Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Αυτό είναι τώρα ανοίξει κανονικά οποίος είναι μέλος στο φεις σε αυτήν την σελίδα. Συγνώμη για τα πολλαπλά μνμ
Gg
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 269

Δημοσίευση από Predator »

Φιλαράκια δν ξέρω αν κάποιος το έχει ακουςει αυτό. Πληροφορήθηκα μόλις από σχετικέ έγκυρη πηγή ότι ακούστηκε ότι τους εποχικούς θα τους διώξει ... Θα τους κόψει τη σύμβαση. Εγώ δεν το πιστεύω με τίποτα γιατί το σώμα δν διώχνει αλλά αυτός που μου τ είπε έχει πάθει σοκ γιατί πέρασε φέτος ... Τν ρώτησα εάν εννοούν ότι θα τους κάνουν 5ετεις κ είπε όχι του είπαν γι κόψιμο συμβάσεων ... Ελπίζω να είναι φήμες
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi
Posts in topic: 118

Δημοσίευση από jioseftsavi »

Ο καιρός θα δείξει αν θα πάρει επιλαχοντες από του 2020 η αν θα βγάλει καινούργια... Πάντως να τους διωξει δεν παίζει ούτε μια στο εκατομμύριο... Δεν γίνονται αυτά. Δεν βγήκε κανένας υπουργός, μέλος της κυβέρνησης η τελος πάντων κάποιος κυβερνητικός εκπρόσωπος να πει κάτι τέτοιο. Εξάλλου εχουν υπογράψει σύμβαση για μια 5ετια. Γιαυτο την υπογράφουν.

Για να μην τους διώξουν πριν το πέρας της σύμβασης. Δεν θα συμφέρε κάτι τέτοιο την κυβέρνηση, και μάλιστα με ολο αυτό που διανύουμε λόγο covid. Θα τους κράζανε. Να βγάλει και άλλη καινούργια μπορεί. Να διωξει τους υπάρχον όχι. Ποιος θα τις σβήνει τις δασικές πυρκαγιές μετά; Ο χαρδαλιας με τον κουλη; Οι εποχικοι βγάζουν δουλειά... Προσφέρουν έργο στο σώμα. Να μην τρομοκρατουμε τον κόσμο με εικασίες. Εχουμε ακούσει ολα τα σενάρια εδω μέσα αυτές τις μέρες.

Το λέω χωρίς να θέλω να προσβάλω κάποιον. Ο ένας λέει θα βγάλει καινούργια. Ο άλλος θα πάρει επιλαχοντες. Ο άλλος θα γίνουν εκλογές. Ο άλλος θα τους διώξει επειδή το άκουσε από γνωστό γνωστού. Κοντευει η αντιπυρική.

Δυο σενάρια θα γίνουν. Η θα πάρει επιλαχοντες απο του 2020. Η θα βγάλει 3η και τελευταία προκυρηξη. Το Πρώτο σεναριο μαλλον είναι και το επικρατεστερο κατά τα φαινόμενα. Υπομονη λοιπόν και θα δούμε. Καλο βράδυ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Μαρ 02, 2021 4:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

Predator με αγάπη το λέω αλλά αυτό δεν παίζει!Τα πεζοπόρα γνωρίζεις σε πόσες φωτιές πήγαν πανελλαδικά;

Επίσης έχει βγει ήδη από το λογιστήριο του κράτους η μισθολόγια για 2500 εποχικούς στην αντιπυρική του 21

Ακόμη το ΦΕΚ που υπόγραψαν το 19 ήταν για ένα χρόνο και τον Δεκέμβριο του 19 έβγαλαν καινούργιο ΦΕΚ για μέχρι το 23

Και τελευταία επειδή γνωρίζω καλά, όταν σβήνει μια φωτιά γνωρίζεται ότι το μέρος φυλάσσεται για 7 μέρες για τυχόν αναζωπυρώσεις ; Έχει το ΠΣ κόσμο για να κάνει φύλαξη;

Και όλα αυτά τα λέτε μετά το ματι που χάθηκαν τόσες ψυχές ποιος νομίζεται θέλει να του κάτσει ξανά μια παρόμοια κατάσταση;

Επίσης εποχικοί υπάρχουν από το 99 (αν δεν κανω Λάθος)

Επίσης τρέχει διαγωνισμός για ΜΑΠ και ρούχα στους εποχικούς

Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Pkato »

Μην τρομοκρατουμε αυτά τα παληκάρια με ανυπόστατες απόψεις! Ποια είναι η πηγή αυτή predator; Δηλαδή φωνάζει το αρχηγείο άτομα το 2019, φωνάζει το 2020 με την συγκατάθεση των κυβερνήσεων ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ και ξαφνικά κάποια στιγμή θα τους πετάξουν στο δρόμο... ! Μην λέμε ασυναρτησίες! Ήδη σιγά σιγά τα αναβαθμίζουν τα παληκάρια αυτά. ΔΕΝ μπορώ να πω 100 της εκατό ότι έχεις άδικο γιατί δεν είμαι ο Χαρδαλιάς. Να βλέπουμε όμως τα δεδομένα. Ο βασικός λόγος που αποφάσισε το κράτος να ξαναενισχυσει το θεσμό πέρα από το ηλικιακό γήρας και τις συντάξεις των παλιών, ήταν και τα στενάχωρα όλα που έγιναν στο Μάτι και στις φωτιές τότε ! Εκτέθηκε και το πυροσβεστικο σώμα με όλα αυτά μην τα αναγράφω που συνέβησαν τότε !Predator θεωρώ ότι πρέπει να γίνει έντονο κραχ και πτώχευση για να διωχθούν οι εποχικοί! Το βασικό ερώτημα που έχουν οι περισσότεροι εποχικοί στο μυαλό τους Είναι πότε θα γίνουν ΠΕΝΤΑΕΤΕΊΣ ! Γιατί όπως και να το κάνουμε το κράτος μόνο χαζό δεν είναι. Θέλει την εργασιακή ομηρία για προφανείς λόγους.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι ρε σεις το ξέρω ότι το λέτε από καλό φυσικά κ εγώ ενημερώνω ότι ακούω γιατί τους έχω ικανούς για όλα διαβεβαίωσα καο το παιδι ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει διότι ποιος θα σβήσει τη φωτιά ; Αφού ήδη έχουν τρελά κενά και αυτό δεν παίζει το σώμα δεν σε διώχνει ποτε ! Μην αγχώνεστε δεν παρεξηγώ ! Καλημέρα σας κιόλας :)

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Παιδιά το ξέρω ότι δεν γίνεται αυτό επίσης ναι ξέρω ότι φυλάσσεται το μέρος π έχει καει μέρες τα ζω χρόνια τώρα είμαι πρώτη γραμμή σε πολλές φωτιές Εδώ εύβοια από το 17 μέχρι το 19 που είχαμε κάθε χρόνο ψαχνα, κοντοδεσποτι σταυρό σεττα και σε αυτές τις περιοχές πάρα πολύ μεγάλες φωτιές ! Απλά εγώ αλήθεια δεν τους εμπιστεύομαι διότι στο μάτι όλοι ξέρουμε ότι ο κόσμος κάηκελόγω των καπρίτσιων των αρχηγών! Όποτε όλα τα περιμένω... Τα λεφτά και η εξουσία έχει τυφλώσει πολύ κόσμο... Το μόνη σίγουρο βέβαια είναι ότι δεν θα έδιωχνε ποτε εποχικούς γιατί μετά αυτά θα ήταν η καταστροφή διότι το ΠΣ δν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει

Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

Καλημέρα σε όλους. Δεν υπάρχει ούτε μια στο δις τέτοια πιθανότητα να τους διώξουν εδώ λέμε μήπως βγει και τρίτη φουρνιά η τους κάνει ππυ σιγά μην τους διώξει 😂 Έφτασαν Ημέρες για να δούμε σιγά σιγά αν θα γίνει κάτι. Βγάλει δεν βγάλει αναμένουμε για το καλύτερο πάντα.
Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Pkato »

Ποιοι να γίνουν ΠΠΥ ;
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Καλησπέρα και πάλι παίδες. Σήμερα μίλησα με ένα πυροσβέστη εδω στην πόλη. Βασικα τον κουμπάρο μου. Και μου είπε πως θα βγάλει προκυρηξη. Τους είπε ο διοικητής τους ότι θα πάρει αλλα 2500 άτομα. Και δεν εννοεί τα ήδη 2500 του 2019 και του 2020. Αλλα 2500 καινούργια. Μιας και τα κενά από τις προηγούμενες λέει ξεπερνάνε τα 500... Εγω επεμενα ότι δεν νομίζω. Αυτος είναι μάλιστα σίγουρος ότι θα βγάλει καινούργια. Και μάλιστα μου είπε ότι μετά το πέρας της φετινής αντιπυρικής του 2019 τους εποχικούς θα τους κάνει όλους 5ετης υποχρέωσης. Και γιαυτο θα βγάλει και καινούργια φέτος εποχικών. Και για τα κενα. Τα 500+, αλλά και γιατί οι του 2019 θα γίνουν 5ετης. Λετε να έχει δίκιο?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπα.
Άβαταρ μέλους
jioseftsavi

Εγω προσωπικά δεν έχω θέμα είτε βγάλει είτε όχι. Ειμαι κοντα σχετικά στη λίστα επιλαχοντων. Οποτε απλα περιμένω. Αν βέβαια ξανα βγάλει θα κάνω εκ νέου τα χαρτιά μου. Το λέω για κάποιους εδω μέσα που ενδιαφέρονται και δεν συμμετείχαν Ουτε στον διαγωνισμό του 2019 ουτε στου 2020. Και περιμένουν πως και πως αν θα βγάλει. Ο διοικητής τους τους είπε πάντως Για άλλους 2500 καινούργιους. Ειδωμεν
Άβαταρ μέλους
georgios03geor
Posts in topic: 142

Δημοσίευση από georgios03geor »

Δύσκολο μου φαίνεται αυτό να τους κάνει τόσο γρήγορα 5 ετης του 2019. Κ γιατί να μην κάνει κ τους 2020; Μακάρι βέβαια να τους κάνει αλλά λίγο μπερδεμένα μου ακούγονται εμένα αυτά. Κ εφόσον τα κενά είναι 500 όπως σου είπε. Γιατί να πάρει 2500 όχι 500 όσα είναι τα κενά αφού ο προϋπολογισμος αναφέρει 2500 εποχικούς κ όχι παραπάνω; Απορίες μου είναι αυτές.jioseftsavi Μακάρι βέβαια να είναι όπως τα λες Εσυ κ ο κουμπάρος σου.

Gg
Pkato
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Pkato »

Ποιος θα τους πληρώνει όλους αυτούς; Ότι έβγαλε έβγαλε.
Pyr0
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από Pyr0 »

jioseftsavi έγραψε:Εγω προσωπικά δεν έχω θέμα είτε βγάλει είτε όχι. Ειμαι κοντα σχετικά στη λίστα επιλαχοντων. Οποτε απλα περιμένω. Αν βέβαια ξανα βγάλει θα κάνω εκ νέου τα χαρτιά μου. Το λέω για κάποιους εδω μέσα που ενδιαφέρονται και δεν συμμετείχαν Ουτε στον διαγωνισμό του 2019 ουτε στου 2020. Και περιμένουν πως και πως αν θα βγάλει. Ο διοικητής τους τους είπε πάντως Για άλλους 2500 καινούργιους. Ειδωμεν

Καλημέρα φιλαράκι! Από ποια πόλη είσαι;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες