Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Μπορείς να ανεβάσεις τη σελίδα ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Δεν μπορώ να ανεβάσω το λινκ μπορώ κάπως αλλιώς ; Γιατί λέει δν επιτρέπονται τα greeklish αλλά αν πάτε στο σάιτ της πυροσβεστικής είναι 4 σελίδες πίσω με ημερομηνία 8/10/20 που λέει για πρόσληψη εποχικών για κάλυψη κενών και πιο πίσω είχε τηβ ίδια επικεφαλίδα για 51 κενά και επίσης πάλι τα ονόματα
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Και στην σελίδα της πυροσβεστικής δεν λέει ονόματα... Που τα βρήκες;
Να Σάι καλά Predator. Μπαίνω να τα δω.
Όντως είναι όλα στο fireservise ! Καλά λες Predator.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εντάξει αφού τα βρήκες όλα κομπλέ ... Μπαίνω και τα κοιτάω συχνά, διαβάζω και ξαναδιαβάζω κάποια κομμάτια και από την προκήρυξη. Έχω μάθει και τους πίνακες απέξω χαχαχα έμμονη ιδέα
Είσαι σε περισυνο πίνακα ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι ... Και το 19 ήμουν
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αλλά αν μιλάμε γ λίγα κενά δεν θα μπω ποτε ! Είμαι καμία 30αρια θέσεις πίσω
Φαντάσου στο τέλος να μην φωνάξουν ούτε έναν λόγω χρημάτων ...
Εδώ καθυστερούν πόσο καιρό φυλακές και ΕΠΟΠ. Σκέψου τι οικονομικά θέματα αντιμετωπίζουμε ! Εγώ είμαι 8 με 10 θέσεις κάτω. Δεν με λες μακριά. Βέβαια μπορεί να καλέσουν 2 άτομα οπότε

-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Ρε παίδες συγκεντρώστε τις πληροφορίες όλες μαζί! Θα καλέσουν επιλαχόντες αφού έχει βγει ήδη το κονδύλι για 2500 άτομα άρα όσοι αποχωρήσουν θα αντικατασταθούν 100%
Για να δούμε. Προσπαθούμε να δούμε τι πιθανότητες έχουμε γιατί κανείς μας δεν είναι πάρα πολύ κοντά πχ 1ος επιλαχών!
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εγώ ρε φίλε δν μπορώ τώρα εποχικούς που έχουν μπει έχουν καλυμμένο τον κωλο τους και μυξοκλαινεεεεε ! Έχουν σίγουρη δουλειά ότι και να γίνει το ΠΣ δν θα τους διώξει ποτε μετά από καμία 7αρια χρόνια θα γίνουν κάποιοι 5ετεις τι κλαίνε; Εμεις τι να πουμε που δν έχουμε τίποτα ; Αυτοί που μπήκαν το 19 δν ήθελαν να μπουν αυτοί του 20 για να γίνουν λέει πιο γρήγορα 5ετεις ... Αν εινει δυνατόν ηξεραν τι υπέγραφαν ! ΕΠΟΧΙΚΟΣ σήμαινε αυτό ! Κανεις δεν τους είπε για μονιμότητα αλλά βέβαια τώρα που έχουν τν κωλαρακο τους βολεμένα στα τέτοια τους για τους άλλους ... Άντε γιατί βαρέθηκα τη γκρίνια τους ... Εμεις τι να πουμε δλδ;
- georgios03geor
- Posts in topic: 142
Όλοι αυτοί που μπήκαν κ το 19 κ το 20 με με αυτό τον σκοπό μπήκαν να γίνουν πενταετής. Κ εμείς να μπούμε κάποια στιγμή αν γίνει ποτέ αυτό αυτό θα θελουμε κ εμείς. Λογικό είναι να θέλει κάποιον δουλειά όλο τον χρόνο. Εγώ σπάζομαι με άλλο θέμα ότι όλοι οι εποχικοί λεν ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί προκήρυξη κ μ τον ξάδερφο μ που μπήκε πέρσι τα ίδια λέει ότι αυτήν ήταν η τελευταία λες κ όλοι οι εποχικοί είναι μέσα στο υπουργείο κ ξέρουν. Τεσπα άντε να δουμε
Gg
- georgios03geor
- Posts in topic: 142
Επισης δεν σύμφωνω να γίνουν πενταετής έτσι απλά. Το σωστό είναι να βγει προκήρυξη όπως το 2011 που παίρνει κ εποχικούς κ ιδιώτες κ οποίος έχει τα προσόντα να μπει.
Gg
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες