Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Αν βγαλει καινουργια ξεχναμε τους επιλαχοντες
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Ναι έχεις ένα δίκιο. Εχω δουλειά. Αλλα το ότι έχω δουλειά δόξα το θεο δεν σημαινει ότι μου αρέσει η δουλειά που κάνω. Του Πυροσβέστη όμως μου αρέσει. Βεβαια αν δεν είναι η μοίρα κάποιου για κάτι ότι και να κάνει θα είναι πάντα αδύνατο. Για όλους εχει ο Θεός. Υγεία παιδιά και υπομονή. Βλέπουμε
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Καλά σίγουρα... Τότε πάω πάσο φίλε μου νόμιζα ότι εννοούσες ότι είχες μόνιμη δουλειά ! Ότι καλύτερο εύχομαι από καρδιάς :)
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Kokinos »

Φίλε μου χωρίς να γνωρίζω επειδή λες για διαπιστωτικη πράξη τι θες να πεις; Δλδ το 2020 πριν πάρει τη 2η φουρνιά υπήρχε τότε το νούμερο 2.500; Ή διαμορφώθηκε αφότου τους πήρε. Γιατι μπορεί το νούμερο 2.500 να στέκει διότι τόσοι μπήκαν τα τελευταία 2 χρόνια αλλά που ξέρεις εσύ οτι δεν θα πάρει φέτος?
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Kokinos »

Driver52 έγραψε: Απο τη στιγμη που υπαρχει διαπιστωτικη πραξη για 2500 εποχικους, τοσοι θα υπηρετησουν τη φετινη αντιπυρικη. Η λογικη λεει οτι τα κενα θα συμπληρωθουν απο επιλαχοντες οι οποιοι ειναι κατι χιλιαδες.
Φίλε μου χωρίς να γνωρίζω επειδή λες για διαπιστωτικη πράξη τι θες να πεις; Δλδ το 2020 πριν πάρει τη 2η φουρνιά υπήρχε τότε το νούμερο 2.500; Ή διαμορφώθηκε αφότου τους πήρε. Γιατι μπορεί το νούμερο 2.500 να στέκει διότι τόσοι μπήκαν τα τελευταία 2 χρόνια αλλά που ξέρεις εσύ οτι δεν θα πάρει φέτος?
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Κοκκινε καλημέρα όλοι λένε τα δικά τους γενικά και ακούγονται πολλά από το πουθενά μπορεί να σκάσει από το πουθενά της τελευταίες 2 ημέρες 200 δασικές πυρκαγιές αν αυτό λέει τίποτα από τον προηγούμενο μήνα έχουνε ξεκινήσει... Αλλά κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τίποτα εγώ περιμένω να βγει πως και πως. Αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο ακόμα από ότι έχω διαβάσει εσύ έχεις ακούσει πέντε πράγματα.
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Kokinos »

Pyr0 έγραψε: Κοκκινε καλημέρα όλοι λένε τα δικά τους γενικά και ακούγονται πολλά από το πουθενά μπορεί να σκάσει από το πουθενά της τελευταίες 2 ημέρες 200 δασικές πυρκαγιές αν αυτό λέει τίποτα από τον προηγούμενο μήνα έχουνε ξεκινήσει... Αλλά κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τίποτα εγώ περιμένω να βγει πως και πως. Αλλά δεν έχω ακούσει τίποτα άλλο ακόμα από ότι έχω διαβάσει εσύ έχεις ακούσει πέντε πράγματα.
καλημέρα φίλε μου τα λόγια είναι λόγια και οι πράξεις είναι πράξεις. Όλοι το ξέρουμε αυτό και θεωρώ πως όλοι εδώ μέσα αγωνιούν για το τι θα γίνει... Αυτό που είπα από πλευράς μου τα γνωρίζω περισσότερο καιρό σχεδόν μήνα ήθελα να σιγουρευτώ πρώτα όμως για να τα γράψω εδώ. Το ξεκαθάρισα άλλωστε κι πιο πάνω δεν θέλω να δώσω ψεύτικες ελπίδες ούτε να λέω ότι μου κατέβει... Όσο για τις πηγές μου είναι οι ίδιοι οι οποίοι γνώριζαν και περισυ νωρίτερα ότι θα πάρει άτομα δεν θεωρώ ότι με κοροϊδεύουν εκτός και αν έχουν και οι ίδιοι παραπληροφόρηση ή αλλάξει κατι από τη μεριά της πολιτικής γιατί πάντα όλα είναι πιθανά. Επίσης μια και αναφέρεσαι για τις πυρκαγιές επειδή καθημερινά τα παρακολουθώ η κατάσταση έχει ξεφύγει λίγο και ίσως πάμε σε νωρίτερη απαγόρευση και όχι 1η μαϊου και κάτι άλλο μπορεί να λέμε 2.500 και είναι πολλοί ή το ένα ή το άλλο. Δείτε τα όργανικα κενά και δείτε πόσο νέα πυροφυλικια και δασικά περιπολικά προστέθηκαν έξτρα για το 2020. Είναι πάρα πολλά και αυτό είναι η αιτία που ίσως οδηγήσει και σε νέα προκυρηξη... Αυτά, εύχομαι σε όλους ότι καλύτερο πάντοτε!
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Kokinos έγραψε:καλημέρα φίλε μου τα λόγια είναι λόγια και οι πράξεις είναι πράξεις. Όλοι το ξέρουμε αυτό και θεωρώ πως όλοι εδώ μέσα αγωνιούν για το τι θα γίνει... Αυτό που είπα από πλευράς μου τα γνωρίζω περισσότερο καιρό σχεδόν μήνα ήθελα να σιγουρευτώ πρώτα όμως για να τα γράψω εδώ. Το ξεκαθάρισα άλλωστε κι πιο πάνω δεν θέλω να δώσω ψεύτικες ελπίδες ούτε να λέω ότι μου κατέβει...

Όσο για τις πηγές μου είναι οι ίδιοι οι οποίοι γνώριζαν και περισυ νωρίτερα ότι θα πάρει άτομα δεν θεωρώ ότι με κοροϊδεύουν εκτός και αν έχουν και οι ίδιοι παραπληροφόρηση ή αλλάξει κατι από τη μεριά της πολιτικής γιατί πάντα όλα είναι πιθανά. Επίσης μια και αναφέρεσαι για τις πυρκαγιές επειδή καθημερινά τα παρακολουθώ η κατάσταση έχει ξεφύγει λίγο και ίσως πάμε σε νωρίτερη απαγόρευση και όχι 1η μαϊου και κάτι άλλο μπορεί να λέμε 2.500 και είναι πολλοί ή το ένα ή το άλλο.

Δείτε τα όργανικα κενά και δείτε πόσο νέα πυροφυλακια και δασικά περιπολικά προστέθηκαν έξτρα για το 2020. Είναι πάρα πολλά και αυτό είναι η αιτία που ίσως οδηγήσει και σε νέα προκυρηξη... Αυτά, εύχομαι σε όλους ότι καλύτερο πάντοτε!

Θεωρώ ότι θέλει άτομα τα 2500 δεν φτάνουν έχουν φτιαχτεί και καινούργια πυροφιλακια οι οργανικές θέσεις είναι αρκετές με 110 άτομα που βγαίνουν από σχολή δεν κάνουν για τίποτα θα είναι σωστό να πάρει και αλλού εποχικούς και μετά ας κάνει τους 19 ππυ που ακούγεται και αυτό... Για να δούμε ρε φιλαράκι μακάρι να πάνε όλα καλά επίσης μέχρι τώρα δεν έχει ακουστεί τίποτα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Μαρ 05, 2021 2:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κ.Δ.ΑΛ.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Κ.Δ.ΑΛ. »

Λοιπόν μάγκες.
1ον: Δεν βγάζει άλλους εποχικούς για φέτος. Ρωτήστε τα σωματεία που μιλάνε και ξέρουν και όχι τον καθένα που πιστεύει τι.
2ον: Οσοι φύγαν μέχρι 30 Οκτώβρη τους έχουν είδη αναπληρώσει μέσω των επιλαχόντων του 2020
3ον: Ακούγεται ότι θα πάρει φέτος μετά την αντιπυρική πενταετείς (για μένα το θεωρώ δύσκολο) λόγο ότι θέλουν άτομα για τα αεροδρόμια (frapport), υπάρχουν είδοι πολλές οργανικές κενές θέσεις που θέλουν να καλυφθούν, επίσης απο πέρσυ μέχρι του χρόνου θα βγούν πάρα πολλοί στη σύνταξη και Επίσης ανοίγουν πυροσβεστικοί καινούργοι σταθμοί και πολλά κλιμάκια εποχικά θα γίνουν όλο το χρόνο...
4ον: Πολλοι εποχικοί φέτος θα πάνε σε επ. Οπ. Αστυνομια κλπ ώστε πολλοί επιλαχόντες του 20 θα μπούν εν μέσω αντιπυρικής περιόδου...

Μάγκες μακάρι να πάρει κι άλλους Αλλά εποχικοί πυροσβέστες δεν χρειάζετε περισσότερους. Είδη στ πεζοπόρο τμήμα της Αθήνας υπάρχουν πάνω απο 100 άτομα σε 3 βάρδυες συν τους πενταετης συν τους λίγους μόνιμους... Και αυτοί πάνε σε όλη την Ελλάδα. Αν σκεφτείς ότι πέρσυ πήγαν Κήθυρα, Μάνη, Αλεξανδρούπολη, Ζάκυνθο Κλπ... Το πυροσβεστικό σώμα χρειάζεται μόνιμους. Γι'αυτό ελπίζουμε οι εποχικοί να μείνουμε μόνιμοι σύντομα.

Αμα πάρει που το αποκλείω θα πάρει σε μέρη εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης κατα κύριο λόγο. Και πιστεύω ανάγκη έχει μόνο Αλεξανδρούπολη. Πελοπόνησσο έχει το πεζοπόρο τρίπολης, βόρεια το πεχοπόρο θεσσαλονίκης, ιόνιο πεχοπόρο ζακύνθου

τελος πάντων μακάρι να βγώ λάθος και να πάρει κι άλλους ώστε να μονιμοποιηθούμε όλοι και να φτιάξουμε κάπως τη ζωή μας.
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Οι 2500 που λένε είναι αυτοί που θα ανανεώσουν, το έχει βγάλει το λογιστήριο του κράτους που αποφασίζει για το Κονδύλι!

Προφανώς μπερδεύεται κόσμος διότι το υπουργείο εσωτερικών είπε ότι για φέτος προβλέπεται 2600 εποχικοί συμβασιούχοι στο ευρύτερο δημόσιο εκ των οποίων οι 2500 είναι εποχικοί πυροσβέστες και εννοείς την ανανεωση, διότι οι εποχικοί κάθε χρόνο ανανεώνουν έως 5 έτη! Που σημαίνει ότι πρέπει να βγει πρώτα το κονδύλι και μετά να αναναιωσουν!

Σορυ αν απογοητεύσω κόσμο δεν έχω τέτοια πρόθεση και ελπίζω να κάνω λάθος και εύχομαι το καλύτερο για όλους αλλά αυτό γνωρίζω εγώ!

Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκκ »

Στ πεζοπορο Θεσσαλονίκης ξέρεις πόσοι είναι;6 οδηγοί και 12 μάχιμοι.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παιδιά επειδή αυτά τα πράγματα τα ψάχνω πολλά χρόνια όταν ο υπουργός βγαίνει και λέει για 2500 καινούργιους εποχικούς εννοει καινούργιους (νέα προκυρηξη) αυτοί π έχουν μπει 19 κ 20 έχουν μπει βγει δεν βγει προκήρυξη. Πέρσι έλεγε για 1300 και μας λέγανε μην κανετε χαρτιά γιατί μέσα αε αυτους εννοει του 956 που είχαν μπει. Όταν μιλάμε γ νέα προκήρυξη είναι νέα προκυρηξη δν συμπεριλαμβάνει τους ήδη υπάρχων ! Όταν συμπεριλαμβάνει στο λένε ότι ισχύει αυτό Αυτό κι αυτό... Επίσης το 19 δν είχε πάρει 1200 900++ ήταν ο αριθμός π έλεγε η προκήρυξη!
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nikos521 »

Μακαρι, ευχομαι να βγει ρε παιδια !
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Kokinos »

Predator έγραψε: Παιδιά επειδή αυτά τα πράγματα τα ψάχνω πολλά χρόνια όταν ο υπουργός βγαίνει και λέει για 2500 καινούργιους εποχικούς εννοει καινούργιους (νέα προκυρηξη) αυτοί π έχουν μπει 19 κ 20 έχουν μπει βγει δεν βγει προκήρυξη. Πέρσι έλεγε για 1300 και μας λέγανε μην κανετε χαρτιά γιατί μέσα αε αυτους εννοει του 956 που είχαν μπει. Όταν μιλάμε γ νέα προκήρυξη είναι νέα προκυρηξη δν συμπεριλαμβάνει τους ήδη υπάρχων ! Όταν συμπεριλαμβάνει στο λένε ότι ισχύει αυτό Αυτό κι αυτό... Επίσης το 19 δν είχε πάρει 1200 900++ ήταν ο αριθμός π έλεγε η προκήρυξη!
Predator πολύ σωστή η παρατήρηση σου για το 19' όπου ήταν 900κατι και όχι 1200 δεν το ξεκαθάρισα οι υπόλοιποο ήταν προηγούμενοι. Επίσης αυτό μου τόνισαν και μένα οτι οι 2.500 είναι 2.500 και όχι 2019+2020 που ισχυρίζονται κάποιοι ... Αυτοί που μπήκαν μπήκαν τέλος. Υπέγραψαν για όσο υπέγραψαν και μέχρι εκεί είναι ήδη μέσα. Τι να πω παιδιά μακάρι να βγεί καινούργια μπορεί να κάνω και γω κάπου λάθος δεν είμαι ούτε αρμόδιος υπουργός ούτε κάποιος που χειρίζεται τέτοια θέματα όρεξη για μπω έχω και το ψάχνω όσο μπορώ.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Κόκκινε έτσι είναι πέρσι μου το είχαν ξεκαθαρίσει αυτό που σας λέω ειδικά τότε π ακούστηκε για τους 1300 ότι οο 900 ηταν με τους περσινούς ακόμακ άτομα π ήταν αξιωματικό στο σώμα κ ήταν υπεύθυνοι για προσλήψεις μέσω προκήρυξης ! Όταν λέει νέο προσωπικό είναι νέο ! Άλλη προκήρυξη αυτοί μπήκαν τελείωσε δν τους υπολογίζουν σε κάτι νέο. Το ξαναλέω για να ξεκαθαριστεί αυτό ...

το 19 η προκήρυξη έλεγε 956 άτομα κ στο τέλος έμεινα 800+. Δεν ξέρω αλήθεια ποιος είπε για 1200 το 19 κάτι τέτοιο δεν ισχύει

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες