Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή.ΕΜΚ, οι αιτήσεις για τον εθελοντισμό ανοίγουν 1 Ιουλίου - 30 Σεπτεμβρίου.
Είναι σίγουρο, έχω ενημερωθεί τόσο από το πυροσβεστικό σώμα όσο και από την πανελλήνια ένωση εθελοντών.
Όσον αφορά την αίτηση που είδες στο site, δεν γνωρίζω τι είναι. Εμένα με ενημέρωσαν να καταθέσω τα χαρτιά μου, όταν ανοίξουν οι αιτήσεις, Στην ΠΥ που με ενδιαφέρει και από εκεί θα μου δώσουν αίτηση που πρέπει να συμπληρώσω. Θα σου πρότεινα να κάνεις το ίδιο, αυτοί θα σε κατατοπίσουν.
Σε υπερ ευχαριστω φιλε μου. Ησουν κατατοπιστικοτατος. Φανταζομαι οτι και τα δικαιολογητικα ειναι αυτα που διαβαζω στο σαιτ της πανελληνιας ενωσης εθελοντων. Καλη συνεχεια να εχεις.
Παιδιά αυτό που ρώτησα επειδή είδα ότι τρωγοσαστε χωρίς λόγο είναι αν κάποιος που έχει δίπλωμα Δ χωρίς Γ αν μπορεί να κάνει τα χαρτιά του ως οδηγός... Αυτό που καταλαβαίνω εγώ είναι όχι και απλά ήθελα την γνώμη σας γισιτ το έχω απορία...
Όχι φίλε Predator με το Δ παίρνεις τα μόρια αλλά αν δεν έχεις Γ δεν ανοίγει η κατηγορία αυτό ήθελα να επιβεβαιώσω οσο για το Ε δεν αναφέρεται πουθενά...
ΕΜΚ σωστά. Τα δικαιολογητικά είναι ακριβώς αυτά που αναγράφονται. Το μοναδικό που δεν αναφέρει το site και θα σου ζητηθεί είναι η ομάδα αιματος σου η οποία θα πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά πάνω στην ιατρική γνωμάτευση (από κρατικό νοσοκομείο πάντα!). Οπως πολύ σωστά προανέφερε ο ΚΥΝΗΓΟΣ το βασικό είναι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον covid μεχρι τον Νοέμβριο που ξεκινάει η εκπαίδευση. Δυστυχώς όλοι οι υποψήφιοι εθελοντές Του 2020 έμειναν πίσω και δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη λόγω της κατάστασης. Υπάρχει νήμα που μπορείς να ενημερωθείς περαιτέρω για τον εθελοντισμό.
Step1, καλημερα και καλη (επισημως) εβδομαδα! Ναι, το γνωριζω για τους εθελοντες του 2020 και πραγματικα εχω στεναχωρηθει για τα παιδια. Οι συνθηκες δυστυχως δεν τους ευνοησαν, αλλα πιστευω οτι φετος θα ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα για ολους. Γνωριζεις εσυ κατι για προκηρυξη φετος; Εσυ εισαι εθελοντης η εποχικος αν επιτρεπεται; Σε ευχαριστω και παλι!
Καλημέρα παιδιά υπάρχει από κάποιον κανένα νεο; Θα προσπαθήσω αυτές τίς μέρες να μάθω ότι περισσότερο μπορω απ' όσο πιο ψηλά γίνεται... Ο καιρός φτάνει ότι είναι να γίνει θα γίνει σύντομα.
προσπαθησα να ρωτησω και προχθες αλλα δεν εχω παρει απαντηση ακομα.
ανεφερε καποιο μελος οτι αν ειναι να βγει η προκυρυξη για φετος, πρωτα θα γραφτει στην εφημεριδα
της κυβερνησεως και θα αναρτηθει μετα απο καμια 20ρια μερες στο επισημο σαιτ της πυροσβεστικης
και αναρωτιεμαι αν ξερει καποιος που μπορει να βρει κανεις την καθημερινη εφημεριδα της κυβερνησεως ωστε να ξερουμε απο εκει νωριτερα αν θα βγει η οχι.
dinosg έγραψε: Ευχαριστω για την απαντηση. Αρα δηλαδη δεν ειναι σιγουρο οτι θα δημοσιευθει σε φεκ οπως λες.
τοτε το μονο επισημο δηλαδη ειναι η ανακοινωση στην ιστοσελιδα της πυροσβεστικης. Οκ εγινε.
αναμενουμε
Σε περίπτωση που είναι να βγεί θα παει σε ΦΕΚ εννοείται έτσι πάει η σειρά πρώτα σε φεκ και μετά στο σαιτ της πυροσβεστικής. Αν θυμάμαι καλά το 2020 βγήκε φεκ 26 Μαρτίου για τους εποχικούς ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.