Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Αν δεν βγει μη με δείρετε ! 😂
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Παιδιά ότι λέει ο Predator ακούω και γω από άτομα που έβαλαν να ρωτήσουν στη πολιτική προστασία. Και όταν λέμε άκουσα εννοώ ακομα και μετά από τη συσσύσκεψη... Ουδεμία σχέση είπα πώς έχει αυτό με το αν θα βγάλει νέα προκήρυξη. Επέμειναν ότι θα βγεί νέα και μέσα στον Απρίλη. Τώρα εάν μας δουλεύει κάποιος τότε τι να πω. αλλά δεν γίνεται από 3 διαφορετικά άτομα να πήρα την ίδια απάντηση σκεφτείτε το και σεις ένας δεν θα μου έλεγε όχι; Έχουμε μπροστά μας ακόμα κάποιες μέρες και ο καιρός θα δείξει τι θα γίνει... Επαναλαμβάνω είμαι 7ος επιλαχόν στο νομό μου ελπίζω και θέλω νέα προκήρυξη όπως και δηποτε... Δεν θέλει κανείς να φύγει από το νόμο μου γνωρίζω τα παιδιά που είναι εποχικοι ως εθελοντής Δεν το κουνάνε ρουπι! Αυτά μάγκες...
Άβαταρ μέλους
Driver52
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Driver52 »

Τωρα σοβαρα που εχετε δει για 1000 ατομα και γεμιζετε καποιοι τον κοσμο με ελπιδες; Θα μπορουσε να εβγαζε για τοσους αν αυτη τη στιγμη υπηρετουσαν 1500. Ακομα και αυτοι που εφυγαν για συνοριακοι προς τα τελη της αντιπυρικης αναπληρωθηκαν. Εχει ειπωθει καθαρα. Η νεα αντιπυρικη απαιτει 2500 εποχικους. Υπηρετουν πανω κατω στους 2000. Αρα τα κενα θα ειναι γυρω στα 500. Επιλαχοντες ειναι κοντα στους 10.000. Δεν υπαρχει λογος να εκδοθει νεα προκυρηξη. Δεν συμφερει το σωμα να μπει σε τετοια διαδικασια οταν με ενα τηλεφωνο στον καθε επιλαχοντα καλυπτει τις θεσεις.
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Rad. »

Driver52 έγραψε:Τωρα σοβαρα που εχετε δει για 1000 ατομα και γεμιζετε καποιοι τον κοσμο με ελπιδες; Θα μπορουσε να εβγαζε για τοσους αν αυτη τη στιγμη υπηρετουσαν 1500. Ακομα και αυτοι που εφυγαν για συνοριακοι προς τα τελη της αντιπυρικης αναπληρωθηκαν. Εχει ειπωθει καθαρα. Η νεα αντιπυρικη απαιτει 2500 εποχικους. Υπηρετουν πανω κατω στους 2000. Αρα τα κενα θα ειναι γυρω στα 500.Επιλαχοντες ειναι κοντα στους 10.000. Δεν υπαρχει λογος να εκδοθει νεα προκυρηξη. Δεν συμφερει το σωμα να μπει σε τετοια διαδικασια οταν με ενα τηλεφωνο στον καθε επιλαχοντα καλυπτει τις θεσεις.

επιλαχών αρσενικό, επιλαχούσα θηλυκό

(ως ουσιαστικό και ως επίθετο) αυτός που δεν θεωρείται επιτυχών σε μια εκλογή ή διαγωνισμό ή εξέταση για πλήρωση μιας θέσης,η σειρά όμως κατάταξής του είναι αρκετά υψηλή ώστε να του επιτρέπει να καταλάβει αργότερα μια θέση, στην περίπτωση που αυτή μείνει κενή

Εγώ παρακαλώ τον υπεύθυνο της προκήρυξεις να κάνει μια αναφορά για διόρθωση της λέξης επιλαχών.
Ας τους πει (δυνάμει εποχικοί πυροσβέστες)

bardi
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από bardi »

Χαχαχ
Δοκιμος07
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Δοκιμος07 »

Καλό θα ήταν όταν μιλάμε για 500 άτομα να μπει σε νέα προκυρηξη γιατί δεν μιλάμε ούτε για 20 ούτε για 50 άτομα μιλάμε για πολλούς περισσότερους και νέους ενδιαφερόμενους. Κάποιοι ίσως έχουν αύξηση πλεον τα μόρια τους (διπλώματα,365 μέρες εθελοντής και 365 μέρες άνεργος μακροχρόνια) και να μπουν και κάποιοι άλλοι ίσως να τους έχουν μειωθεί (πχ πολυτεκνία και τρίτεκνος πιάνει ως μια ηλικία μακροχρόνια άνεργος πάλι με ένα ένσημο αν εχει κολλήσει κάποιος χάνετε η κάρτα ανεργίας κ. Α.) δίκαιο και αξιοκρατικό θα ήταν να βγει νέα προκυρηξη. Και οσο μιλάτε για χρονοβόρα διαδικασία σιγά τα αυγά που θα σπάσουν όλες τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά τα βάζουν σε μηχάνημα μηχανογραφήσεις και τα περνάει αυτόματα όλα δεν κουράζετε κανείς οσο για τα υπόλοιπα ιατρικά και αθλήματα και οι επιλαχόντες τον ιδιο χρόνο θα έτρωγαν άσε που οι περσινοί ούτε καν είχαν ρούχα μέχρι και τον Ιούλιο και δεν δούλεψαν ώστε να εκπαιδευτούν ποτέ μέχρι τότε.
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Δοκιμος07 έγραψε:Καλό θα ήταν όταν μιλάμε για 500 άτομα να μπει σε νέα προκυρηξη γιατί δεν μιλάμε ούτε για 20 ούτε για 50 άτομα μιλάμε για πολλούς περισσότερους και νέους ενδιαφερόμενους. Κάποιοι ίσως έχουν αύξηση πλεον τα μόρια τους (διπλώματα,365 μέρες εθελοντής και 365 μέρες άνεργος μακροχρόνια) και να μπουν και κάποιοι άλλοι ίσως να τους έχουν μειωθεί (πχ πολυτεκνία και τρίτεκνος πιάνει ως μια ηλικία μακροχρόνια άνεργος πάλι με ένα ένσημο αν εχει κολλήσει κάποιος χάνετε η κάρτα ανεργίας κ. Α.) δίκαιο και αξιοκρατικό θα ήταν να βγει νέα προκυρηξη. Και οσο μιλάτε για χρονοβόρα διαδικασία σιγά τα αυγά που θα σπάσουν όλες τις αιτήσεις με τα δικαιολογητικά τα βάζουν σε μηχάνημα μηχανογραφήσεις και τα περνάει αυτόματα όλα δεν κουράζετε κανείς οσο για τα υπόλοιπα ιατρικά και αθλήματα και οι επιλαχόντες τον ιδιο χρόνο θα έτρωγαν άσε που οι περσινοί ούτε καν είχαν ρούχα μέχρι και τον Ιούλιο και δεν δούλεψαν ώστε να εκπαιδευτούν ποτέ μέχρι τότε.
Να θυμίσω για να μην παρεξηγηθώ δεν είμαι ενδιαφερόμενος!

Το να είναι καλύτερο να βγει καινούργια προκήρυξη είναι η μια οπτική που συμφέρει κάποιους!

Το να μην βγει συμφέρει κάποιους άλλους που μπορεί να μειώθηκαν τα μόρια τους!

Επίσης δεν νομίζω να είναι πιο εύκολο να διοργανώσει πανελλαδικά προκήρυξη που θα δεσμεύσει προσωπικό για 1 μήνα, παρά να σηκώσει το τηλεφωνο κάθε υπηρεσία και να καλέσει 3 με 5 άτομα (τα τηλέφωνα γίνονται από τις ΔΙΠΥ και όχι από το ΑΠΣ) για να τους ρωτήσει αν ενδιαφέρονται!

Ότι είναι να γίνει θα γίνει το τι είναι σωστό το βλέπει ο καθένας από την μεριά του!

Υγ δικαιο και αξιοκρατικό επειδή το ειπες πάντως είναι να καλέσει επιλαχόντες διότι υπάρχουν (10000) και συμμετείχαν νόμιμα στον διαγώνισμο και όχι πχ κάθε χρόνο να κανει διαγωνισμούς καινούργιους!

Υγ ρωτήστε στις ΔΙΠΥ αν θα βγάλει ή τι κενά έχουν, μπορεί να ξέρουν και κάτι να σας πούνε!

Υγ συγνώμη αλλά εξακολουθεί από την μεριά μου να μην προκύπτει νέα προκήρυξη!

Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Καλημέρα. Πολυ σωστά τα λες. Κάποιους τους Συμφέρει να βγάλει διότι μπορεί να μην καναν τα χαρτιά τους πέρυσι. Η να έχουν ποιο πολλά μορια φέτος. Το θέμα δεν είναι όμως τι θέλουμε εμείς. Το θέμα ειναι πως γίνονται ανέκαθεν τα πράγματα στις προκυρηξεις. Αν ειναι έτσι κάθε χρόνο να βγάζει καινούργια προκυρηξη διότι θέλει να μπει και νέος ενδιαφερόμενος! Δεν πάει έτσι όμως! Και στους πίνακες επιλαχοντων ενδιαφερομενοι και άνεργοι είναι! Αν το πάμε έτσι να κάνει και ο Μητσοτάκης το όριο στους ειδικούς φρουρούς 30++ να κάνω και εγώ τα χαρτιά μου που έχω πλέον 20 πτυχίο λυκείου και μια αράδα διπλώματα για να μπω! Δυστυχώς όμως το όριο είναι 28 και τέρμα δεν αλλάζει! Έτσι είναι και με το ΠΣ. Εβγαλε 2 Χρονιές προκυρηξεις. Και τώρα θα περνει επιλαχοντες. Και το σωστό θα είναι εως το πέρας της 5ετιαςνα περνει επιλαχοντες! Είχε μια 10ετια να βγάλει προκυρηξη έχει βγάλει 2 συνεχόμενες. Και κάποιοι περιμένουν καπάκι Τρίτη?
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από papadopoulos1988 »

Αν βγάλει για μονίμους ή ΠΠΥ το όριο για ιδιώτες από 29 μπορεί να γίνει 31, λόγω αλλαγής συνταξιοδοτικού.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Καλημέρα υπάρχει πιθανότητα εννοείς να το κάνουν;
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Pyr0 έγραψε:Καλημέρα υπάρχει πιθανότητα εννοείς να το κάνουν;

Τα Σωματείο εποχικών μπορεί να στείλει επιστολή για το όριο ηλικίας σε επικείμενη προκήρυξη Μονίμων ή Π. Π. Υ να είναι προσαυξημένο κατά 2 έτη από τους ιδιώτες...

ΟΡΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ:

Προκήρυξη Μονίμων Πυροσβεστών 2011--> Για τους εποχικούς-εθελοντές 31, ιδιώτες 29 και 33 για τους ΑΕΙ-ΤΕΙ.

2021: Για τους εποχικούς 33, ιδιώτες 31 και ΑΕΙ-ΤΕΙ 35.

Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Η εθελοντές φτάνουν 31 όπως ανέφερες ισχύει μέχρι και τώρα;
Άβαταρ μέλους
papadopoulos1988
Λοχαγός
Λοχαγός

Pyr0 έγραψε:Η εθελοντές φτάνουν 31 όπως ανέφερες ισχύει μέχρι και τώρα;

Εφόσον υπάρχει στην προκήρυξη 2011, θα ισχύει και τώρα.

Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Σε ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση!
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

papadopoulos1988 έγραψε:Αν βγάλει για μονίμους ή ΠΠΥ το όριο για ιδιώτες από 29 μπορεί να γίνει 31, λόγω αλλαγής συνταξιοδοτικού.
Τροφη για σκέψη θέλω να δώσω μόνο και όχι να

έρθω σε αντιπαράθεση!

Αν ισχύει αυτό που λες γιατί δεν αλλάζουν τα ηλικιακά όρια στους ΕΦ, Λιμενικό, ΕΠΟΠ κτλ;

Επίσης το ότι βγήκε μια προκήρυξη το 2011 δεν σημαίνει μετά από 10-15 χρόνια η επόμενη θα πατήσει πάνω στα ίδια!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες