Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Μα έτσι κι αλλιώς έτσι απλά ΠΠΥ δεν γίνεται κανένας. Εκτός και αν περάσει σχετική νομοθετική ρύθμιση μόνο γι'αυτούς (σε καμία περίπτωση καθώς θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου μετά και για άλλους επαγγελματικούς κλάδους που απασχολούν με ΣΟΧ). Ότι γίνει θα γίνει μέσω προκήρυξης όπως το 2011.
Τέλος, φέτος δεν θα βγεί προκήρυξη. Θα απορροφήσει από την λίστα των επιλαχόντων του 2020 εφόσον υπάρξουν κενά.
Τέλος, φέτος δεν θα βγεί προκήρυξη. Θα απορροφήσει από την λίστα των επιλαχόντων του 2020 εφόσον υπάρξουν κενά.
- georgios03geor
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 142
Άντε τουλάχιστον να βγουν αύτα κενά να ξέρουμε πάνω που είμαστε.
Gg
Καλησπέρα ! Δεν θεωρώ σωστό να γίνεται διαχωρισμός μεταξύ εποχικων και μη. Όπως έχω αναφέρει πέρσι ήμουν ακριβώς στην ίδια θέση με εσάς και έμπαινα στο φόρουμ κάθε 10 λεπτά στην κυριολεξία. Το ίδιο έκανα και προπερσι. Όσοι μπήκαν εποχικοί έχουν σκοπό να γίνουν 5ετεις. Δεν νομίζω να μπήκε κάποιος με το σκεπτικό να είναι 6 μηνες στο ταμείο ανεργίας ή έστω να αλλαζει δουλειές ανά 6 μήνες. Έπειτα, ο λόγος που λέμε ότι δεν θα ξαναβγεί προκυρηξη είναι γιατί συζητάμε με τους μόνιμους και μας λένε την γνώμη τους. Προσωπικά θεωρώ πως αν ήταν να βγει φέτος θα είχε βγει και πως αν όντως ήθελε περισσότερα άτομα θα έπαιρνε περισσότερους περσι. Ωστόσο, όπως έχω ξαναπεί ΣΙΓΟΥΡΑ θα φύγουν άτομα με τις νέες προκηρύξεις διότι θέλουν κάτι μόνιμο (το λέω γιατί γνωρίζω παιδιά που θα κάνουν τα χαρτιά τους). Μακάρι να μπείτε και να ησυχάσετε από οικονομικής άποψης έστω και για 6 μήνες
Λογικό φίλε να θέλουν δουλειά όλο τον χρόνο οι άνθρωποι. Άμα δεν υπήρχε η πενταετία δεν θα πήγαινε κανείς. Τώρα που πιθανότατα σε 7 έτη θα γίνουν πενταετείς έχουν λόγο να κάνουν υπομονή. Αυτό όντως ισχύει που λες... Οι του 2019 δεν ήθελαν τους 2020 για να γίνουν πιο γρήγορα πενταετείς. Αλλιώς 1000, αλλιώς 2500 και αλλιώς 5.500 εποχικοί που ήταν κάποτε! Φυσικά 5.500 δεν γίνεται να υπάρχουν εποχικοί σήμερα. Δεν δουλεύεις κάπου φίλε έτσι;
Πιθανόν όπως και τότε έτσι και τώρα θα πάει με προκήρυξη και λίστα επιλαχόντων ! Έτσι απλά δεν θα γίνουν !
Υπάρχει σχετική νομοθετική ρύθμιση για τους εποχικούς πυροσβέστες που έχουν κλείσει 7 έτη ως εποχικοί ; Ξέρεις ΔΥΚ ;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Δεν υπάρχει καμία νομοθετική ρύθμιση!Το μόνο που υπάρχει είναι ΑΝ έγινες 5ετης πριν τα 40 σου τότε στην λήξη της 5ετιας γίνεσαι μόνιμος οπως ΕΦ! Αλλιώς ή φεύγεις ή ανανεώνεις 5ετιες μόνο!
Οκ δεν το ήξερα.
- georgios03geor
Δηλ υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι ήταν πενταετής κ τους έδιωξαν; Για πιο λόγο γίνεται Αυτό; Τι δεν πλήρες ας πούμε κάποιον κ τον διώχνουν από πενταετή; Ηλικία; Υγεία;
Gg
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 18
georgios03geor έγραψε:Δηλ υπήρχαν άνθρωποι οι οποίοι ήταν πενταετής κ τους έδιωξαν; Για πιο λόγο γίνεται Αυτό; Τι δεν πλήρες ας πούμε κάποιον κ τον διώχνουν από πενταετή; Ηλικία; Υγεία;
Δεν τους διώχνουν απλά ανανεώνουν σαν ΠΠΥ μέχρι να βγουν στην σύνταξη.
Όσους εδιωξαν ήταν επειδή είχαν στον στρατό Ι, μέχρι και Ι5 (Μεγάλο ΠΑΣΟΚ), ή είχαν ποινικά.
- georgios03geor
Κατάλαβα για στρατό. Για ποινικά εννοείς κάτι που τους προέκυψε δικαστικά κ δικάστηκαν κ φάγαν φυλάκιση από την στιγμή που γιναν πενταετής κ μετά αλλιώς δεν θα τους καναν πενταετής κ νωρίτερα. Τώρα κατάλαβα
Gg
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Αν ρωτάς αν έδιωξαν η απάντηση είναι όχι συνηθίζουν να μην διώχνουν και να ανανεώνουν!Αν ρωτάς αν είσαι 100% κατοχυρωμένος από ΦΕΚ κτλ τότε δεν είσαι!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Γνωστός μου τν έδιωξαν διότι ήταν εποπ κ έκανε μάλλον λαμόγια πήγε ι5 νομίζω δν ξέρω κ πήγε εποχικός κ το βρήκαν όταν μπηκε ππυ και τν έδιωξαν δυστυχώς
- georgios03geor
Ευχαριστώ που μπαίνετε στο κόπο κ απαντάτε. Άρα διώχνουν σε ειδικές περίπτωσεις όπως είπαμε ποινικά κ τέτοια. Άρα είτε πενταετής είτε μόνιμος στην ουσία είναι το ιδιο.
Gg
- georgios03geor
Καλα όταν μπήκε εποχικός δεν ψάξανε το ποινικό μητρώο του όλα τα συναφή. Όταν μπήκα πενταετής το ψάξανε ;
Gg
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες