Προβλήματα στα μάτια και ειδικές δυνάμεις (2009)

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
jimmis100gr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από jimmis100gr »

Ωραια διοτι σκεφτομουν να παω ΛΟΚ ή ΜΑΛ και φοβομουν πως τα γυαλια θα ειναι προβλημα...

Δημήτρης

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μαγκες καλησπερα.307 εδω. Προσφατα ορκισμενοσ.

λογο πτυχιου (φυσικοθεραπευτης) ημουν ολες τις υπηρεσιες ιατρειο. Τουτεστιν ειδα καλα τι πεζει απο θεματα υγειασ. Για προβλημα οραση στα ματια καταρχας με λειζερ ειστε κομπλε.

αν δηλοσεις μεγαλη μυοπια ακομα κ κατω 4,5 πας 401 κ απο εκει βγαινει το Ι...4,5 ειναι το οριο οντως κ γενικα τηρηται. Δεν ειδα να κοπει καποιοσ Με κατω απο 4,5. Αλλα θα πας σιγουρα 401. Οπως κ για αλλα προβληματα που ισως δουν. Πχ στο καρδιογραφημα ή απο το ακουογραμμα. Γνεικα εινια χαλαροι... Ειδικα τωρα που εχουν κ τρελλη ελλειψη (φανταστιται οτι εμεις η 307 σειρα δλδ ειμαστε μονο 517 ατομα). Για δυσχρωματοψια εξεταζεστε με χαρτακια που εχουν μεσα αριθμους που πρεπει να διακρινεισ. Δεν ξερω ποσα ειναι το οριο να διακρινεις αλλα αν δουν δυσχρωματοψια επισης εφυγες για 401 κ εκει ο γιατρος κρινει την δυσχρωματοψια. Αν δλδ εισαι Ι1 ή οχι. Στα αλεξιπτοτα οι ελενχοι αυτοι ειναι πολυ πιο αυστηροι αλλα παντα με το βυσμα καθαριζεις :-)

Anonymous

Κτμ να σε ρςτησς κατι; Δλδ και 2 να εχει μθοποιια πας 401;
αν και εχς και δθσχρωματοψια Πιθανω να κοπω ε πως το ειδες εσυ το πραμα; Εχω καμια ελπιδα;
Anonymous

Φιλαρακι για την δυσχρωματοψια λογικα θα σε στειλουν 401... Με μυωπια 2 λογικα δεν θα ασχοληθουν αλλα αφου θα πας για το ενα θα τσεκαρουν κ το αλλοΕικόνα

Νομιζω με δυσχρωματοψια υπαρχουν κριτιρια για Να κοπεισ... Χωρις να ειμαι βεβαιως νομιζω πως οι πιο πολλοι κοπηκαν με δυσχρωματοψια...

επειδη κοιταγα της καρτελες το λεω αυτο.

Ποτε μπαινεισ;

Anonymous

Αυγουστο φιλε μου και εχω σκασει με την μλκια που με βρηκε δεν το ηξερα ρε γαμοτο και μου το ειπε ο αφθαλμιατρος αλλα ρε γαμοτο ειναι μλκια λογος να κοπω αλλα τι να κανουμε... Δεν ειναι οτι δεν βλεπω Τα χρωματα μια χαρα τα βλεπω απλα αυτες τις καρτες. Παντος οραιος λογος να κοπω Αν ειναι δυνατον ρε παιδια ελεος περνανε αλλοι με τα βισματα Και οποιος δεν εχει μπουλο Σε ευχαριστω φιλε μου παντος
Anonymous

Αν θες και εισαι εξω παρε το μαιλ μου mn_ko@hotmail.com γιατι απο εδω δισκολα σε βρισκω θελω να σε ρωτησω και κατι αλλο...
Anonymous

Αχ ρε παιδια τι μου κανατε... Το ονειρο μου κατερευσε για μισο βαθμο
εγω εχω 5,0... Και απο μικρος κολιμα με τον στρατο!
RafasZe
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από RafasZe »

Παίδες ειμαι απο Κυπρο και θελω να διλοσω ΛΟΚ αλλα εχω πρεσβιοποια... Θα με δεχτουν ή μπα;
RafasZe
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από RafasZe »

Δεν βλεπω καλα απο μακρια θα με δεχτουν στα ΛΟΚ ή οχι;
Anonymous

Καλησπέρα... ρε παιδιά υπάρχει κανένας που να έχει πάει στα αλεξίπτωτα γιατί απ'ότι διαβάζω εκεί πέρα με Τα περί μυωπίας είναι πιο αυστηρά τα πράγματα από τις υπόλοιπες ειδικές δυνάμεις... Εγώ έχω 0,25 στο ένα μάτι και 0,50 στο άλλο και δεν φοράω καν γυαλιά, είναι δυνατόν να με κόψουνε γι' αυτή τη μάλακια; Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που ξέρει, μπαίνω τον αύγουστο και θέλω να πάω αλεξίπτωτα...
Jrhellas
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Jrhellas »

ΡΕΜΠΕΛΟΣ έγραψε:Καλησπέρα... ρε παιδιά υπάρχει κανένας που να έχει πάει στα αλεξίπτωτα γιατί απ'ότι διαβάζω εκεί πέρα με Τα περί μυωπίας είναι πιο αυστηρά τα πράγματα από τις υπόλοιπες ειδικές δυνάμεις... Εγώ έχω 0,25 στο ένα μάτι και 0,50 στο άλλο και δεν φοράω καν γυαλιά, είναι δυνατόν να με κόψουνε γι' αυτή τη μάλακια; Παρακαλώ ας απαντήσει κάποιος που ξέρει, μπαίνω τον αύγουστο και θέλω να πάω αλεξίπτωτα...
Αυτος ΔΕΝ ειναι ικανος λογος για να κοπεις απο τα αλεξιπτωτα φιλε μου...

Υπαρχουν αλλοι λογοι "τεκμηριωμενοι η μη" απο τους οποιους μπορει και να κοπεις Εικόνα ... Απο μυωπια ομως 0,25 και 0,50 ΟΧΙ... Εικόνα

"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Anonymous

Παιδια ειμαι και εγω καινουργιος στο site. Εχω περασει απο περσι σε τει αλλα ακομα δεν εχω παει λογο μεταγγραφης αλλα τελοςπαντων. Εχω παρει αναβολη και θελω να την κοψω γιατι σκεφτομαι να μπω ειδ. Δυν. Και συγκεκριμενα λοκ. Επισης εχω στο μυαλο μου να δηλωσω για ΕΠΟΠ ειδ. Δυν. Εχω μυωπια δεν ξερω αν παιζει ρολο. Εχω σκοπο να παω η λοκ η ουκ η αλεξιπτωτα αν μπω. Παιζει ρολο η μυωπια; Και σε ποια σωματα;

ευχαριστω

Lusiano
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Lusiano »

Εγώ γνωρίζω ότι πάνω από 3 βαθμούς μυωπίας βγαίνεις Η1. Πάντως κάτι που πρέπει να προσέξετε. Μπορεί να έχεις ότι δήποτε και να μην στο έχουνε βρει και να πας αλεξίπτωτα και να σε βγάλουν ΙΞ έως και 4.
ενώ εάν έμενες ειδικές δύναμης να ήσουν η1...
Anonymous

Καλησπερα παιδια εγω σκεφτομαι να παω ΕΠΟΠ ΣΤΑ ΛΟΚ μπορω να παω ενω εχω 5 βαθμους μυωπιας; Φοραω φακους βεβαια.

για ουκ και αλεξιπτωτα σιγουρα δε γινεται ετσι;

Anonymous

Οποιος ξερεις σιγουρα ας μου πει
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες