Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Kokinos έγραψε:Κρήτη είμαι επιλαχον δεν θα μπω σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους ! Και όσο για ημερομηνία μιας και ξέχασα να αναφερθώ, μου είπαν ότι μέσα Μάρτη έως τέλη θα έχει γίνει σαφές το τι θα ακολουθήσει... Επίσης είπαν ακριβώς τα ίδια για το ότι υπάρχει περίπτωση να γίνουν πενταετής από κάποια φουρνιά δεν μου ξεκαθαρισαν ποια όμως... Όπως και να έχει αυτά είναι σενάρια... Σιγουρα όμως υπάρχουν κενά, έλειψεις μεγάλες, έχουν ιδρυθεί παρά πολλά νέα φυλάκια και δασικά περιπολικά οπότε ο θεσμός έχει "αναζωπυρώσει" για τα καλά και αυτό είναι θετικό για όσους θέλουν να μπούν ή είναι ήδη μέσα αυτά από εμένα. Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους εδώ μέσα!

Οπότε υπάρχουν πιθανότητες να βγει και άλλη φουρνιά εποχικών... Για να δούμε

Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από Βμκκ »

Κ ακόμα δε βγήκαν οι προκηρύξεις για τα άλλα σώματα φανταστείτε τ θα γίνει. Μακάρι μάγκες μου μακάρι...
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nikos521 »

Ευχομαι να παρει παιδια ! Πιστευω θα παρει και σε περιοχες που δεν πηρε το 19 και το 20.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Νίκο ξέρουμε περίπου ποιες είναι αυτές;
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από nikos521 »

Για παραδειγμα εγω ειμαι απο Γρεβενα εδω δεν πηρε, ξερω οτι οι αναγκες ειναι αλλου αλλα το θεωρω λογικο να παρει και σε πολεις που δεν πηρε το 19 και το 20.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Για να δούμε ακούγονται πάντως θετικά πράγματα πάντως ίσως δεν είναι καθόλου τυχαίο από όλους εδώ μέσα να ακούγονται παρόμοια πράγματα γιατί όλοι είμαστε από διαφορετικά μέρη θεωρώ. Μακάρι να βγάλει για όλους όσους το θέλουμε και αγαπάμε το σώμα.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Και να γράψεις που είσαι επιλαχών και τη θέση έχεις δεν αλλάζει κάτι. Δεν υπάρχει δόλος από κάποιον ουτε μπορει να σου αλλάξει η να σου πάρει την θέση σαν επιλαχών. Αν βγάλει καινούργια προκυρηξη ούτως η άλλως πανε οι πίνακες Επιλαχοντων του 2020. Ειναι σαν να μην υπηρξαν ποτε. Θα ισχύουν της καινούργιας προκυρηξης. Και εγω το 2019 ήμουν 3ος επιλαχών στην περιοχή μου και μειναν 3 κενα. Περίμενα να με καλέσουν και το 2020 εβγαλε καινούργια προκυρηξη και πανε οι πίνακες οι παλιοί... Και οι θέσεις μείναν κενες. Δεν εβγαλε στην περιοχή μου παλι θέσεις! Τα έκανα σε άλλη περιοχή κοντά μου. Έχω φτάσει 5 σειρά. Και τώρα λένε θα βγάλει καινούργια... Φτου και από την αρχή. Λογικα πανε και οι πίνακες του 2020!
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από Pyr0 »

Jiosef για να δούμε ρε φιλαράκι τι θα γίνει ίσως είναι τυχερό σου και σε όλους μας να μπούμε φέτος 🍀 👨‍🚒 👨‍🚒
Άβαταρ μέλους
Driver52
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Driver52 »

Απο τη στιγμη που υπαρχει διαπιστωτικη πραξη για 2500 εποχικους, τοσοι θα υπηρετησουν τη φετινη αντιπυρικη. Η λογικη λεει οτι τα κενα θα συμπληρωθουν απο επιλαχοντες οι οποιοι ειναι κατι χιλιαδες.
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Ισχυει, δεν θα παρει εποχικους φετος. Θα απορροφησει απο τη λιστα των επιλαχοντων του 2020.100%.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Μαλλον δεν είναι το τυχερο μου θέλεις να πεις! Χαχα!2 φορές σχετικά κοντά εφτασα Και τζίφος. Αν βγάλει πάλι φέτος και δεν βγάλει ουτε στην περιοχή μου ατομα ουτε στο νησί που τα έκανα πέρυσι που είναι σχετικά κοντά μου. Διότι είχε πάρει 15 και 25 ατομα αντίστοιχα τι να το κάνω... Θα σβηστούν και οι πίνακες του 2020 και δεν με συμφέρει να πάω να κάνω τα χαρτιά μου σε ποιο μακρινή περιοχή από αυτές που ήδη είχα κάνει χαρτιά. Που να πάω για 6 μήνες και να περάσω με οικογένεια και 2 παιδιά; Άσε που μετά το ολο κλείσιμο τόσο καιρό του covid ξέρετε αν βγάλει πάλι πόσες αιτήσεις θα γίνουν; Θα πέσει κλαμα. Απο 5 σειρά 55 θα έρθω και θα είναι και καλά. Θα έχει τεράστια συμμετοχή. Κανει κρά ο κόσμος για δουλειά. Και ένας ξάδερφος μου που δεν είχε πέρυσι δίπλωμα πχ πηγε εβγαλε φέτος το χειμώνα γ και πει. Για την πυροσβεστική μου είπε!
Άβαταρ μέλους
Ε'ΜΚ
Posts in topic: 72

Δημοσίευση από Ε'ΜΚ »

Να χαιρεσαι την οικογενεια σου φιλε μου και να εισαι καλα. Μαλλον δεν ειναι το τυχερο σου οπως το ειπες αλλα μην σε παιρνει απο κατω. Βρες μια κανονικη δουλιτσα να ταιζεις τα παιδακια σου και καθε εμποδιο για καλο. Ισως βγαλει του χρονου παλι η την επομενη 4ετια,5ετια. Ποτε δεν ξερεις.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Έχω δουλειά δικη μου δεν είναι είναι εκει το πρόβλημα. Απλά αγαπάω το επάγγελμα του πυροσβέστη. Θα δείξει τις επόμενες μέρες τι θα γίνει. Εμενα με συμφέρει να μη βγάλει φέτος γιατί έχω καλη σχετικά σειρά σαν επιλαχών
Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

Με τόσους επιλαχοντες μπορεί να έχει τον πίνακα αυτόν για τα επόμενα 5 χρόνια και να τραβάει από κει άτομα! Γίνεται χαμός σε όλες τις περιοχές με πολλά άτομα στην ουρά!
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Με όλο το συμπαθείο αν έχεις δίκη σου δουλειά άσε να πάει κανένας που δεν έχει καθόλου δουλειά (καλή ώρα εγώ) 🤪 στο λέω πολύ φιλικά και χωρίς να παρεξηγηθώ. Γιατί επίσης δν ξέρω αν αξίζει να περιμένεις μετά ποτε θα γίνεις 5ετης για 12μηνη δουλειά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες