους ... Μου το είπαν και στην εκπαίδευση τους πέτυχα... Κοπανιόμουν από τα νεύρα αυτό σας λέω μόνο... Κανέναν δεν έκοψαν δεν τους μετρούσαν καν τους περισσότερους
***** λες, κανονικα μετρουσαν και εκοψαν και ατομα
Anestis1278
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Predator έγραψε: Παιδιά ακόμα μιλάω με πολιτική προστασία και γελάνε όταν λέω ότι δεν θα βγάλει... Η προκήρυξη είπαν θα βγει αλλά την καθυστερούν λόγο covid
Ρε παραμυθιασμενε, και περισυ μεσω κοβιντ βγηκε η προκυρηξη, σταματηστε την παραπλανηση ειναι γελοιο να γραφετε συτο π ονειρευεστε γιατι νομιζετε οτι καποιος θα το δει και θα σας λυπηθει και θα βγαλει προκυρηξη, το ελεγε ξεκαθαρα η περσινη, ανοιξτε τα ματια σας και διαβαστε για 4 χρονια προκυρηξη δε ξανα βγαινει παρακαλατε να τραβηξει τους εποχικους συντομα μηπως βγει στην πενταετια αλλιως θα περιμενετε 10ετια και βαλε οπως αργησε να βγαλει μεχρι να παρει τους 19ρηδες, ας. Λεμε. Τα πραγματα οπως ειναι και οχι οπως μας συμφερει,
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

papadopoulos1988 έγραψε:Αυτό που λες είναι ακραίο. Το Σώμα οφείλει να φροντίσει να πάρεις σύνταξη μετά από Χ χρόνια.Αλλιώς όπως είναι και στο εξωτερικό το όριο ανεβασμένο, αλλά είναι ιδιωτικού δικαίου (συμβάσεις).

Όσοι έχουν τουλάχιστον πτυχίο ΑΕΙ_ ΤΕΙ θα το δικαιολογούσαν στα συντάξιμα.

π. Χ 33 το όριο ηλικίας - 4 έτη σπουδών= 29 ετών... Και αντίστοιχα τι έχει ο καθένας. Έτσι πρέπει να το σκέφτονται...

Δεν καταλαβαίνω Γιατί πρέπει να είναι η μοναδική σου δουλειά;

Να μετρήσει όλα σου τα ένσημα όπως γίνεται και στον ιδιωτικό τομέα!

Πχ 50 χρόνων μπαίνεις στο δημόσιο και στα 60 συνταξιούχος, έχουμε και λέμε 10 χρόνια δημοσίου και ότι έχεις μαζέψει πριν κ θα πάρεις την ανάλογη σύνταξη!

Υγ αν αξίζεις πχ στα 50 να μπεις με αντικειμενικά κριτήρια και μόρια και αθλήματα!

Υγ σε κάποιες χώρες δεν έχουν ηλικιακό κόφτη!

Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από gramm »

Predator έγραψε:Εγώ προσωπικά και πολλοί άλλοι δεν θα δούμε τα μόρια του ΠΣ αντιπροσωπευτικά ! Είναι δίκαιο δλδ εγώ είμαι 27 χρεώνω με 4 χρόνια υπηρεσία στο ΠΣ ως εθελοντής με παρα πολύ καλή φυσικη κατάσταση αποδεδειγμένα και στα συμβάντα, είναι δίκαιο λοιπόν να πάρει 5000 μόρια ο 40αρης ή 35+++ που είχε πάει ειδικές δυνάμεις στα 18 ή στα 23 πχ με μια κοιλιά μέχρι απέναντι να μου τρώει εμένα τη θέση ας πουμε που πιο χρήσιμος θα ήμουν πιθανότατα. Για μένα όχι δν ειναη δίκαιο ειδικά αν βλέπατε τι έχει περάσει στην Εύβοια θα αλλάζατε γνώμη. Ο τρόπος μοριοδότησης είναι τερμα λάθος. Αρχικά δεν είναι προσόν να έχω ένα σωρό πτυχία διπλώματα κ φυσική κατάσταση και να μ τρώει τη θέση αυτός που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας που είναι 30++ και πιάνετε η πολυτεκνία ενώ μπορεί να έχει δικιά του οικογένεια. Μακάρι να αλλάξει ο τρόπος μοριοδότησης γιατί δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικός, πολλά άτομα που είναι πολύ ικανά δν μπήκαν κ μπήκαν αλοι που πιστέψτε με δν κάνουν αλλά δεν τους κόβουν γιατί δν θέλουν να τους διώξουν από το μεροκάματο. Άποψη δικιά μου και πολλών άλλων

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Μας ήρθε πέρυσι στο σταθμό που υπηρετώ σαν εθελοντής εποχικός με μόρια πολυτεκνίας 35 χρονών και ΕΔ στα 18 του αλλά δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του από το βάρος. Πείτε ότι θέλετε αλλά το να χρειάζομαι 5 χρόνια εθελοντικής προσφοράς όταν αυτοί άραζαν στις καφετέριες για να τους φτάσω τους 9 μήνες θητείας δεν μπορώ να το δεχτώ. Στο κάτω κάτω στη πυροσβεστική ούτε αλεξιπτωτιστές έχει ούτε βατραχανθρώπους χρειάζεται. Προσωπικά έχω περάσει αρκετά σοβαρά συμβάντα οπότε όποιος θέλει να μου τη πεί περί ΕΔ κτλ ας έρθει Πρώτα σε καμιά 10φωτιές μαζί μου να δούμε πόσο τον βοηθάει το ραπέλ και τα σκινάκια που έκανε πρίν 20 χρόνια όταν έχει τη φωτιά απέναντι του. Και στο κάτω κάτω όσους εποχικούς είδα από ΕΔ στην υπηρεσία μου το μόνο που τους ένοιαζε ήταν πότε θα γίνουν 5ετής λες και τους έταξαν ότι θα γίνουν πύραρχοι και τους αργούν τα γαλόνια. Επειδή το κακό με τους εθελοντές έχει παραγίνει σε κάθε προκήρυξη να λέμε και τα πράγματα με τό όνομα τους. Δεν λέω εθελοντικά πήγα εκεί αλλά νομίζω αξίζουμε μία ευκαιρία στο σώμα που υπηρετούμε τόσο καιρό

Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Ε'ΜΚ έγραψε:
Kokinos έγραψε:Ή κάποιοι από τη πολιτική προστασία μας δουλεύουν για τα καλά ή μέσα στον Απρίλη θα τρίβετε τα μάτια σας [;) ] ... !

Τσαμπα ελπιδες μας μοιραζουν. Πολιτικοι ειναι αλλωστε. Κριμα.

Δεν είναι λογια πολιτικών αλλά υπαλλήλων οι οποίοι έχουν χρόνια μέσα στη πολιτική προστασία σιγουρα θα έχουν δει και ακούσει πολλά τώρα για το. Τι θα γίνει εν αναμονή!
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από mikeangel »

Φιλική συμβουλή εάν βγάλει κάντε αίτηση εκεί πού θα πάρει τα ποίο πολλά άτομα για μεγαλύτερη πιθανοτητα, οπου και αν είναι!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες