Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Αν πραγματικά ισχύει έτσι από το Δεκέμβριο κοντά παίδες που ανακοίνωσαν ότι το 21 θα πάρει 2500 εποχικούς πυροσβέστες έπρεπε πραγματικά να μην σκαμε... Ότι ίσως είναι τελικά για καινούργιους... 😂 Αλλα όλοι λένε είναι για τους 19-20 η ανανέωση σύμβασης τους... Αλλά αυτοί ούτως ή άλλως είναι μέσα... Δεν ξέρω τι να πω πάντως predator και κοκκινε το σκεπτικό σας πραγματικα έχει βάσεις... Μπορεί όμως να κάνουμε κι λάθος τι να πω... Κανονικά όμως ποτέ θα μάθουμε άμα γίνει κάτι τελευταίας στιγμή;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Μα ρε συ αν μπεις εποχικός δν υπάρχει καμία απόλυτος περίπτωση ν πρέπει να βγει προκυρηξη αυτοί μπήκαν τελείωσε. Πρέπει να κανεις μαλακια μεγάλη για μην σ πάρουν πάλι... Δν σε διώχνει ποτε το σώμα ! Αν μπήκες μπήκες τελείωσε ... Ότι βγαίνει είναι για καινούργιους
Αν δεν βγει κάτι επίσημο κανένας δεν πιάνει το τελάλη να το διατυμπανίζει είναι το μόνο σίγουρο. Σιγουρα κάποιες μέρες πριν θα ειπωθεί κάτι με μεγαλύτερη ασφάλεια... Δεν έχουμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να περιμένουμε και να ελπίζουμε θετικά...Pyr0 έγραψε: Αν πραγματικά ισχύει έτσι από το Δεκέμβριο κοντά παίδες που ανακοίνωσαν ότι το 21 θα πάρει 2500 εποχικούς πυροσβέστες έπρεπε πραγματικά να μην σκαμε... Ότι ίσως είναι τελικά για καινούργιους... 😂 Αλλα όλοι λένε είναι για τους 19-20 η ανανέωση σύμβασης τους... Αλλά αυτοί ούτως ή άλλως είναι μέσα... Δεν ξέρω τι να πω πάντως predator και κοκκινε το σκεπτικό σας πραγματικα έχει βάσεις... Μπορεί όμως να κάνουμε κι λάθος τι να πω... Κανονικά όμως ποτέ θα μάθουμε άμα γίνει κάτι τελευταίας στιγμή;
Επίσης το άλλο που διαβάζω εδώ μέσα και διαφωνώ καθέτως... Γράφουν κάποιοι ότι οι 2.500 είναι του 19-20 και ότι απλά αν προσθέσουμε αυτές τις προκηρύξεις θα πάρουμε ένα νούμερο περίπου 2.200-2.250 δεν ξέρω ακριβές αριθμό ίσως κάποιοι να φύγουν ή να μην πάνε, και έρχονται εδώ τώρα και λένε ότι θα συμπληρωθεί αυτό το κενό με επιλαχόντες του 20 και λένε κάποιοι που είναι πχ 10η θέση επιλαχόντες και 20η αν έχουν ελπίδες. Παιδια κοροιδευομαστε; Έτσι και μιλάμε για τέτοιο μικρό κενό και πάνε αναλογικα οι θέσεις ζήτημα να παίρνει 2-3 άτομα ανά νομό με λίγες θέσεις και 7-8 σε μεγάλες πόλεις.+ότι υπάρχουν και 2 κατηγορίες. Κάτι τέτοιο εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω σε καμία περίπτωση ότι θα γίνει έτσι τώρα τι να πω. Αν τα λέω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Σίγουρα τα περισσότερα άτομα θα διαφωνησουν μαζί σου να το ξέρεις αλλα έχουνε βάσεις αυτά που λες...
Από τους 19και 20 έχουνε φύγει πάνω από 500 άτομα που ακούγεται... Για να δούμε
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
***** είναι να μείνουν; Άσχετα π εμένα μ αρέσει πολλοί μπήκαν για σίγουρη δουλειά αλλά όταν μπαίνουν καταλαβαίνουν ότι στην πραγματικότητα θα είναι εποχικοί πολύ περισσότερο από όσο τους υπόσχονται κ πολλοί από αυτους έχουν οικογένειες όποτε δν συμφέρει να μείνουν
Ακούγεται όμως το λες και μόνος σου. Γιατί εγώ με τα μάτια είδα να φεύγει 1 μόνο από το νόμο μου και η θέση του αμέσως καλύφθηκε από επιλαχον οπότε φαντάζομαι έτσι έγινε και στους άλλους νομούς. Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω σιγουρα ας το γράψειPyr0 έγραψε: Από τους 19και 20 έχουνε φύγει πάνω από 500 άτομα που ακούγεται... Για να δούμε
Πρέπει να αγαπάς πολύ το σώμα ώστε να μείνεις... Predator δεν το αγαπάνε όλοι... Οπως εμείς!
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Το 19 μπήκαν 950,Το 20 μπήκαν 1300!
Ξέρετε τι ξεχνάτε;
Τους εποχικούς που υπήρχαν ήδη!
Επίσης τα κενά του 19 κι του 20 καλυφθηκαν τον σεπτεμβριο του 20 που κάλεσε επιλαχοντες και τα παιδια δεν πρόλαβαν να πάνε ούτε για εκπαίδευση! Άρα μιλάμε για κενά που θα δημιουργηθούν από φέτος τον Μάιο + κενά από υπηρεσίες που δεν πήραν κόσμο το 20 και αποχώρησαν συμβασιούχοι του 19!
Οι θέσεις είναι σύνολο 2500 όσους είπε και το υπουργείο εσωτερικών και έδωσε το οκ το γενικό λογιστήριο του κράτους!
Υπάρχουν κενά σίγουρα αλλά υπάρχουν και κάποιοι χιλιάδες επιλαχόντες!
Για την προκήρυξη του 20 που βγήκε Μάιο το γνώριζαν από τον Δεκέμβριο του 19 με συγκεκριμένα νούμερα (ότι θα βγάλουν για 1300 εποχικούς συμπληρωματικής του 19)
Φέτος δεν έχει γραφτεί πουθενά!
Το μόνο που γράφτηκε είναι 2500 άτομα που θα ανανεώσουν!
Μακάρι να βγάλει για όλους σας
Ξέρετε τι ξεχνάτε;
Τους εποχικούς που υπήρχαν ήδη!
Επίσης τα κενά του 19 κι του 20 καλυφθηκαν τον σεπτεμβριο του 20 που κάλεσε επιλαχοντες και τα παιδια δεν πρόλαβαν να πάνε ούτε για εκπαίδευση! Άρα μιλάμε για κενά που θα δημιουργηθούν από φέτος τον Μάιο + κενά από υπηρεσίες που δεν πήραν κόσμο το 20 και αποχώρησαν συμβασιούχοι του 19!
Οι θέσεις είναι σύνολο 2500 όσους είπε και το υπουργείο εσωτερικών και έδωσε το οκ το γενικό λογιστήριο του κράτους!
Υπάρχουν κενά σίγουρα αλλά υπάρχουν και κάποιοι χιλιάδες επιλαχόντες!
Για την προκήρυξη του 20 που βγήκε Μάιο το γνώριζαν από τον Δεκέμβριο του 19 με συγκεκριμένα νούμερα (ότι θα βγάλουν για 1300 εποχικούς συμπληρωματικής του 19)
Φέτος δεν έχει γραφτεί πουθενά!
Το μόνο που γράφτηκε είναι 2500 άτομα που θα ανανεώσουν!
Μακάρι να βγάλει για όλους σας
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Καλησπερα. Αγαπες και λουλούδια για το σώμα δεν υπάρχουν. Ας μην κοροιδευομαστε. Απλα σε ορισμένους από εμάς αρέσει η ιδέα των σωμάτων ασφαλείας. Αστυνομια είτε πυροσβεστική. Απλα αυτή είναι η πισω πόρτα για να μπει κανείς πλέον. Και κανένας δεν νομίζω να σκέφτεται ότι φτάνει να μπω και ας μείνω Μια ζωή εποχικος. Ολοι λέμε ας μπούμε και κάποια στιγμή θα γίνουμε 5ετης. Ας είναι και σε 5 χρονια θα κάνω υπομονή. Και τους υπόλοιπους 6 μήνες θα δουλεύω κάπου αλλού ως που να γίνω 5ετης... Αν δεν υπήρχε ούτε μια πιθανότητα να γίνεις 5ετης δεν θα πηγαινε πραγματικά κανένας. Ολοι κατα βάθος ξέρουμε που αποσκοπουμε. Οσο για τα ατομα που λεν ορισμένοι ότι δεν θα αντέξουν να μείνουν επειδή έχουν οικογένεια. Εχω φίλους εποχικούς από το 2019 ο ένας με 2 παιδιά και ο άλλος με 3. Και μια χαρά μένουν. Και εγώ 2 παιδιά έχω και αν περάσω είτε επιλαχών είτε σε καινούργια προκυρηξη θα πάω.
- jioseftsavi
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 118
Όπως λέει μάλιστα και ο ενας από τους εποχικούς φίλους μου που έχει 2 παιδιά... Ξέρεις μου λέει τι θα πει δουλειά κρεβάτι; Δεν είχαν εδω πολλές φωτιές το 19 και το 20 και πίνανε καφέ περιπολικό Σε καντίνα ολο το καλοκαιρι. Τρίβει τα χεράκια του. Αλλού βέβαια εχει τρέξιμο. Αλλα όπως και να έχει. Δεν εχει διωξει ποτε κανέναν εποχικο. Οπότε κάνουν το σκ@@το τους παξιμαδι στα έξοδα για να τα βγάζουν περα. Και αναμένουν ποια χρόνια θα γίνουν 5ετης. Το χειμώνα μαζεύει τις ελιές του!
Ναι φίλε εγώ ήμουν 1ος επιλαχών δε με κάλεσε ποτε και το κενό το κάλυψαν από του 2020; Όχι. Από του 2019 έχουν μείνει 670 άτομα... Κάλυψε σε κάποιες περιοχές όχι όλες. Ειναι γύρω στ 1900 αυτή τ στιγμή στ σύνολο. Μν λέμε συνέχεια τ ίδια.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 139
Βμκκ είσαι 1ος επιλαχών σε ποια προκήρυξη; Του 19 ή του 20;
Ήσουν επιλαχόν το 2019 εννοείς γιατί δεν κατάλαβα?Βμκκ έγραψε: Ναι φίλε εγώ ήμουν 1ος επιλαχών δε με κάλεσε ποτε και το κενό το κάλυψαν από του 2020; Όχι. Από του 2019 έχουν μείνει 670 άτομα... Κάλυψε σε κάποιες περιοχές όχι όλες. Ειναι γύρω στ 1900 αυτή τ στιγμή στ σύνολο. Μν λέμε συνέχεια τ ίδια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες