Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Υπολογισε και αυτους που παραιτηθηκαν προς τα τελη της αντιπυρικης για να πανε αστυνομια και δεν αναπληρωθηκαν.
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Εσυ φίλε είσαι εποχικός; Αν ναι γνωρίζεις ποτέ θα σας καλέσουν να σας δώσουν την καρτέλα για να σας ξανά προσλάβουν ; Γιατί τότε θα δούμε ακριβώς τα κενά
Gg
1000 ατομα σε καμια περιπτωση δεν θα υπαρξουν κενα. Γεναρη του 20 ειχε ηδη γινει γνωστο οτι θα βγει προκυρηξη. Μη ξεχνας και τους χιλιαδες επιλαχοντες που υπαρχουν στους πινακες κατι που κανει και τη ζωη του Αρχηγειου πιο ευκολη εχοντας στους ηδη σε λιστα για να τους καλεσει.
290 εποχικοί έχουν προσληφθεί από την λίστα των επιλαχόντων του 2011 (πλέον όλοι δηλαδή) σαν ΠΠΥ. 180 το 2020 και 110 (οι τελευταίοι εναπομείναντες) φέτος. Βάλτε και τους υπόλοιπους που αναφέρθηκαν ήδη. Είναι αρκετούτσικα τα κενά. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.
Εποχικος ειμαι Γιωργο. Ναι αρχες με μεσα Απριλη θα μας καλεσουν. Οι υπογραφες για τη νεα αντιπυρικη θα μπουν 4-5 Μαιου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Μα το έμαθα και από δεύτερη άτομο της πολιτικής προστασίας σχεδιάζουν προκήρυξη 1000 περίπου ατόμων απλά δν σας το λέω συνέχεια γιατί καταλήγω να λέω το ίδιο ... Παιδιά πιστεύω θα πάρει τώρα βέβαια να μου λένε 2 άτομα την ίδια βλακεία... Τι να πω... Αναμένουμε λίγο πιστεύω έμεινε
- georgios03geor
Σίγουρα κάνει πιο εύκολη την ζωη του αρχηγείου δεν το συζητάω. Με το καλό φίλε driver52 άντε να σας πάρουν Να μάθουμε κ εμείς τι γίνεται.
Gg
Predator αυτό που λες για προκήρυξη 1000 ατόμων μου το έλεγε πριν λίγο μια φίλη μου. Αυτή μου λέει της το είπε ο αδερφός της που είναι αστυνομικός. Μάλιστα μου είπε σε 3 εβδομάδες από τώρα περίπου θα βγει η προκήρυξη. Μια ακούω έτσι μια αλλιώς τι να πω πια...
600 κενά μάγκες για να πάρει από επιλαχοντες θα κάνει 2 χρόνια για τελειώσει η διαδικασία. Διοτι βγάζει τ ονόματα κ αν αυτοί Δεν πάνε Χρειάζεται κ αλλη συμπληρώματικη. Γενικά θα υπάρχει ένα μπάχαλο. Εγώ αυτό πιστεύω. Οπότε αν πάει σε νέα θα έχει καλύτερη εικόνα.
- Ε'ΜΚ
- Posts in topic: 72
Για να παρεις τα μορια του εθελοντη (πχ 1000 μορια) θα πρεπει να εχεις κλεισει 1 χρονο απαραιτητα η τα παιρνεις και αν εισαι καποιους μηνες μεσα στο χρονο;
ΕΜΚ θα πρέπει κανονικά να κλείσεις χρόνο τώρα αν μιλάμε για μέρες ίσως μετρήσει αν μιλάμε για μήνες ίσως όχι... Πχ η περισυνη σειρά εθελοντών που ήταν μεγάλη είναι πολλά τα άτομα ότι παρθεί απόφαση θα ισχύει για όλους που λογικά θα μετρήσει γιατί ημερολογιακά αν βγει προκηρύξει μέσα στον Απρίλη θα είναι ακριβώς.
- jioseftsavi
- Posts in topic: 118
Καλησπερα. Δεν γινεται κανενα μπαχαλο με τους επιλαχοντες. Ποιο ευκολο ειναι. Περνει τηλεφωνο απο την ΥΠΗΡΕΣΙΑ τον Ρωταει θα ερθεις; Αν οχι περνει τηλ τον επομενο μετα απο δεκα λεπτα! Σε μια μερα οι εκαστοτε υπηρεσιες τους καλουνε ολους αυτους που επιθυμουν να πανε. Ποιο χρονοβορο και δυσκολο ειναι να βγαλει νεα προκυρηξη και ξανα στειλτε φακελους. Και ξανα απο την αρχη διαδικασιες, οταν εχει ετοιμους πινακες... Το καταλαβαινω οτι οσοι δεν κανατε τα χαρτια σας στην προηγουμενη προκυρηξη περιμενετε πως και πως. Οι οσοι τα κανατε και ειστε πολυ πισω θελετε να τα ξανακανετε... Ειτε σε αλλη περιοχη. Ειτε στην ιδια εχοντας φετος ποιο πολλα μορια. ΠΧ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΙΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Αλλα οπως ολα δειχνουν ο καιρος περνα και δεν υπαρχει φως. Κατι θα ειχε ακουστει.
- georgios03geor
Καλα είναι πολύ πιο εύκολο να πάρει Από επιλαχόντες σίγουρα. Το θέμα μας είναι ποσά άτομα είναι τα κενά κ σε ποια μέρη. Για κάποιους που είμαστε σε περσινούς πίνακες είναι το ιδιο είτε βγάλει καινουρια είτε όχι. Μόνο Γι αυτούς που δεν είναι στους περσινούς πίνακες εύχομαι να βγάλει καινουρια
Gg
Αν χρειαστεί όμως πχ 1000 άτομα μπορεί ΝΟΜΙΚΆ να πάρει από επιλαχόντες ή θέλει οπωσδήποτε νέα προκήρυξη λόγω του μεγάλου αριθμού ατόμων ; Ξέρεις κανείς να απαντήσει με σιγουριά ;
Παιδιά να σας πω τη γνωμη μου και δείτε το και σεις ... Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να πάμε σε εκλογές και έστω ότι πάμε και θέλει να πάρει άτομα πχ 800-1000 θα τα πάρει από επιλαχόντες ή από νέα προκυρηξη; Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει απλά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες