Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
- georgios03geor
- georgios03geor
Δεν κατάλαβα μόνο αυτό που λέει για 80 νέα κλιμάκια εννοεί αυτά που δημιουργήθηκαν πέρσι ; Η εινσι αλλά καινουρια ;
Gg
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 16
Δεν προκύπτει από πουθενά για νέα προκήρυξη δυστυχώς

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Προκήρυξη γιόκ!
- georgios03geor
Άρα αναμονή τώρα για κάλυψη κενών θέσεων από περσινούς πίνακες εφόσον προσληφθούν πρώτα οι περσινοί. Υπαρχει περίπτωση να μην καλύψουν ούτε κενά; Αν καλύψουν προφανώς θα αναρτήσουν κάποιον πίνακα;
Gg
Τώρα αυτό δεν ξέρω αν μπορεί να το απαντήσει κάποιος με σιγουρια. Το λογικό είναι να καλύψει τα κενά. Τώρα ένας Θεός ξέρει. Από τα λεγόμενα τους πάντως δεν προκύπτει από πουθενά νέα προκήρυξη. Κατά 99,9 %.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Εγώ βέβαια ρώτησα γ αυτό ότι δεν είπαν τοποτα για προκήρυξη κ μ είπαν ότι αυτή η συνάντηση δεν είχε σκοπό να συζητηθεί η προκήρυξη και προφανώς δεν θα έλεγαν τίποτα... Μην απογοητευόμαστε θα δούμε
Από αυτό προκύπτει ότι προκυρηξη για νέους εποχικούς δεν προβλέπεται δυστυχώς για όσους περίμεναν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον για όσους περιμένουν να απορροφηθούν να μας καλέσουν!
Μακάρι να καλέσουν γιατί και αυτό δεν μπορεί να το εγγυηθεί κανείς.
Ναι θα είναι έτοιμοι σίγουρα με 1900 άτομα από τους 2.500 + καμια 200αρια που θα φύγουν για εποπ.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ!Οι θέσεις είναι 2500 το κονδύλι είναι για 2500 100% θα καλέσει επιλαχόντες
Όσοι είστε επιλαχόντες σε καλή θέση και εχει κενα θα σας καλέσουν. Μην περιμένετε τώρα όμως. Καθήστε 1η η λογικά 4ης Μαίου να πάμε οι εποχικοί να δουν πόσοι δεν θα πάνε να υπογράψουν και μεσα Μαίου θα βγάλουν τα άτομα και θα καλέσουν κόσμο απο επιλαχόντες για τη κάλυψη κενών. Εχουν υπογράψει για 2500 εποχικούς. Ούτε λιγότερους ούτε περισσότερους. Γι αυτό αμα εχει κενά θα καλέσουν μεσα Μαιου λογικά επιλαχόντες. Οσο για νέα προκήρυξη που όπως έλεγα τόσο καιρό δεν θα βγάλει, απλά επειδή υπάρχει πολύ πίεση για δωδεκάνησσα να πάει κόσμος μπορεί να βγάλει για εκεί που και πάλι δεν νομίζω αλλα αμα βγάλει όπως ακούτε και σας λένε αμα βγάλει εκεί λογικά θα βγάλει. Θα δείξει όμως. Αμα δεν δείτε το φεκ μην πιστεύετε τίποτα.
ΚΔ. ΑΛ αδερφε επειδή είσαι ήδη μέσα δες στ μέρος τ οποίο είσαι όταν κ αν πήρε επιλαχών ήταν αμέσως ο επόμενος στ λίστα; Ναι. Οπότε σε κάθε συμπληρωματικη καλεί τν από αμέσως επόμενο ονομαστικά. Εγώ σ λέω αν από αυτούς 600 (κενα) δεν πάνε οι μισοί κ από + πόσοι θα φύγουν σε άλλες προκηρύξεις τι θα γίνει; Πόσες φορές θα πάρει επιλαχοντες 10; Δεν είναι 50-100 κενα ναι οκ θα βγει άκρη. Και το άλλο βάση του π/δ για τα εποχικά κλιμάκια περί εποχικων αναγκών αν το έχει διαβάσει κανείς μπορεί να κάνει ότι θέλει.
- georgios03geor
Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κενά είναι περίπου 300 από τους παλιους εποχικους που μονιμοποιήθηκαν τώρα τελευταία. Από εκεί κ πέρα κανείς δεν ξέρει ποσά κ αν θα υπάρξουν αλλά Οποτε υπομονή Μπας κ βγει κ η προκήρυξη των φρουρών κ φύγουν άτομα όπως βγήκε των εποπ τώρα. Αν κ δεν πιστεύω ότι θα φύγουν κ πολλοί για εποπ νομίζω προτιμούν την πυροσβεστικη από στρατό. Πιο πολλοί φρουροί θέλουν συν ότι αν θα φύγουν θα φύγουν μόνο άτομα που είναι μέχρι 28 ετών άλλοι όχι.
Gg
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες